Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dökümix kullanan dostlara sorsam:

"Makinayı yağlayıp kaldırın" uyarısı var ya, pek kafama yatmıyor. Sizler bunu yapıyor musunuz? Yani yağlı kaldırırsak yapış yapış olmaz mı? Normalde dökümlerde yağlayıp ısıtın ve yağ uçsun derler da o açıdan soruyorum bunu.
  • Uzun süre misal 1 sene kullanmayacaksan yağlarsin haftalık veya aylık gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ızgrası iyi ve fiyat performans ürünü olan tost makinesi arıyorum tavsiye verir misiniz
  • +++
  • 4 kişilik bekar evi için nasıl bir tost makinesi önerirsiniz. aynı anda 2 kişinin tostunu rahat pişirebilecek şekilde
  • Dökümix aldım, üst tablası çıkık geldi:
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Nasıl takabilirim?

Edit: paketlemesi felaket, onun bunun çocuğu sürat kargo da langır lungur taşımış. Almayin arkadaşlar.

Edit2: Magaza epey ilgili. Bu fiyat bandinda daha iyi makina olmadigindan tekrar siparis edecegim, bakalim

Son edit: İkinci siparişte sağlam geldi. Yağlı kağıdın arasında tavukları pek güzel pişiriyor, tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 19 Eylül 2019; 21:48:34 >

• Ankara'da az kullanılmış Dökümix arayan varsa iletişime geçsin.
  • Tost Makinesi ihtiyacı olanlar Arzum AR2023 model tost makinesini düşünebilirler:

• quote:

Orijinalden alıntı: La Ley del Diamante

Öncelikle cevabınız ve ilgi alakanız için teşekkür ederim, önceki mesajlardan görerek bir adet valideme aldım (bu arada kayınvalidem değil validem yani annem ) ayrıca bir adette teyzeme hediye olarak aldım, bu sayede bir ürün fiyatına iki adet almış oldum, teşekkürler
    Söz konusu iki ürünü amazondan satıcı amazon olarak satın almıştım, her iki ürün de kırık çıktı, amazonla iletişime girdim, iki ürünü de sorunsuz bir şekilde teslim aldı. Aslında amazon’un paketleme çekli baya sağlamdı ve amazon paketinin içindeki ürünün kutusu da hasar görmemişti ama nasıl olduysa alt kısımlarında vs plastik kısımlarında çatlaklar mevcuttu.

Tahminimce markanın kullandığı plastik kalitesiz...

Yarın arzum ar-2023 alacağım hayırlısıyla, aleminyum döküm tabaka kullanıyormuş, granit istiyordu annem bakalım inşallah pişman olmayız.

• Sene 2019 oldu oldu ama konu çok faydalı olmuş Oldukça bilgi sahibi oldum teşekkürler.
  • Buradaki tavsiyelerle King k 462 modelini aldım. Gayet memnunum şimdilik. Temizlenmesi kolay göründüğünden geniş bir alet. Isıtması vs gayet iyi. Ve Şık duruyor. Sonuçta devamlı mutfakta duran bir alet. 4 sene garantili ve Türk malı olması da artıları. Döküm makinalarla uğraşmak istemeyen pratik bir ürün arayanlara tavsiye edrim.

• Merhaba arkadaşlar.
    Ben başka bir şey sormak istiyorum.
    Bizim tost makinemiz Rowenta marka.
    Tam 22 senedir kullanıyoruz. Tabi plakaların teflonu çoktan aşındığı için biz hep yağlı kağıt arasında yapıyoruz.
    Ama bugün aklıma bir şey geldi. Bu plakaları çıkarıp tamamen paslanmaz (Krom nikel) saçtan plaka boyutlarında kestirip
    taksam acaba iş görür mü?
    Tamam düz olacak ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
    Sizler ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulnes -- 28 Eylül 2019; 17:9:51 >
  • bulnes kullanıcısına yanıt
    selam,
    maliyeti yüksek değilse denemeye değer, ilk ısınma süresini uzatmaması için çok kalın sac olmasın ...
    bu arada, ilk sayfada kısaca değindiğim "çelik plaka niçin yok ?" sorusuna da belki cevap buluruz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Dökümix kullanan dostlara sorsam:

"Makinayı yağlayıp kaldırın" uyarısı var ya, pek kafama yatmıyor. Sizler bunu yapıyor musunuz? Yani yağlı kaldırırsak yapış yapış olmaz mı? Normalde dökümlerde yağlayıp ısıtın ve yağ uçsun derler da o açıdan soruyorum bunu.
    Hergün kulanıyorum
    Iki haftada bir yağlıyorum
    Sıkıntı yok.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganuxol

Tost Makinesi ihtiyacı olanlar Arzum AR2023 model tost makinesini düşünebilirler:

Dokumix candır.
    200 tl ye dokumix her türlü ezer bu cihazı.
    Plaka üzerindeki yapışmaz kaplama aşındıktan sonra çöp olacak bir makine.

Made in china

Iyi forumlar...

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Valla maliyeti biraz yüksek olsada deneyeceğim ben.
    Saç kalın olamaz zaten plakaları sabitlemeye yarayan tırnak altında alacak şekilde kalınlık belli.
    Ben dış ölçülerde bir kestirip bakayım deneyeceğim yani.
    Sonuçta yaklaşık 20 sene önce yaptırdığım tamamen paslanmaz çelikten mangalımı hala kullanıyorum ve şahane mangal yapıyor.
    Plaka değişimi için araştırma yapayım derken paslanmaz plaka olayı aklıma geldi.
    Görelim bakalım.
  • Tefal GC470 Grill Gourmet Minute Tost Makinesi
    bu cihaz nasıldır ayrıca 500 tl civarında plakaları çıkarılabilir bir ürün tavsiye edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Dökümix kullanan dostlara sorsam:

Alalı neredeyse 2 sene oldu, ilk aldığımda yaptığım yağlama dışında bir daha yağlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

2 gündür tost makinası bakıyorum. Amacımız sabah aparatif tost yapmak. Arada birde kofte,sucuk gıbı seyler kızartmak.
    Aradığım özellıkler
    1-fiyat uygun (en çok 300tl)
    2-mümkünse granit teflon cok cızılıyor
    3-plakalar cıkmalı kı pratık temızlenmelı

Benim buldugum bı tane var

akakce.com
    Grundig CG 6860 1800 W Tost Makinesi Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/ev-tipi-tost-makineleri/en-ucuz-grundig-cg-6860-1800-w-tost-makinesi-fiyati,461269814.html

Bu nasıldır? Yorumlar cok ıyı. Arzum ar292 nasıldır? Sizin tavsiyeleriniz nedır?

Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.