Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.693
Cevap
224
Favori
1.587.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bahsettiğiniz ürün hangisi fayrinox dökümix, 1800w olarak var o mu kodu fln var mı?

10 yıllık Arzum tostcum bozuldu, eşim 10 yıl sonra bu yaptirilmaz at deyince attım :( ancak pişman oldum grundig cg 5960 almıştım dün bu gün iade edicem. Ekmek ve tostu kurutuyor.. Makina tam ısınmaya geçmeden kendini kapatıyor haliyle kızartma değil sadece kurutma yapıyor.. 16 dk da tost bu şekilde pisti.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Ekmek zaten kızarmadi.. Çok pahalı olmayan hızlı ve kızartma yapan ne alabilirim.. Plaka çıkmasa da olur tam açılmazsa da..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ahter1 A kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı ürün galüba rengi farklı oluyor bende kırmızı makina var çok memnunum habire tost basıyorum çabuk ısınıyor döküm plaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende son günler tost makinası araştırıyorum. 3 makinayı beğendim. Çift taraflı plakalı olduğundan dolayı ve 180 derece açıldığından dolayı: En çok beğendiğim: Delonghi CGH912 Izgara Ve Tost Makinesi- Fiyatı: 900- TL
    ----- ikinci beğendiğim: 180 derece açıldığından dolayı Arzum Ar 2019 Fiyatı: 368- TL -----
    Üçüncü beğendiğim: Dökümix : Sizin bahsettiğiniz: Demir döküm plakaları olduğu söyleniyor. Eksileri ise: 180 derece açılmıyor ve yağ haznesi yok. Ama tostları mükemmel yazıyor birçok yorumda. Fiyat:209- TL
    -- Şimdi bu 3 tercih arasında: Lezzet olayından çok bahsedildiği için: Dökümix tercih edeceğim. Ama Dökümix yazınca iki tür çıkıyor internette. Organik ve Dekorix olmak üzere. Siz hangisini kullanıyorsunuz ? Arasındaki farklar nedir ? Bilgisi olan varsa: yazabilir. Sanırım Dekorix sonradan görsellik katmak için uygulanmış bir dekor. Organik olanda sizlerin kullandığı önceki model. Bu konu hakkında ne dersiniz ?

• ahter1 A kullanıcısına yanıt
    Bende Dökümix düşünüyorum. Bir yerde takıldım. Dökümix yazınca iki tür model çıkıyor internette. Organik ve Dekorix olmak üzere. Arasındaki farklar neler bilmiyorum. İkisi de aynı fiyat. Bilenler varsa farkları yazabilir.
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Bende son günler tost makinası araştırıyorum. 3 makinayı beğendim. Çift taraflı plakalı olduğundan dolayı ve 180 derece açıldığından dolayı: En çok beğendiğim: Delonghi CGH912 Izgara Ve Tost Makinesi- Fiyatı: 900- TL
    ----- ikinci beğendiğim: 180 derece açıldığından dolayı Arzum Ar 2019 Fiyatı: 368- TL -----
    Üçüncü beğendiğim: Dökümix : Sizin bahsettiğiniz: Demir döküm plakaları olduğu söyleniyor. Eksileri ise: 180 derece açılmıyor ve yağ haznesi yok. Ama tostları mükemmel yazıyor birçok yorumda. Fiyat:209- TL
    -- Şimdi bu 3 tercih arasında: Lezzet olayından çok bahsedildiği için: Dökümix tercih edeceğim. Ama Dökümix yazınca iki tür çıkıyor internette. Organik ve Dekorix olmak üzere. Siz hangisini kullanıyorsunuz ? Arasındaki farklar nedir ? Bilgisi olan varsa: yazabilir. Sanırım Dekorix sonradan görsellik katmak için uygulanmış bir dekor. Organik olanda sizlerin kullandığı önceki model. Bu konu hakkında ne dersiniz ?

• dökümix döküm organik tost makinesi
    organik yazıyor trendyoldan almıştım bizdeneve diye bi satıcı tel fırça hediyeli

• Organik ve Dekorix olmak üzere piyasada iki çeşit. Aynı fiyat. Sanırım üstüne çiçek resmi ekledikleri için Dekorix yazıyorlar. Başka ne fark olabilir ki... Ben de almak istiyorum Dökümix. Umarım pişman olmam. Evde tava gibi, ateş üstünde çevirmeli Taşhan' ın tost aparatı var. Oda güzel. Ama bunun lezzeti farklıdır tabi.
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    cgh-912 iyi makinedir ama 900 lira edecek kadar değil ... ar-2019 fena değil, plakalar çift taraflı, fiyatı makul ... ondan biraz daha iyisi arnica tostit maxi ...
    dökümix'te tek model var sadece renkleri farklı, en çok tercih edilenler inox ve kırmızı ... bence dökümix doğru karar ...
    sizdeki Taşhan'dan bende de var, yıllardır kullanıyoruz daha emekli olmaya niyeti yok maşallah ...
    Cevaplar için teşekkür ederim. Ben az önce sizin Simfer ocak ile ilgili sayfanızda da yazı yazdım tesadüf, yine soru sizeymiş. Simfer ocaklı fırın almayı düşündüğüm için. Oraya da bir cevap beklerim. Teşekkürler. :)
    şimdi fırın konusundaki mesajınızı okuyorum, birazdan cevap yazarım ...
    Hiç pişman olmazsın merak etme bir iki tost alışma süren olucak ondan sonra şak şak tost master.

• Normal dilimlenmiş ekmek ile tost ekmeği arasında ve Belediyelerin özel ürettiği kepekli ekmekler filan var. Bunların tostunu yapınca: Aralarında lezzet farkı oluyor mu ? Hiç krep denediniz mi ? Yani incecik hamuru döküp ters yüz yaptınız mı ? Krep olur mu ? Çünkü ısısı çok yüksek. Krep yapar belki diye düşünüyorum.
    Bende sadece tost yapma fantazisi var en güzel tost karafırın tabir edilen ekmekle oluyor diğer normal ekmek büyük geliyor biraz ama karafırın cuk oturuyor

• Heee şu köy ekmeği dedikleri heralde kara fırın = taş fırın ekmeği. 6-TL idi 7 olmuş onunda fiyatı .. Benim eşimde o ekmeğin lezzetini seviyor. Ben Uno marka ekmeğin lezzetini seviyorum. Hamburger ekmekleri de güzel. Bursa' da Belediye' nin Besaş ekmeği var. İçi dolu bir ekmek. Tok tutuyor. Onda tost deneyeceğim. Kepekli ekmeğin tadı yok. Sağlığa yararlı. Bizde Taşhan marka ocak üstü çevirmeli tost aparatı var. Onda yapıyorum tostları. Ama taktım kafayı Dökümix ' e bu ara. Hayırlısıyla Allah nasip ederse alacağım. Köfte, krep denemek istiyorum Dökümix' te. Peki kardeşim bilgi için teşekkürler.
    İstanbul'da olsaydınız size Halk Ekmek'in "Ayvalık Tost Ekmeği"ni önerirdim, tost sevenlere tavsiyemdir ...
    Bursa'da bu ekmekten satan yer bulursanız denemenizi öneririm ...
    Valla aslında en basit cihaz dökümix en sağlıklı olanda bu imiş hep teflonda pişirirdik hata etmişim iyki bu forumu okuyup bilgilendim evdeki tavaları bile döküme geçircem

Aaa o zaman İstanbul'a gelince , o ekmekten bulayım. Gözünü seveyim İstanbul, ne ararsan var işte..

• Ben Lava' nın döküm tavasını aldım mesela. Çok lezzetli tavuk ızarası oluyor. Ama ağır. Üst dolaplar da saklamak tehlikeli. Dolapların altında saklayın alüminyum döküm tavaları. Tencere ve tavalarda: En sağlıklı ve lezzetli : aslında bakır tencereler. Ama kalaycılar artık yok. İçinde salçalı yemek bırakma mak lazım . Dikkatli kullamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birbilenesormalı -- 10 Ocak 2020; 22:31:19 >
  • Merhabalar,
    Grundig CG 6860 veya 5960 modelinden almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?

• 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.