Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korkmaz A329-19 Arzum ar2025 ya da ar2019 ve Grundig 6860 modellerinden hangisini tavsiye edersiniz ayrıca bunlar normal somun ekmeğine uygun mudur yoksa sadece tost ekmeğiyle mi kullanılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ed1071 -- 31 Aralık 2019; 13:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bir tost makinesi gördüm. Breville markasının alt markasıymış sanırım,markası Sage. Yanılıyor da olabilirim. Ancak markası Sage idi. Ürün gerçekten çok kaliteliydi ancak fiyat da bir o kadar sağlamdı. 2 bin dolaylarında.

Daha sonra Grundig CG 6860'ı gördüm. Arkadaki menteşeler gerçekten kalitesiz görünüyor. Kullananlar yorumlarda memnun ancak makineyi bir süre detaylıca inceledim.Tostu bastırırken falan bir zaman sonra kırılacakmış havası veriyor.

O yüzden tost makinesini görmeden almayacağım. Arnica tostit maxiyi görmedim ancak açılır kapanır menteşelerin yuvarlak olması bence çok mantıklı. Benzer mekanizmaya sahip diğer tost makinelerinde gördüğümde hoşuma gitti.Bu tarz makineler uzun yıllar götürebilir.

Yanılıyor olabilirim amatörüm henüz bu konuda ancak Grundig'i gördükten sonra o tarz makinelere bulaşmamaya karar verdim.

• ed1071 E kullanıcısına yanıt
    arnica tostit maxi veya arzum ar-2025 yada ar-2019 ... her ekmeğe uygun ...
  • Arkadaşlar kotkmaz a310 aldım.

İlk çalıştırmada üst kapaktan havalandırma deliklerinden duman çıkması normalmi. 10 dk. bekledim baktım duman devam ediyor çektim fişini.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

Arkadaşlar kotkmaz a310 aldım.

İlk çalıştırmada üst kapaktan havalandırma deliklerinden duman çıkması normalmi. 10 dk. bekledim baktım duman devam ediyor çektim fişini.
    ilk sayfayı okumadınız mı ?..
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hiç bir şey sürmedim makineye. Kapakları araladım bomboş çalıştırdım.

Makine soğuduktan sonra üst plakayı çıkarttım ve içerden bir kablo gördüm ısınma yerine değiyordu. Dumana bumu sebep oldu acaba.
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    kabloda yanık belirtisi varsa duman olabilir, bu durumda risk taşır değişim isteyebilirsiniz ...
    yanık emaresi yoksa bile temas eden yerden içeri doğru kabloyu iterek uzaklaştırın ...
    ardından ilk sayfaya göre işlemi baştan alın ... hayırlı olsun ...
    Bu şekilde içime sinmez.

Değişim veya iade talep edeceğim.

• Arkadaşlar korkmaz a310 u duman geldiği için iade ettim.

Grundig cg6860 daki problem de kol kısmına bastırdığınızda makinenin arka tarafı kalkıyor. Ön tarafın ayaklarını ortada yapmışlar. Kenarlardan yere tam basmadığı için hafifte bastırsanız makinenin arkası havaya kalkıyor. Bahsettiğim yerleri görselde işaretledim.

Onu da iade ettim.

Korkmaz a310 u tekrar mı alsam. Yoksa arnica tostit maxiyi mi alsam düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 6 Ocak 2020; 13:59:42 >

Bayberty'in ilk sayfadaki yorumlarına bakıldığında bu makineleri almak mantıklı değil.

Bunları tutan plastik mekanizmalar hiç güven vermiyor. Keza Grundig en çok satılan makinelerden biri olmasına rağmen mağazada görürü görmez soğudum.

Arnica tostit maxiyi görmedim. Bulamadım ama en kısa zamanda inceleyeceğim. Yine de kenar menteşeleri güven veriyor. Ben de alacağım ancak şu ara indirim yok. Pusuda bekliyorum. Hatta içimden bir ses Amazon yapacak.
    Mitrovic kullanıcısına yanıt
    @Mitrovic güzel özetlemiş ...

@korayakbiyik @Mitrovic
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    ...
  • Ya hocam, bir zamandır tost makinası araştırıyorum, bir türlü içime sinmiyor. Tefal'in tavsiye ettiğiniz modelleri artık üretimde pek yok, bulunmuyor, varsa yoksa optigrill. Bulunabilirse de fiyatlar 1300den aşağı bulmak zor. Mağazalarda bakıyorum çok kolay çizilecek teflon kaplamalar var plakalarda.

Breville/Sage bgr250'ye göz koymuştum uzun bir dönem, neredeyse alıyordum hatta, şikayetleri okuduğumda çok güven veren kaplamanın kabarması ve kolayca çizilmesi gibi ifadeler görüyorum. Burada sorun şikayet edenden kaynaklı mı, üründen mi kestiremiyorum. Zira ürüne bu kadar para verip plakalarla sorun yaşamak ve plakalara 600-700 TL gibi fahiş fiyatlar istenmesi beni çok üzer. Var mı bu ürünle bir tecrübeniz?

Bu tırtıksız düz plaka olayı pek cazip geldi. Sermeks/silex diye bir markanın ürünü dikkatimi çekti, bundan da satış sonrası destek bulamayacağım için biraz vazgeçtim gibi.

Sanayi tipi olanlara baktım, altı düz plaka makineler hep ıslak hamburger tost makinesi olarak geçiyor ve büyük boylarda var (20 dilim) küçük boyunu bulamıyorum.

Bir türlü tost makinesi alamıyorum, harcayacak 1000TL param var. Kendi kendimi kitledim sanırım :) var mı bana güncel bir tavsiyeniz?

@Bayberty

• sultanhalim S kullanıcısına yanıt
    tost dedinmi yerli marka alacan öyle ithal mala yönelirsen yolda kalırsın bu işin piri türkler. sanayi tostu yapan döküm plakalı şeylere odaklan. 200 liralık dökümix kral işler yapıyor
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Arzum 2025 ile arnica tostit maxi neredeyse birebir aynı.

Arzumun kırmızı rengi ile fiyatları aynı 350 tl. Arzumu mağazalarda göremedim yada önceki iki modele yoğunlaştığım için farketmedim.

Arnica carrefourda,mediamarktda ve vatanda gördüm. Gidip tekrar incelemem lazım.

İşin saçma tarafı ne biliyormusunuz annemin yıllar önce rastgele aldığı ne olduğu belirsiz sıradan bir makineyi uzun süre kullanıp şimdi o kadar seçenek arasında kaliteli bir makine bulamamak.

• fiyatlar anlamsız şekilde arttığından pahalı makine önermekten uzak duruyorum ... sanayi tipi de eve/mutfağa pek yakışmaz (hanımlar yakıştırmaz) ...
    fiyatı en stabil ve parasını en hak eden makine himmet_dal'ın dediği gibi Fayrinoks Dökümix ...
    onun haricinde Delonghi CGH 912/910, Arzum AR 2023 Grandia veya Homend 1314 modellerini araştırabilirsiniz ...

@himmet_dal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 7 Ocak 2020; 17:32:52 >
    Teşekkür ettim hocam ilginiz için. Dikkatimi çeken şey, cgh912. En ucuzu 900 TL olan bir model tavsiye etmişsiniz pahalı önermeyim derken :) . Fakat yedek plakaları olması ve fiyatının da bgr250'ye göre (şu anda 1100) bir tık uygun olması cazip geliyor. İkisinin de plaka kalitesi hakkında çok bir fikrim yok. Memnun olan da var, şikayet eden de. Satış sonrası destek ve yedek parça imkanının da daha fazla olacağını düşünürsek cgh912 biraz ağır basmaya başladı.

• Aksu T28-E Tostadoy

hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum. Makul bir fiyatı var. Hiç inceleme şansın oldu mu?
  • sultanhalim S kullanıcısına yanıt
    aslen pahalı makine önermiyorum ancak "bütçe sorunum yok" diyenlere en makul olanlarını yazıyorum, bazen en üst düzey fiyatlıları da belirtiyorum, almak isteyene karışacak değilim her malın müşterisi olur, nihayetinde o pahalı makineleri de birileri alsın diye üretiyorlar ...

bana soranlara ilk tavsiyem "sağa sola bakmayın, direkt Fayrinoks Dökümix alın" şeklindedir, bence fiyatını en hak eden makine odur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Aksu T28-E Tostadoy

hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum. Makul bir fiyatı var. Hiç inceleme şansın oldu mu?
    o modeli ve benzerlerini (Arzum Ar-292) iyi bilirim, en uzak durulası makinelerdendir, görünce yolunuzu değiştirin ...
  • 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.