Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.583.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    t-28, tost makinesi alemindeki en dandik ürünlerden biri sayılabilir ...
    size önerim; King K 462 GrillMaster ... şu an internette 200'e bulunabiliyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 15 Haziran 2019; 22:14:17 >
  • Hala alamadım yaa 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt
    fırsat yine kaçtı, düne kadar King K 462 GrillMaster 200 liraydı ...
  • Bayberty üstad aşağıdaki makinaların hangısını onerırsın? Seçim yapsan hangisi olurdu?

Arzum AR292 Tostçu Lux Granite Izgara
    KORKMAZ A310-03 FORMULA GRANİT TOST MAKİNESİ
  • Atesbaz A kullanıcısına yanıt
    ar-292'yi hemen elerim seçenekler arasında bile saymam ...
    korkmaz onu ezer ancak daha iyi bir seçenek olarak fırsat varken önce King K 462'yi incelerim ...
  • www.gittigidiyor.com
    Dökümix DT 30 Tost Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/elektrikli-mutfak-aletleri/tost-makinesi/dokumix-dt-30_spp_16574?id=448840063

Dökümix Kırmızı (rengi güzel)

Linkten cuma günü sipariş verdim ertesi gün kargoya verilir yazıyordu ve ertesi gün cumartesi Sürat kargo firması tarafından yola çıktı pazartesi günü (bugün) teslim aldım.

Önce bulaşık süngeri ile suyla ve deterjanla (nemli) sildim. Çok fazla siyah kalıntı çıktı
    Sonrasında son ayarda açarak kuruttum 15 dk civarı devamında sıvı ayçiçek yağı ile bolca her yerine yağladım dökümün. (yine başka bulaşık süngeri ile)
    Arkasından soğuttum ve tekrar ısıttım içerisindeki pisliği emmesi yarım bayat ekmeği her yerine nüfuz ettirdim tekrar sıvı yağ ile yağlayıp soğuttum.
    sonrasında tostumu yapıp keyifle yedim (harika)

Bana göre artılar eksiler;

Artılar;

Beyanlarına göre organik demir döküm
    Sağlam
    Isı ayarı ısıyı kaybettirmiyor(tost için 4 ve 5 kademe arası ekmeğine göre, 6 kademe aşırı sıcak ızgara amaçlı kullanım açıklaması da o yönde)
    Boyutu tatmin ediyor.
    FİYAT

Eksiler;

Demir Döküm kalıbı çok kalıntılı ve pürüzlü bırakmış daha iyi kalıp ve zımparalama ile çözülmeli.
    Dökümü Sıvıyı çok seviyor (sanırım tüm demir dökümler öyle) yağlama yaparak kullanılmalı yağsız bırakılmamalı küflenme olabilir özellikle su ile bırakılmamalı.

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 17 Haziran 2019; 20:3:26 >

• daquied kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim size bilgilendirme ve konu için. yoksa hayatta almazdım bu tost makinesini. klasik bakış açışı; dökümix diye isim basmışlar çakma çıkma birşeydir diye düşünüyordum, sonra donanımhaber üyeleri neler yapıyor diye bakayım dedim sitede arattım gördüm sonrasında gelişti olaylar, tekrar teşekkürler.
    Bayberty üstad king alacaktım fakat malzemesi granit görünümlü olduğundan vazgeçmiştim.Korkmaz o konuda daha iyi malzeme kullandığı doğru mu?
    bence king k-462, gövde ve basma kolu yapısı yani "tostu daha iyi yapabilme kapasitesi" bakımından önde görünüyor ...
    plaka kaplama kalitesinde hangisinin daha iyi olduğunu ancak kullanan arkadaşlar yorumlarsa öğrenebiliriz ...
    king k-462 in inox olan modelini 239 liraya aldım.Tavsiyelerin için teşekkür ederim.Bakalım nasıl birşeymiş:)
    hayırlı olsun, yorumlarınızı bekliyoruz ...
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Dökümler yağa doyuncaya kadar yağların.Acikcasi son 2-3 aydır hiç yağ sürmeden yapıyorum.

• adres63 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Bugün çıtayı aştım bizim burada ekmekler 250gr 2 ekmek yaptım kendime 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

hayırlı olsun, yorumlarınızı bekliyoruz ...
    Ürün geldi.Öncelikle dikkatimi çeken king kendi sitesinde granit olduğu yazıyordu.Gelen orjinal kutusunun üzerinde granit görünümlü ptfe kaplama yazıyor.
    Bu konuda bir bilginiz var mı bayberty üstad
    gerçek anlamda granit plaka zaten olmaz sadece granit desenli teflon/ptfe kaplama olur yani kutusunda doğrusunu yazmışlar zaten piyasadakilerin hepsi öyledir ... ilk sayfayı okuduysanız bu konuya yıllar öncesinden işaret etmiştim ...
    güle güle kullanın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Teşekkürler hocam.

Bugün çıtayı aştım bizim burada ekmekler 250gr 2 ekmek yaptım kendime 😂
    Makineyi almanın en kötü tarafı sucuk ve kaşar peyniri dayanmıyor. Artık kampanya vs. Takip etmekten başka çare yok

• Önceden demir döküm tost makinası kullanıyordum. Ama ben yıkıyordum, paslanma olmamıştı. Sonradan delonghi granit kaplama tost makinası aldım. Güzeldi ama iki sene plakalar dayandı. Geçen gün ısıtmaya kesti ve ışık yanıyor. Fiyati 750-950 arası olmuş. Plakası 250, tamir parası ne kadar çıkacak bilmiyorum. Dökümix hem demir döküm hemde fiyat olarak uygun. Demir döküm tavalar yıkanıyor kurulanıp yaglanıyor diye biliyorum. Tavuk pişirip yıkamadan nasıl olur? Oğlum tost yaparken çırpılmış yumurtayı tost makinasina döküp diğer malzemeleri koyup pisirdikten sonra ekmeği üzerine bastırıyor. Bu makinada bunu yapabilir miyiz acaba?

• Sizinki tam fantezi ben sucuklarla dahi yüzeyi temas ettirmemek için tavada pişirip ekmeğin içine atıyorum. Arada kaşar ekmeğin arasından eriyince damlıyor onuda bıçak ucu ile çıkartıyorum tabladan. En kötü tel fırça ile soğumadan çıkartabilirsiniz zaten yumurta vs altı dokumle temas halinde bu şekilde kızarıp yanma durumuna gelince çıkar. Tablalar soğuyunca çıkarma temizleme zor oluyor.

• Korkmaz A310 formula vs King K462 yoksa başka bir öneriniz olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıfırbuçuk -- 20 Haziran 2019; 17:44:53 >
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.