Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atesbaz

Ürün geldi.Öncelikle dikkatimi çeken king kendi sitesinde granit olduğu yazıyordu.Gelen orjinal kutusunun üzerinde granit görünümlü ptfe kaplama yazıyor.
    Bu konuda bir bilginiz var mı bayberty üstad

Alıntıları Göster
    Ürünü kullandım.İlk izlenim iyi.Plakalar kaliteli hissi vermiyor ama ürünün basma kulpu, gövdesi vs. kaliteli olduğunu düşünüyorum.
  • bim'e gelecek olan altus hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    o tür makineler 1-2 yıl belki idare eder, sonra yenisini bakmaya başlarsınız ... dökümix alın yıllarca kullanın ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    dökümix nedir ilk defa duyuyorum, internette 180 tllik modeli var nasıldır bunlar?

• phosphorus kullanıcısına yanıt
    bir kaç yıl önce keşfettiğim modeldir fayrinoks dökümix ...
    gerçek demir-döküm plakalıdır, diğerlerinden daha sağlıklıdır ...
    kriz sonrası bile fiyatını artırmamış fırsatçılık yapmamış bu açıdan da takdir ettiğim firmadır ...
    kısacası bence son yılların en f/p makinesi odur ...
    incelerim, teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

• 2007 yılında evlenirken Kenwood marka tost makinası almıştım 12 sene geçti hala kullanıyorum. Hanım değiştirelim artık diğer. Tablası falan çizildi. Dökümix hoşuma gitti açıkçası ama bir yandan da Kenwood a ihanet etmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 27 Haziran 2019; 11:3:21 >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    sizdeki kenwood hg-400 mü ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

sizdeki kenwood hg-400 mü ?..
    Evet bendeki model HG-400 modeli. Gösterge ışıkları kırıldı. Bazen tutma kollarının vidaları çıkıyor ama bunca yıl tık demedi.

• eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    yıllar önce burada çokça tavsiye ettiğim hg-400 döneminin en f/p modeliydi, güncel olarak arzum ar-2022 metalium, homend 1315 ve fakir matilda onunla aynı özellikleri taşıyor ancak demir-döküm plaka avantajıyla şimdi dökümix zamanı ...
  • enginar35 E kullanıcısına yanıt
    Yumurtalı tostu döküm makinede yapabilmeniz plakların yağa doymuş olması şarttır.
    Birçok tost videosu izledim zamanında yapanlar endüstriyel makinelerde yapıyor ve bunlarda dökümdür.
    Olmaz diye bir şey yok olur mutlaka ama zaman ister bol yağ ister veya yağlı kağıt üzerinde yaparsınız.
  • Merhaba,
    Sanırım 3 yıl oluyor, yine buradan aldığım bilgiler ışığında Fakir Valery aldım. Marka modeli kendim seçtim, o dönemde yeni olduğu için pek bilen yoktu. Makine yapı ve teknik olarak çok başarılı, ancak pişirme konusunda zayıf. Yani tost ısısı düşük. Bu da ekmeğin kızarmamasına neden oluyor. Termostat erken devreye giriyor ve istenen klasik hafif yanık oluşmuyor.

1. Soru: Şimdi yeni bir makine almak istiyorum. Asıl amacım ızgara olacağı için yüksek ısı vermesi en önemli kriter. Yapışmaz olması elbette tercih ama alüminyum sağlıklı değil denildiği için (doğruluğunu bilmiyorum), döküm de olabilir.
    Ne önerirsiniz? (Mümkünse uygun fiyatlı modeller.)

2. soru: Önereceğiniz mödeller haricinde "Tefal Gourmet Grill Comfort " ve "Tefal Gourmet Grill Classic" hakkında düşünceleriniz nedir? Sanırım ikisi arasındaki tek fark, Calssic olanda plakaların ince sac tipi olması, Comfort olanda ise kalın olması (bilmiyorum döküm mü, alüminyum mu). Doğru mudur? (Bu paraları vermek istemiyorum ama uzun ve işlevsel kullanım olacak ise mecbur verilecek bu para)

• 1 soru daha:
    Dökümix diye döküm ve kaplamasız bir makine gördüm. Temizliğinin zor olacağını tahmin ediyorum çünkü plakalar çıkmıyormuş. Kimi yorumlarda "hala döküm kurumu çıkıyor" yazıyordu. Sizce o kurumlar ne kadar sağlıklıdır? Sürekli kurum yemek ve temizlik sorunu yaşamamak için, acaba eser miktarda teflon yiyip kolay mı temizlesek? Yoğunlujla balık ve et pişireceğim için kararsızım.
  • chips kullanıcısına yanıt
    selam,
    ızgara için tost makinesini pek tavsiye etmiyorum ancak ikisi birarada için en uygun olanlar Tefal Comfort XL 800 ve Tefal SuperGrill modelleri ...
    Tefal Gourmet Grill Comfort fena değil zaten xl-800'ün küçük versiyonu, Tefal Gourmet Grill Classic modelini ise yapısal açıdan beğenmiyorum ancak ızgara performansı belki iyidir bilemem ...
    ek olarak Breville BGR250EX ve Breville BGR200EX modelleri de ızgara için düşünülebilir ancak sabit plaka ...
    sırf ızgara düşünürseniz; Gazzella BRB 3000 (kapaklı) veya Tefal Family Flavour Grill önerebilirim ... yada sanayi/büfe tip döküm ızgara makineleri var, performansları daha iyi olabilir ancak bildiğiniz gibi temizlikleri itina istiyor ...
  • chips kullanıcısına yanıt
    dökümlerin temizliği biraz zahmetli, ihmal edilirse üzerinde biriken ve kurumlaşan yanıklar "KANSEROJEN"e dönüşür, bu nedenle ısrarla temizlik konusunu hatırlatıp duruyorum ... temizliğini aksatmazsanız döküm ideal ancak uğraşamam derseniz teflon kalitesi yüksek olan tefal (xl-800, supergrill), breville (800gr, 250ex, 200ex), delonghi (cgh-1012d /1020d / 1030d) modellerinden birini tercih edebilirsiniz ancak onlar da biraz pahalı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 29 Haziran 2019; 14:59:20 >
    Merhaba Bayberty. Ben tost makinesi almak istiyorum. Açıkçası istediğim en önemli şey tostun lezzetli olması. Cihazı almisken izagarasida olsun, iyi olsun istiyorum. Tabi ki de uzun ömürlü sağlıklı olması da iyi olur. Dokumix i öneriyorsunuz fakat temizliği problem diyorsunuz. Temizliği çok mu sıkıntılıdir. Bütçe sinirlamam yok. İstediğim iyi bir makine olsun. Lezzetli tost lar yapsın. Sağlıklı uzun ömürlü olsun. Bana ne onerirsiniz. Şimdiden tesekkurler

• Nerzako N kullanıcısına yanıt
    selam,
    sabit döküm plakaların temizliği çok zor değil ama özen ister, ihmale gelmez ... uğraşmayı göze alıyorsanız dökümix f/p olarak rakipsiz ...
    ancak "bununla uğraşamam, bütçe sınırım da yok" diyorsanız delonghi cgh-1012d ve delonghi cgh-1020d modellerini inceleyin ... hem kaliteli, hem teknolojik hem de şık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 3 Temmuz 2019; 23:3:24 >
  • Teşekkür ediyorum cevabınız için. Peki dokumix de ızgara özelliği nasıl. O konuda da iyi mi. Bütçe sinirlamam söyle yok. Eğer çok lezzetli olacak hersey süper olacak ama 1000 tl olacak derseniz vereyim. Ama o kadar da gerek yok 500 luk de işinizi görür derseniz tabi çöpe atacak param da yok ☺ umarım ne demek istedigimi anlatabilmisimdir. Bu durumda biz gene de 500 700 u geçmeyelim dersek ne onerirsiniz.

ekkür ediyorum cevabınız için. Peki dokumix de ızgara özelliği nasıl. O konuda da iyi mi. Bütçe sinirlamam söyle yok. Eğer çok lezzetli olacak hersey süper olacak ama 1000 tl olacak derseniz vereyim. Ama o kadar da gerek yok 500 luk de işinizi görür derseniz tabi çöpe atacak param da yok ☺ umarım ne demek istedigimi anlatabilmisimdir. Bu durumda biz gene de 500 700 u geçmeyelim dersek ne onerirsiniz.

Tesekkür ediyorum cevabınız için. Peki dokumix de ızgara özelliği nasıl. O konuda da iyi mi. Butce sinirlamam yok desrm de o kadar fazlaya cikamam.bunun için siz bana gene de 500 600u geçmeyelim dersek ne onerirsiniz.birde dokumix in yağları nereye dökülüyor acaba.

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.