Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tefal expert ve family serisi orta/alt sınıf makinelerdir, üst kapak bağlantı kısmı genelde sorun çıkarmaya meyillidir ...
    zorlamadan dikkatlice kullanacaklar için fiyatları uygun seçeneklerdir ... bence expert serisinin gövde yapısı ve plakaları daha iyi, family serisinin ise basma kolu tasarımı daha kullanışlı ...
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    lava döküm tost ve taşhan ocak üstü modelleri iyidir ...
  • Bayberty hocam, arkadaşlar sormuş çok kez bir kez de ben sorayım :) Tefal toast expert mi yoksa arnica tostit maxi mi? Kalite bakımından, sorunsuz kullanım bakımından hangisi daha makbuldür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

listenizdeki tek çıkarılabilir plakalı ürün Arzum ar2005 olsa da pek önerilecek gibi değil, diğerleri arasından Stilevs Kıtırık güzel ...
    özellikle sabit plakalı istiyorsanız ideal bir ürün daha var; dökümix ...
    Sanırım arnica alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stefansalvatore744 S kullanıcısına yanıt
    arnica tostit maxi ...
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    dökümix'ten sonraki en doğru tercih, hayırlısı olsun ...
  • Lestiveryn L kullanıcısına yanıt
    a. selam,
    çalışması normalse, başka bir yerinde eksiği veya defosu yoksa büyük sorun değil ... ancak yine de içinize sinmediyse beklemeyin iade edin buna çünkü hakkınız var ... yalnız dikkat edin iade süresi doluyor ...
    ürün kusurlu geldi deyip iade etsen yenisini göndermiyorlarmı?
    başka sorun yoksa ve iadede fiyat avantajı kaybolacaksa vida bulup uyduracaksın mecbur. basacaksın 1 yıldızı sineye çekeceksin. yada şikayetvar a yaz hem arnica hem amazon için, olacağı varsa olur telafi ederler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    vida dışında başka eksiği yoksa kullanın, vidasız olmasının bir dezavantajı yok, uygun vida bulup takmanız da mümkün ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lestiveryn

Bu mesaj silindi.
    Merak ettim şimdi baktım.
    Benim makinede vidasız, fakat ben orda vida olması gerektiğini
    düşünmüyorum. Geçmeli gibi geldi bana. Kullanımda da bir sıkıntı çıkarmadı.
    Senin yerinde olsam Arnica müşteri hizmetlerini arardım. Gayet ilgililer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etranger

Merak ettim şimdi baktım.
    Benim makinede vidasız, fakat ben orda vida olması gerektiğini
    düşünmüyorum. Geçmeli gibi geldi bana. Kullanımda da bir sıkıntı çıkarmadı.
    Senin yerinde olsam Arnica müşteri hizmetlerini arardım. Gayet ilgililer.

Alıntıları Göster
    Benim aldığım da aynı şekilde resimlerdeki gibi

• Lava döküm tost tavası aldım elektrikli makineyi kaldırdım. Sabahları eski ekmekleri kızartıyorum soba üzerinde kızartmış gibi oluyor, ekmek israfı olmuyor.üstüne tereyağ miss gibi oluyor .tostuda güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecegelen06 -- 14 Aralık 2019; 21:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

Lava döküm tost tavası aldım elektrikli makineyi kaldırdım. Sabahları eski ekmekleri kızartıyorum soba üzerinde kızartmış gibi oluyor, ekmek israfı olmuyor.üstüne tereyağ miss gibi oluyor .tostuda güzel
    ben yıllar önce ocak üstüne geçiş yapmıştım, size de hayırlı olsun ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• N11 üzerinden aldığım Dökümix tost makinam bugün geldi.

12 yıldır kullandığım Kenwood tost makinamı emekli edebilirim. Hala ilk günkü gibi çalışıyor ama artık plakaları çok kötü.oldu.

Umarım Dökümixide uzun yıllar kullanırım. Eskisi ve yenisi.
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    kenwood hg-400 bir zamanlar efsaneydi ... dökümix'i de seversiniz, hayırlı olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

N11 üzerinden aldığım Dökümix tost makinam bugün geldi.

12 yıldır kullandığım Kenwood tost makinamı emekli edebilirim. Hala ilk günkü gibi çalışıyor ama artık plakaları çok kötü.oldu.

Umarım Dökümixide uzun yıllar kullanırım. Eskisi ve yenisi.

Öncelikle hayırlı olsun.
    Dokumix efsane bir cihazdir.
    Bir birinciyi tecrübe ettikten sonra 1 er adet daha aldık ve artik tost yiyoruz.
    Bu arada alacak arkadaşlara tavsiyem inox modeli tercih etmeleri yönünde olacaktır.
    Boyalı modellerde ust kapak kara sac iken inox modellerde paslanmaz çelik oluyor.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 600 TL civarında, sağlam ve ızgaralar çıkabilir özellikli model önerisi alabilir miyim?

Evde Korkmaz A329 tostkolik var. Isınmamaya başladı, 100 tl tamir parası ödedim ve yaptırdım. 2 ay oldu ve sorun tekrar etti. Artık yenisini almanın zamanı geldi gibi.
  • Xsi Leah kullanıcısına yanıt
    - arzum ar-2023
    - homend 1314
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xsi Leah

600 TL civarında, sağlam ve ızgaralar çıkabilir özellikli model önerisi alabilir miyim?

Evde Korkmaz A329 tostkolik var. Isınmamaya başladı, 100 tl tamir parası ödedim ve yaptırdım. 2 ay oldu ve sorun tekrar etti. Artık yenisini almanın zamanı geldi gibi.
    Bende de o var rezistansi bozuk diye verdik 80 tl yaptordik geldi yine bizuldu bizde cope attik bf arnica tostit alip yola devam ettik..

• 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.