Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam güzel cevabınız için,

2001 ile 2027 arasındaki tek fark renk değil mi? Kırmızı olmasını istiyorum çünkü. Web sitesinde her şey copy paste yapılmış, bir farklılık göremedim.
  • kuftikufti kullanıcısına yanıt
    evet, Arzum ar-2001 / 2019 / 2020 / 2027 / 2028 serisinde renk dışında herşey aynı ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Dökümixin temizlik sıkıntısı hediye konusunda tekrar düşündürdü beni😬 sanırım dökümixi çeyizime saklayıp, hediye için arzum 2023 veya hotpoint için tekrar araştırma yapacağım, tost makinesi maceram devam ediyor🙃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkcegs -- 22 Mayıs 2019; 1:4:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuftikufti kullanıcısına yanıt
    Arzumun sitesinden %35 indirim kodum var, sizin alacağınız modeller sitede varsa, kodu verebilirim

• Dökümixi kendi firmasından sipariş vermiştim havale yolu ile ödeme yapıldı, kargo yola çıktığı için iptal edemeyeceklerini söylediler, ürün elime ulaştığında iade hakkım olmuyor mu, normal internet alışverişinden farklı bir durum mu oluyor bu?
    Bir de Arzum ar 2023 ve hotpoint cg 200 arasından hangisini seçerdiniz?

• gkcegs G kullanıcısına yanıt
    1- kargo geldiğinde teslim almayıp iade edebileceğiniz gibi ürünü aldıktan sonra da 14 gün içinde iade edebilirsiniz ... yada kendiniz için almayı düşünebilirsiniz ...
    2- ikisi arasından ben arzum'u tercih ederim ...
  • arzum ar-2023 grandia alındı bir hafta kullanıldı. Isınması, tostu kızartması, içini eritmesi, temizliği ile on numara bir seçim yapmışım. Bu seçim esnasında bu konudan çok yararlandığım için konu sahibi arkadaşa teşekkür ederim. Makineyi de kesinlikle tavsiye ederim..
  • teknikhergele kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    hotpoint cg-200'ü satan hiç bir mağaza bulamadım ben de bir risk alarak internetten (ereyon) 400 Tl'ye sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Korka korka açtım ama karşıma çıkan şeyden oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Ürün oldukça sağlam görünüyor. Üst kapak ağırlığı gayet iyi. Çift taraflı, bir tarafı düz plaka tam istediğim gibi. Son ayarda ısınma süresi 2 dk civarında.

1. sayfadaki ilk kullanım tavsiyelerine uyarak temizledim ve bir süre boşta çalıştırdım. Ürünün şuan görebildiğim tek bir sıkıntısı var oda zamanlayıcının sesi. Bir tost makinesinin sesinden rahatsız olacağımı hiç düşünmezdim merak edenler için video koymaya çalıştım. Neyse zamanla alışırım diye düşünüyorum. Bunu dışında dikkatimi çeken bir şey de kapağın rezistansı alt taraf kadar kızarmıyor. Fotoğrafını ekledim. Bu normal midir?

Şuan tost yapma imkanım yok ama yaptıktan sonra yine düşüncelerimi paylaşırım. İlk izlenim güzel ama

iyiki varsın @bayberty teşekkürler her şey için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurtuzmen -- 23 Mayıs 2019; 21:29:22 >

• onurtuzmen kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun ... üst tarafın daha az kızarması tost performansını etkilemiyorsa sorun sayılmaz ... beğenmenize sevindim, güle güle kullanın ...
  • N11 de arzum ar 2023 modeli TEKZEN satıcısında 469,90 tl, n11 in kupon kodu “ramazan11” kullanıldığında 44 tl indirimle 426 tl ye düşüyor, bilginize.

Hangi siteden ne kadara aldınız?

• gkcegs G kullanıcısına yanıt
    merhaba, hepsiburada'dan 469'a aldım..
    Teşekkürler

• Bende dün itibari ile arzum ar2023 almış bulunuyorum , ürün elime ulaştı , kutuda kargodan kaynalı bir yırtık mevcut ama makinada bir hasar deformasyon olmamış, iş yerinde sağını solunu kontrol edip fişe takıp çalıştığını kontrol edip kutuladım , akşam sahurda tost yaparak ilk denemesini yapıcaz , alet gayet sağlam ve hoş bir görüntüsü var , inşallah bir sorun çıkartmadan uzun yıllar kullanırız.
    Ürünü n11 üzerinden ramazan11 indirim kodu ile 439 tl ye yenişey mağazasından aldım , yorumlar olumlu olunca burdan almayı tercih ettim , tekzen mağazasında birazdaha ucuza geliyor ama yorumlarda kargonun çok geç gönderildiği ve sorulara cevap alamama, ulaşamamak gibi yorumlar okuyunca diğer mağazayı tercih ettim.
  • re_death kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, en kısa zamanda kullanıcı yorumlarınızı da bekliyoruz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

Bende dün itibari ile arzum ar2023 almış bulunuyorum , ürün elime ulaştı , kutuda kargodan kaynalı bir yırtık mevcut ama makinada bir hasar deformasyon olmamış, iş yerinde sağını solunu kontrol edip fişe takıp çalıştığını kontrol edip kutuladım , akşam sahurda tost yaparak ilk denemesini yapıcaz , alet gayet sağlam ve hoş bir görüntüsü var , inşallah bir sorun çıkartmadan uzun yıllar kullanırız.
    Ürünü n11 üzerinden ramazan11 indirim kodu ile 439 tl ye yenişey mağazasından aldım , yorumlar olumlu olunca burdan almayı tercih ettim , tekzen mağazasında birazdaha ucuza geliyor ama yorumlarda kargonun çok geç gönderildiği ve sorulara cevap alamama, ulaşamamak gibi yorumlar okuyunca diğer mağazayı tercih ettim.
    Bende dün n11 den aldım, şimdi baktım satıcı tekzenmiş iptal edip sizin satıcıdan mı alsam bilemedim

Edit: iptal edip o satıcıdan aldım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sünnetçi34 -- 25 Mayıs 2019; 19:47:52 >

• Arzum ar2023 ile tefal gourmet minute arasında kaldım. Fiyat olarak birbirine yakın. Öneriniz nedir , hangisini almalıyım? Plaka olarak hangisi daha kalitelidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

hayırlı olsun, en kısa zamanda kullanıcı yorumlarınızı da bekliyoruz ...
    teşekkürler , kullandıkca yorum yapmaya çalışırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Bende dün n11 den aldım, şimdi baktım satıcı tekzenmiş iptal edip sizin satıcıdan mı alsam bilemedim

Edit: iptal edip o satıcıdan aldım bende

Alıntıları Göster
    ben yorumlara göre karar verdim , sizin üründe sorunsuz gelmesi temennisile , gülle güle kullanın sizde :)
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.