Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dökümix'te ızgara tost gibi yapılır çünkü üst kapak tam açılmıyor, ızgarası gayet güzel olur ... ön tarafa bir kase koymalısınız aksi takdirde yağ zemine akar ... ızgara sonrası mutlaka temizlik gerekir ...
    yerli markalardan plakası çıkarılabilen seçenek olarak arzum ar-2023 modelini incelemenizi öneririm, 500 civarı, f/p olarak iyidir, kademe ayarı ve yağ tahliye haznesi de var, ayrıca şık sayılır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

https://www.akakce.com/ev-tipi-tost-makineleri/en-ucuz-delonghi-cgh910-1500-w-tost-makinesi-fiyati,108013998.html
    https://forum.donanimhaber.com/delonghi-cgh910-tost-makinesi-metro-market-599-tl--138855028#138855028

delonghi tost makinesi 200 lira indirime giriyor yarin..alacak olanlar kacirmasin..7-8 senedir kullaniyorum bir alt modelini
    4 yıldır Delonghi tost makinasını kullanıyorum. 9.9/10 puan alıyor benden.
    250 TL ye almıştım

Plakalar süper kaliteli
    Çıkıp yıkanıyor makinada,
    Termostat süper ısıyı ayarla çek git ne tost ne et yanmıyor

Tek kusuru, zamanla düğme çevresindeki yazılar siliniyor . O da topu topu 3 düğme . Nokta

Alın pişman olmazsınız, bana ve diğer tavsiye edenlere dua edersiniz . İndirimi de kaçırmayın

• merhabalar
    www.amazon.com.tr
    King K 462 Grillmaster Izgara Ve Tost Makinesi, Mor: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07CN12VMJ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

bu ürün alınır mı ?
  • serhat_silvan kullanıcısına yanıt
    alınır ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    İndirime girmişti 195 tlye mor rengini aldım bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat_silvan kullanıcısına yanıt
    king k-462 iyidir fiyatı da çok iyi, hayırlı olsun ...
  • Merhaba tost makineleri hakkında pek bilgim yok. Yeni bir tost makinesi almak istiyorum. İnternette araştırırken bu konuya denk geldim. Bana önerebileceğin tost makinesi var mı acaba? Temizleme zorluğunu göz önüne alarak dökümix istemiyorum(bunu heryerde belirtmişsin zaten ) Fiyat çok fazla uçuk olmasın. Yardımın için şimdiden teşekkür ediyorum.
    ...
    Arçelik K 2369 Çift Eksenli Profesyonel Izgara ve Tost Makinesi Siyah
    ...
    Bunun görüntüsünü çok beğendim ama kötüymüş sanırı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recotera -- 5 Temmuz 2019; 10:36:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• arzum ar-2023 grandia ...
    Saolasınn

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    eyvallah ustadım amazondan 4 temmuzda aldım bugün teslim edildi daha test fırsatım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam,
    ızgara için tost makinesini pek tavsiye etmiyorum ancak ikisi birarada için en uygun olanlar Tefal Comfort XL 800 ve Tefal SuperGrill modelleri ...
    Tefal Gourmet Grill Comfort fena değil zaten xl-800'ün küçük versiyonu, Tefal Gourmet Grill Classic modelini ise yapısal açıdan beğenmiyorum ancak ızgara performansı belki iyidir bilemem ...
    ek olarak Breville BGR250EX ve Breville BGR200EX modelleri de ızgara için düşünülebilir ancak sabit plaka ...
    sırf ızgara düşünürseniz; Gazzella BRB 3000 (kapaklı) veya Tefal Family Flavour Grill önerebilirim ... yada sanayi/büfe tip döküm ızgara makineleri var, performansları daha iyi olabilir ancak bildiğiniz gibi temizlikleri itina istiyor ...
    Yanıtınız için çok teşekkür ederim.

Dökümix ten sanırım vazgeçtim. Temizlik işi beni düşüncesiyle bile yordu. Bi de sürekli yanık konusu.

Izgara yı tost gibi üst kapağı kapatarak yapacağım. Diğer türlü tavada zaten yapıyorum ama etrafa çok sıçrıyor. Tost yapar gibi kapağı basıp eti, tavuğu ve hatta balığı yapmak istiyorum. Böylece hem sıçramasını önlemek, hem de eti mühürleyip suyunu kaybetmesini engellemeyi amaçlıyorum. Aynı zamanda dışı hafif yanmış tostlar da yapmak istiyorum. Fakir Valery'de onun eksikliğini yaşadım (Arzum AR2005 için de yeterince ısınmıyor şikayetleri var). Önceki sorumda kısa olsun diye bu bilgiyi yazmamıştım. Doğal olarak siz de klasik ızgara (kapak açık) yapacağımı düşünerek öneride bulundunuz.

Fiyat olarak 600 tl yi geçmemeli.

Plakalar kalın olmalı (sac olmayan)

Teflonu güvenilir olmalı

Bu bilgilere istinaden hangi modelleri önerirsiniz?

• chips kullanıcısına yanıt
    arzum ar-2023 grandia ...
    veya
    homend 1314 ...
  • Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki ürünü almak istiyorum teflon ile granit arasında ne fark var acaba ? Ne tavsiye edersiniz ?
    Arzum AR2007 Izgara Ve Tost Makinesi, Metal Plastik Teflon
    www.amazon.com.tr
    Arzum AR2007 Izgara Ve Tost Makinesi, Metal Plastik Teflon, Kırmızı: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B079992M2X/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    ondan vazgeçin şunu alın ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

ondan vazgeçin şunu alın ...https://www.amazon.com.tr/King-462-Grillmaster-Izgara-Makinesi/dp/B07CN12VMJ/ref=sr_1_1?fst=as%3Aoff&qid=1562587744&refinements=p_36%3A13758220031&rnid=13736708031&s=kitchen&sr=1-1
    Teşekkürler, tavsiyenize uydum, King ilk kez kullanacağım bir marka, servis kalitesi nasıldır bilemiyorum ama siparişi verdim bile

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Teşekkürler, tavsiyenize uydum, King ilk kez kullanacağım bir marka, servis kalitesi nasıldır bilemiyorum ama siparişi verdim bile

Alıntıları Göster
    bende geçen aldım test ettim güzel makine
  • Buradan okuyup King sipariş ettim şimdi amazondan. Bakalım nasıl birşey gelecek?
  • Hocam kolay gelsin, iki gündür valide tost makinesi arıyor, evi komple yeniden dizdiğimiz için, kafa karışıklılığı çok oluyor, yarın tost makinesi için sipariş geçeceğim.

Arnica Tostit Maxi modelini çok beğenmiş Granit ızgarası mevcut.
    Sizin bu makina hakkında düşünceniz nelerdir?

Edit: Bu arada tost yapmak için kullanılacak, temizlemesi de pratik olacak, biraz titiz olduğum için, her kızartma işi bittikten sonra temizliğini yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Ley del Diamante -- 10 Temmuz 2019; 2:40:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

bende geçen aldım test ettim güzel makine

Alıntıları Göster
    Ben aldığım gibi iade ettim, kalitesi pek memnun etmedi. Power ışığı bile bozuk çalışmıyordu
  • La Ley del Diamante kullanıcısına yanıt
    arnica tostit maxi iyi makinedir, aynı makinenin başka üretimleri de var daha ucuz; king k-462 ...
    eğer valideniz daha da iyisini isterse arzum ar-2023 düşünebilir ...

düzeltme; valide kelimesini görünce aklım hemen kayınvalideye gitmiş kusura bakmayın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 10 Temmuz 2019; 14:45:52 >
  • 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.