Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arzum ...
  • hem tost hem waffle plakası olan güzel bir makine var mı tavsiye ettiğiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gordon Milne kullanıcısına yanıt
    -arnica tostika 4000 (ucuz)
    -delonghi SW12AC.S (pahalı)
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    şu makine 170 tl ye alınır mı hocam?
    biraz daha bekleyelim mi?
    www.gittigidiyor.com
    King K462R Kırmızı Tost Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/elektrikli-mutfak-aletleri/tost-makinesi/king-k462r-kirmizi_spp_18140?id=435247391
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    170'e king k-462 bedava sayılır kaçırmayın ...
    yardımlarınız için teşekkür ederim, aldım bakalım..
    www.hepsiburada.com
    Korkmaz A328-05 Tostkolik Tost Makinesi RENK:İnox Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/korkmaz-a328-05-tostkolik-tost-makinesi-renk-inox-pm-HB00000AJ10C

bunlar arasında kaldım maksimum 350 veririm. beklentim. ekmeği iyi kızarttın geniş alan olsun.homend modellerindeki gibi yükseklik ayarı isterim önerin nedir kardeşim

• Hiena1 kullanıcısına yanıt
    yükseklik ayarı çok az modelde bulunur verdiğiniz linkteki modellerde yok, bu sizin için çok önemliyse (bütçeyi artırmak şartıyla) arzum ar-2023 veya homend 1314 öneririm ...
    yükseklik ayarı olmasa da olur derseniz arnica tostit maxi veya king k-462 en uygun modeller ... linkteki schafer ile aynı makinelerdir fiyatları daha uyguna bulunabiliyor ...
    korkmaz da iyidir ancak çok iyi kızartma konusunda yetersiz kalabilir ...
    www.gittigidiyor.com
    Homend Grilliant 1304 Tost Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/elektrikli-mutfak-aletleri/tost-makinesi/homend-grilliant-1304_spp_14469?id=430427142

bu ile arnica tostit maxi arasında kaldım açıkcası uzun ömürlü olsun isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: onurtuzmen

hotpoint cg-200'ü satan hiç bir mağaza bulamadım ben de bir risk alarak internetten (ereyon) 400 Tl'ye sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Korka korka açtım ama karşıma çıkan şeyden oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Ürün oldukça sağlam görünüyor. Üst kapak ağırlığı gayet iyi. Çift taraflı, bir tarafı düz plaka tam istediğim gibi. Son ayarda ısınma süresi 2 dk civarında.

1. sayfadaki ilk kullanım tavsiyelerine uyarak temizledim ve bir süre boşta çalıştırdım. Ürünün şuan görebildiğim tek bir sıkıntısı var oda zamanlayıcının sesi. Bir tost makinesinin sesinden rahatsız olacağımı hiç düşünmezdim merak edenler için video koymaya çalıştım. Neyse zamanla alışırım diye düşünüyorum. Bunu dışında dikkatimi çeken bir şey de kapağın rezistansı alt taraf kadar kızarmıyor. Fotoğrafını ekledim. Bu normal midir?

Şuan tost yapma imkanım yok ama yaptıktan sonra yine düşüncelerimi paylaşırım. İlk izlenim güzel ama

iyiki varsın @bayberty teşekkürler her şey için

Hotpoint cg-200 ile hafta sonu ilk tost denememi yaptım. Daha öncede belirttiğim gibi üst kısmın sıcaklığı ile alt kısmın ki arasında az bir fark var, o yüzden tostu çevirmek gerekiyor. kapak ağırlığı ideal sürekli bastırmaya gerek kalmıyor. Ben istediğim sonucu elde ettim o yüzden tavsiye ederim. Ama zamanlayıcının gürültü problemi baki. Birazcık kafa şişiriyor. Birde tost makinesini kapatsanız hatta fişini çekseniz dahi zamanlayıcısı süre tamamlanana kadar çalışmaya devam ediyor. Ben kapatmanın bir yolunu bulamadım eğer kullanan bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

1304'ün üretimi yok sıfırını bulamazsınız ...
  • onurtuzmen kullanıcısına yanıt
    Bu ses yüzünden kullanmadan geri göndermiştim ben de.

BU 0 DEĞİL mi hocam

evet ürün bu ancak şansa kalmış bir durum, size sıfır/sorunsuz kutu gönderilme ihtimali yarıdan az ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

evet ürün bu ancak şansa kalmış bir durum, size sıfır/sorunsuz kutu gönderilme ihtimali yarıdan az ...
    www.hepsiburada.com
    Arzum AR2025 Kantintost Izgara ve Tost Makinesi - Nar Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/arzum-ar2025-kantintost-izgara-ve-tost-makinesi-nar-p-HBV00000BEQTG?magaza=Hepsiburada

www.n11.com
    Tost Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    https://www.n11.com/elektrikli-ev-aletleri/elektrikli-mutfak-aletleri/tost-makinesi

Hocam sen hangisini al dersen şimdi sipariş edeceğim. :) altı üstü tost makinası :D

dayanıklı ve kaliteli his versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiena1 -- 27 Mayıs 2019; 21:51:14 >

aslen ikisi de aynı makine ama arzum'la ilgili birkaç şikayet yazıldı (ön panel kaplaması yerinden çıkıyor dediler) ... diğerinden şikayet duymadım ...
    yine aynı makine hem de 200'e bulunabiliyor ... king k-462 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

aslen ikisi de aynı makine ama arzum'la ilgili birkaç şikayet yazıldı (ön panel kaplaması yerinden çıkıyor dediler) ... diğerinden şikayet duymadım ...
    yine aynı makine hem de 200'e bulunabiliyor ... king k-462 ...
    king'e karşı antipatim var azcık...
    Arzum sanki daha kaliteli plastiğe sahip. ama gidip dokunup test etmedim . 2 side 3 yıl garanti arada 35 tl fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiena1 -- 27 Mayıs 2019; 22:52:33 >
  • Arzum Ar-2023 Aldım. Bugün gelecek. Umarım pişman olmam. Bu arada güzel tost tariflerine açığım
  • Merhaba, n11 “istanbulankastreltd” satıcısından aldığım Arzum Ar 2023 çalışıyor ancak alt ve üst tabakalar tam üst üste çakışmıyor, üst kapağı bastırırken hafif oynuyor, sallanıyor biraz, ancak çalışması normal, değişim istesem mi hocam, ilerde bu oynama artar da sıkıntı yaratır mı? Resimleri ekliyorum. Keşke ben de yenişey mağazasından sipariş verseymişim

• gkcegs G kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.