Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grundig CG 6860 hakkında bilgisi olan var mı?
  • blackrebel kullanıcısına yanıt
    bu tür eski nesil makineler tost yaparken arasıra sorun çıkarır ... benim tavsiyem dökümix veya arnica tostit maxi modelleridir ...
    ama sizin için yeterli gelecekse Grundig CG 6860 alabilirsiniz, ayrıca Grundig CG 5960 modeli 100 lira daha ucuz, aralarında çok büyük fark yok, 180 lira ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    benim için çift yönlü çıkarılabilir plakası olması da önemli hocam. "QuantCoat Teknolojisi Grundig Izgara ve Tost Makinesi, aşınmaya karşı 7 kat dayanıklı QuantCoat™ kaplama teknolojisi sayesinde uzun süre kullanım ömrüne sahiptir." gibi bir şaşalı açıklaması var :) yani türkçesi Döküm Üzeri Yanmaz Yapışmaz Kaplama. arnica tostit maxi alacaktım ama onların plakaları tek yönlü. genel olarak arnica ya benziyor. ikiside 2000w, on/off düğmeli. ısı kademe ayarlarında farklılıklar var tabi arnica 5 kademe , grundig 4 kademe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrebel -- 19 Aralık 2019; 17:15:50 >
  • Dün arnica tostit maxiyi media martk da ve bir kaç yerde inceledim.

Üst kapağı tutan kol ile gövde birleşim yerindeki vidalar gevşemeye çabuk meyilli. Sağlam ve kaliteli bir his vermiyor insana. Hatta bir kaç yerde vidaların gevşek ve üst kapağın langır langur oynadığını gördüm. Alt kapakla üst kapağı tutan menteşeler birbirine sürtmüş ve boyayı deforme etmiş. Kol kısmındaki pütür pütür pürüzler de imalat hatasıyım diye bağırıyor maalesef.

O yüzden bütçeyi biraz daha yükseltip 400 e kadar çıkmayı düşünüyorum ki malzeme kalitesi olarak daha güzel bir ürün alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

Dün arnica tostit maxiyi media martk da ve bir kaç yerde inceledim.

Üst kapağı tutan kol ile gövde birleşim yerindeki vidalar gevşemeye çabuk meyilli. Sağlam ve kaliteli bir his vermiyor insana. Hatta bir kaç yerde vidaların gevşek ve üst kapağın langır langur oynadığını gördüm. Alt kapakla üst kapağı tutan menteşeler birbirine sürtmüş ve boyayı deforme etmiş. Kol kısmındaki pütür pütür pürüzler de imalat hatasıyım diye bağırıyor maalesef.

O yüzden bütçeyi biraz daha yükseltip 400 e kadar çıkmayı düşünüyorum ki malzeme kalitesi olarak daha güzel bir ürün alayım.
    199 liraya aldık biz gayet iyi söylediklerin bizde yok belki teşhir ürünü olduğu için deforme olmuştur

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    199 tl ye nereden aldınız.

• Dökümix çok memnunum güzel sanayi tostu yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

199 tl ye nereden aldınız.
    Amazon.com.tr satti bf de 15-20 gun once

• Arladaşlar Grundig CG 6860 almaya karar verdim.

Ne dersiniz tavsiye edermisiniz ?

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    denemekten zarar gelmez, internetten alın, beğenmezseniz iade edersiniz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdurust

Merhaba, Grundig CG 6860 Tost Makinesi için önerisi olan var mı veya kullanan. Teşekkürler
    Hocam ben haftaya alacağım.

Herkes arzum ve arnica ya yoğunlaşmış. Grundig kullanıcı yorumları çok iyi. Bende alıp deneyimlerimi paylaşırım.

• Dokumix in farklı modelleri var mı? İnox olan iyi gibi . En ucuz nerede satılır bu marka?

• Bende Arzum 2019 almaya Karar verdim çok gittim geldim
    dökümixle Arnica Arasında
    Fakat çok iyi bir fiyata 250 tl ye bulunca affetmedim umarım iyi yapmışımdır......
  • Nereden aldınız hocam? En düşük 350 TL görünüyor.

• Merhabalar, muayenehanem için küçük tip tost makinası almayı düşünüyorum önereceğiniz marka model var mı? :)

• altan0348 A kullanıcısına yanıt
    Teknosa'dan Aldım Outlet Ürün

https://www.teknosa.com/arzum-ar2019-tostcu-delux-murdum-izgara-tost-makinesi-outlet--p-800042239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinprens -- 27 Aralık 2019; 10:45:52 >
  • TheDoCT T kullanıcısına yanıt
    Dökümix al sanayi tostu yaparsın hastalarına😂😂

• Arkadaşlar

Korkmaz A-310 270 tl. mediamartk

Korkmaz A-314 280 tl. mediamarkt

Grundig CG 6860 280 tl. hepsiburada

Hangisini alayım karar veremedim. Hanım tasarım olarak grundig beğendi. Bende Korkmaz A-310 u beğendim.

Hangisini tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 28 Aralık 2019; 20:42:28 >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    ikinci sıradaki A-314 mü yoksa a-324 mü ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

ikinci sıradaki A-314 mü yoksa a-324 mü ?..
    İkinci sıradaki A-314.

A-324 ü tasarım olarak beğenmedik. İnox rengi de yok sanırım ve bütçeyi de aşıyor.

• 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.