Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle cevabınız ve ilgi alakanız için teşekkür ederim, önceki mesajlardan görerek bir adet valideme aldım (bu arada kayınvalidem değil validem yani annem ) ayrıca bir adette teyzeme hediye olarak aldım, bu sayede bir ürün fiyatına iki adet almış oldum, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Ley del Diamante -- 10 Temmuz 2019; 14:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam, ne özürü iyi günler dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

ondan vazgeçin şunu alın ...https://www.amazon.com.tr/King-462-Grillmaster-Izgara-Makinesi/dp/B07CN12VMJ/ref=sr_1_1?fst=as%3Aoff&qid=1562587744&refinements=p_36%3A13758220031&rnid=13736708031&s=kitchen&sr=1-1
    Hocam merhaba verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum, bu makina mı yoksa dökümix mi? dökümix anladığım kadarıyla döküm demirdöküm plakaya sahip, bunun plakalarıda döküm müdür acaba? onun gibi ağır mıdır? Siz Hangisini tavsiye edersiniz onu sipariş vermeyi düşünüyorum? Hürmetler..

• Arkadaşlar dökümix'i 2 yıl oldu alalı, çok memnunum. Arada böyle girip yazıyorum ki, almayı düşünenlere yardımcı olsun. Bugün tost makinesi alacak olsam yine dökümix alırdım.
  • mx_61 M kullanıcısına yanıt
    selam,
    dökümix gerçek demir-dökümdür ... tostu daha lezzetli, plakaları daha sağlıklıdır ... diğerleri alüminyum plakalıdır, üst kapakları dökümix kadar ağır değildir ...
    ancak;
    dökümix'in temizliği biraz zahmetlidir, çıkarılabilir olanların temizliği daha kolaydır ...
    sonuç;
    "gülü severim, dikenine katlanırım" diyenlerdenseniz dökümix, "zorluğa gelemem, temizlikle uğraşamam" diyenlerdenseniz diğeri ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam,
    dökümix gerçek demir-dökümdür ... tostu daha lezzetli, plakaları daha sağlıklıdır ... diğerleri alüminyum plakalıdır, üst kapakları dökümix kadar ağır değildir ...
    ancak;
    dökümix'in temizliği biraz zahmetlidir, çıkarılabilir olanların temizliği daha kolaydır ...
    sonuç;
    "gülü severim, dikenine katlanırım" diyenlerdenseniz dökümix, "zorluğa gelemem, temizlikle uğraşamam" diyenlerdenseniz diğeri ...
    Hocam çok sağolun, dökümix alıyorum.. Selamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Arkadaşlar dökümix'i 2 yıl oldu alalı, çok memnunum. Arada böyle girip yazıyorum ki, almayı düşünenlere yardımcı olsun. Bugün tost makinesi alacak olsam yine dökümix alırdım.
    bende kaç senedir Kenwood HG400 kullanıyorum,piyasada olsa valla yedeğini alıp koyacam bikenara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 14 Temmuz 2019; 17:37:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

4 yıldır Delonghi tost makinasını kullanıyorum. 9.9/10 puan alıyor benden.
    250 TL ye almıştım

Plakalar süper kaliteli
    Çıkıp yıkanıyor makinada,
    Termostat süper ısıyı ayarla çek git ne tost ne et yanmıyor

Tek kusuru, zamanla düğme çevresindeki yazılar siliniyor . O da topu topu 3 düğme . Nokta

Alın pişman olmazsınız, bana ve diğer tavsiye edenlere dua edersiniz . İndirimi de kaçırmayın

Alıntıları Göster
    Delonghi tost makinasını beş sene kullandım. Işıkları yanıyor ama ısıtmıyor. Plakaları granitti ve bozuldu. Plakaları 200-250 civarı. Arkadaş tefal tost makinasını verdiğinde aradaki farkı anladım. 250 ızgara bir de tamir parasını düşününce yeni bir tost makinası almaya karar verdim. Dökümix deneyeceğim. Isı ayarı var mı acaba?

• Granit kullanmadım hiç bilmiyorum.
    Bence klasik plaka alın rezistans en fazla 30 tl dır yan sanayisi bile olur boşa güzelim makinayı atmayın derim. Plaka da rezistansı da eli tornavida tutan değiştirebilir
    Karar sizin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginar35

Delonghi tost makinasını beş sene kullandım. Işıkları yanıyor ama ısıtmıyor. Plakaları granitti ve bozuldu. Plakaları 200-250 civarı. Arkadaş tefal tost makinasını verdiğinde aradaki farkı anladım. 250 ızgara bir de tamir parasını düşününce yeni bir tost makinası almaya karar verdim. Dökümix deneyeceğim. Isı ayarı var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Dökümix ısı ayarı var.

• auzdil A kullanıcısına yanıt
    Komşum elektronik aletlerin tamirini yapıyor ama sorunu bulamadı. Servise versem kim bilir ne kadar masraf çıkaracak. Olmazsa servisi arayıp konuşayım.

• Endüstriyel tost makinesi kullanan arkadaşlarıma soruyorum. Remta vs. Acaba tost yapma kıvamıma kaç dk. geliyor?
    Bende ev için düşünüyorum.

• 300 TL limit ile bir tost makinesi arıyorum hangi modeli önerirsiniz ?
  • Dostlar, döküm tavada tost çok güzel oluyor. Tavsiye edilir.

Video:
    eozen81youtube
    Döküm Tavada Tost
    https://www.youtube.com/watch?v=tAEtHm4ETdc

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Tefal GC470 Grill Gourmet Minute Tost Makinesi - 9100029276 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tefal-gc470-grill-gourmet-minute-tost-makinesi-9100029276-pm-HB00000JJUVU

Hocam iyi akşamlar. Bu linkteki ürünü 425 TL'ye satın aldım.
    Ürün hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Genelde tost yapma amaçlı kullanılacak. Kaliteli, sağlam ve kolay temizlenebilen bir model istemiştik.
    Tercihimiz bu yönde oldu. Bizi uzun yıllar idare edecek bir kalitede ürün müdür sizce?

• yukko.com
    King P-637 GrillMax Granit Tost Makinesi Mor
    https://www.yukko.com/king-p-637-grillmax-granit-tost-makinesi-mor-v-50167219

Uygun fiyatli çıkarılabilir plakalı ürün arayanlar için seçenek (129 tl kargo dahil)

• Piyasada bir seferde 4 üçgen tost yapabilen makine var mı? ben bulamadım. Zamanında vardı almadığıma çok pişmanım şu anki piyasa çok kıt ve pahalı. Zamanında cloer'i 180e mi ne almıştım birkaç senede 800 lira olmuş yuh.
  • Merhabalar,

Annemin emektar tost makinesi bozulduğu için tost makinesi bakmaya başladılar. Hal böyle olunca araştırma görevi de bana düştü.

Emektar biraz dandik bir makineydi. Hal böyle olunca yeni cihaz iyi bir şey olsun da yediğimizden keyif alalım dedik. 400 liraya kadar çıkılabilir bir bütçe söz konusu, tabi ki daha uygun fiyatlı bir model olursa da hayır diyemeyiz :D

Korkmaz markaya baktılar ilk etapta, lakin bilinçli bir tercih değil. Daha çok piyasada iyi diye bilinmesi yüzünden. Granit kaplama bakmışlar, diğerlerine kıyasla daha kullanışlı olduğunu düşündükleri için.

Bense döküm taraftarıyım, yorumlara baktığımda "dökümix" öne çıkıyor. Alternatifleri var mıdır diye size sormak istedim. Dökümix'in tek dezavantajı plakaların çıkmaması.

Ek bir soru sorup, daha fazla uzatmayayım. Dökümix kullanan yahut bilgi sahibi olanlar cevap verirse sevinirim. Sitesinde ağırlık olarak 7 kg yazıyor. Bu komple cihaz ağırlığı mıdır yoksa bir plaka ağırlığı mı? Yani cihaz 7 kg midir yoksa 15 kg civarı mı?

Vakit ayırıp cevap verecek kişilere şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

• Grocer kullanıcısına yanıt
    Toplam ağırlığı 7,5 kg. İyi tercih hayırlı olsun 10 yakın kişiye aldırdım herkes memnun

• Merhabalar, 300 liraya kadar bir tost makinesi arıyorum. Temizlik benim için önemli olduğu için plakası çıkarılıp takılabilen modellerinden lazım. Yola tefal'ın toast expert modeli ile çıktım ancak yorumlar pek iç açıcı değildi. Ardından biraz da duygusallıkla beko 2296 modeline baktım. 275 liraya bu modelden almalı mıyım yoksa bu fiyatlara daha iyi ürünler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.