Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reis kolay gelsin bende tost makinesi bakıyorum
    Özellikle çift taraflı olsun gözleme içinde kullanmak istiyorum ve granit yada döküm plakalı istiyorum ben arzum ar292 düşündüm ama hiç öneride bulunmamissiniz varmı başka önerileriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkcegs G kullanıcısına yanıt
    belki kutuyu yere düşürmüşlerdir bilemeyiz, kol bağlantıları gevşeyince de dengesiz olabilir kontrol etmenizde yarar var, üst kapağı açıp kaparken bir anormallik var mı mesela ...
    eğer içinize sinmediyse iade edip dilediğiniz yerden almayı da düşünebilirsiniz ...
  • simena07 S kullanıcısına yanıt
    ar-292 pek tavsiye etmem, onun yerine arzum ar-2001 / 2019 / 2020 / 2027 / 2028 serisinden birini tercih edebilirsiniz ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam ar2001 ve ar2028 modellerinde çok şikayet var çok geç ısındığından hatta köfte hamburger tavuk ızgara kesinlikle kizartmiyormuş birde açma kapatma ısı ayar düğmesi çok dandikmiş yani sonuçta tost makinesi ızgara performansı beklememek lazım ama yinede sonuç da adında ızgara geçiyor hadi ızgara neyse tostu bari güzel yapsa çok kararsızım

• İçime sinmediği için iade ettim, aynı ürünü teknosanın sitesinden 466 tl ye aldım, umarım bu düzgün gelir:) bugün teknosada %15 indirim var almayı düşünen varsa

• Bugün mediamarkt internet sitesinde Delonghi Cgh 910 600 tl, mediamarkt cluba üye olunca 50 tl çek veriyor ve 550 ye düşüyor, hatta ben yarım saat önce alırken %15 indirim de vardı, şu an görünmüyor, bu iki indirimle birlikte 459 tl ye aldım, uzun uğraşlarım ve iadelerim sonucunda f/p en uygununu bulduğumu düşünüyorum. Arkadaşlar siz de umudunuzu kaybetmetin, ben biraz uğraştım ama oldu sonunda:)

bu zamanda Delonghi Cgh 910'u 459 liraya almak büyük şans, bugün iyi gününüzdesiniz demek ki, daim olsun ...
    Ben de şaşkınım, önerileriniz için tekrar teşekkür ediyorum, şanslı günler dilerim:)

ürün geldiğinde yorumlarınızı da bekleriz ...
  • Burada bahsi gecen Delonghi Cgh910 modelini 240 tl den vatan bilgisayar dan almistim. ( O zamana gore bile pahaliydi , internetten cek vs 200 e alan vardi ) Memleket agliyor bildiginiz. 800 tl olmus ayni model. Ben biraz hor kullaniyordum artik dikkat edecegim. c910 almayi dusunenler var ise gayet kullanisli guzel bir makine. Oncesinde surekli tost makinesi aliyordum. Sert bastirdigim icin yanlardaki dandik celik kiriliyor , bazen plastik aksamin kokusu karisiyordu isidan. En sonunda paraya kiyip bu modeli almistim 7-8 senedir tost makinesi derdim bitti sag olsun. Hala ilk gunki performansi var nazar degmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulzr4 -- 31 Mayıs 2019; 15:55:16 >
  • Pulzr4 kullanıcısına yanıt
    maşallah delonghi'ye, daha uzun yıllar sorunsuz güle güle kullanın ...
  • Hocam merhaba evde hali hazırda Arzum AR273 Prego Max kullanılıyor.Fakat evdekiler ısıtmasını beğenmiyor.Çok çabuk ikaz ışığı yanıyor ve bekleme moduna geçiyor ama ekmekler doğru düzgün kızarmıyor.Bu nedenle doğru düzgün bir tost makinesi bakıyoruz.Makine sadece tost ve kahvaltıda ekmek kızartma amaçlı kullanılıyor ızgara işlevi bizim için önemli değil tavsiyeniz ne olur?
  • selam,
    -fayrinoks dökümix (sabit döküm plaka)

-arnica tostit maxi granit
    -king k-462 grillmaster

-arzum ar-2001 / 2019 / 2020 / 2027 / 2028 (hepsi aynı makine sadece renkleri farklı, plakalar çift taraflı)
    -korkmaz a-310 formula (alt-üst ısı ayarı var)

daha iyi bir şey isterseniz; arzum ar-2023 grandia ...
  • Merhaba
    Ekonomik dayanıklı ve is gören bir tost makinasi almak icin bakınırken Aksu T32 diye bir modelle karşılaştım. Hb deki yorumları ve yillarca dayanımı beni cezbetti.
    Sizce almaya değer mi? F/P bir ürün müdür?
    Aksu t34 de var ayrıca. Bu ürünler dik durabiliyor mu? (mutfak dar da)
    Sizin önerebileceğiniz bu fiyat gamında başka urun de olabilir. Nitekim buraya tavsiye almaya geldim.

Teşekkürler
    Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winston75 -- 7 Haziran 2019; 19:58:20 >
  • Winston75 W kullanıcısına yanıt
    selam,
    aksu t-32 benim eski tavsiye listemde vardı ekonomik seçenekler arasındaydı, halen üretimi varsa ve fiyatı uygunsa alınabilir ...
    ürünleri incelerken dik durup duramadığına pek bakmam, t-32 için net bir şey söyleyemem ama dik durabilecek bir tasarımı var gibi görünüyor ...
    size aynı kategoride önerebileceğim tüm seçenekler;
    Aksu T 32
    Arnica Ayvalık 3000
    Arnica Ayvalık 4000
    Arnica Tostika 4000
    Arzum AR 227 Marino
    Arzum AR 271 Prego Delux
    Beko BKK 2182 TG
    Goldmaster GSM 7415 Viva
    Sinbo SSM 2530
    Tefal Toast Expert
    Vestel Sefa T2500
    Vestel Tarçın T2600 BR
  • Hocam kolay gelsin. Genelde tavsiler 100 TL üzerinde ancak benim şu an alabileceğim 100 TLye kadar bi tost makinesi. Var mıdır uygun bi tost makinesi?

• faruk_17 kullanıcısına yanıt
    Aksu T-32
    Vestel Sefa T-2002
    Vestel V-Brunch 1000 kırmızı
    Sinbo SSM-2552

diğer seçenek;
    lava ocak üstü
    taşhan ocak üstü
    ...
    Teşekkürler cevap için hocam.
    A101de şöyle bir ürüne rastladım. Uygun mudur fiyatı alınır mı sizce?
    https://www.a101.com.tr/elektronik/arzum-tost-makinesi-ar2037/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk_17 -- 8 Haziran 2019; 17:57:43 >
  • faruk_17 kullanıcısına yanıt
    a101'deki arzum da işinizi görür, bunlar benzer ürünlerdir aralarında çok fazla fark olmaz, en düşük fiyatlı hangisiyse onu tercih edin ...
    a101'den aldığınızda ve diyelim ki ürünü beğenmediğinizde iade hakkınız varsa öncelikle onu tercih edebilirsiniz ...
    Hocam yani 150 tlye kadar çıktığım zaman kullanım açısından farklı bir ürün tavsiye edebilir misiniz yoksa yine aşağı yukarı böyle bir ürün mü alınır? Sinbo çok hoşuma gitti görüntü olarak mesela ama çok yorum bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.