Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selam,
    delonghi 910 ile 912 arasında fazla para vermeye değecek bir fark yok, cgh-910 modeli 650'ye düşüyorsa tercih edilmeli ...
    ancak;
    yukarıda @onurtuzmen arkadaşımız hotpoint'le ilgili beni rahatlatan bir mesaj paylaştı, madem hotpoint çekilme sonrası servis hizmetini vestel'e devredecekmiş bence hotpoint cg-200 seçeneğini değerlendirmek lazım, siz sipariş verin eğer gelen ürünü beğenmezseniz iade hakkınız var ...
  • onurtuzmen kullanıcısına yanıt
    hotpoint'le ilgili yazdığınız "servis hizmetini vestel'e devredeceği" bilgisi, bizim tüketicimiz açısından avantaj sayılır, siz cg-200'ü bir mağazada inceleyin görüşünüzü bekliyoruz ...
    ek olarak; önceki mesajda konusu geçti mediamark'ta delonghi cgh-910 modeli 650'ye düşüyormuş ...
  • Buradaki yorumlara bakarak dökümix aldım, ve ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.

Ayrıca tavsiyeler ve temizlik konusunda yoluma ışık olduğunuz için çok teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayırlı olsun, beğenmenize sevindim güle güle kullanın ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, 10 yıldır kullandığım arzum tutto tost makinem emekliye ayrıldı. Kendisinden gayet memnundum, günümüz durumuna göre 250-350 TL aralığında tavsiyeleriniz var mı hocam.
  • konjektor kullanıcısına yanıt
    selam,
    bütçeniz dahilinde en uygun seçenek Arnica Tostit Maxi Granit veya King K 462 GrillMaster ...
    bütçeyi biraz artırırım derseniz Homend Grilliant 1314 veya Arzum AR2023 Grandia ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

ilk seçenek dökümix ... ... dizayn çok önemliyse arzum ar-2025 veya ar-2001 yada korkmaz a-310 ...
    ( Pişirilen gıdalara değen yüzeylerin, paslanmaz çelik veya döküm olması şartıyla )
    Et de pişirmek istesek hangisini önerirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKTUPLA -- 17 Mayıs 2019; 9:28:15 >
  • quote:

selam,
    bütçeniz dahilinde en uygun seçenek Arnica Tostit Maxi Granit veya King K 462 GrillMaster ...
    bütçeyi biraz artırırım derseniz Homend Grilliant 1314 veya Arzum AR2023 Grandia ...
    Arzum ar 2023 ve homend grillant bütçemi aştığı için onları eledim. Daha önceki okuduğum yorumlarınızdan arzum ar 2025 ve ar 2027 de bu fiyat aralığında. Arzum AR2025, Arzum AR 2027, Arnica Tostitmaxigranit ve King K462 Grillmaster. Bu 4 ürün fiyat olarak bana uygun olanlar. King marka olarak biraz geri planda kalıyor ama kalitesi nasıldır bilemiyorum. Fiyatı cezbediyor ama. Bu 4 ürün içinden yada başkası da olabilir, nokta atışı yapabilir misiniz
  • Dökümix'in yaptığı tostlar ile diğer makinelerde yapılan tostlarda lezzet açısından fark var mı ?
  • MEKTUPLA M kullanıcısına yanıt
    tabii ki dökümix ...
    ancak iki detay var;
    1- temizliğini ihmal etmemek şartıyla ...
    2- üst kapak 180 derece açılmadığından etleri de tost yapar gibi yapmak kaydıyla ...
  • veracocha kullanıcısına yanıt
    kullanananlar "fark var" diyor ...
  • konjektor kullanıcısına yanıt
    seçiminizi biraz kolaylaştıralım;
    1- arzum ar-2025, arnica tostit maxi ve king k-462 ... bu üçü aynı makinedir, marka dışında farkları yok, sadece fiyat farkı olabilir ... bu grup daha oturaklı bir gövdeye sahip ...
    2- arzum ar-2001 / 2019 / 2020 / 2028 serisinin avantajı ise plakalarının iki yönlü kullanılabilmesi, bir tarafı çizgili diğer tarafı düz ... krep, gözleme, vb. yapılabilir ... gövde olarak daha kibar ...

seçenekleri ikiye indirmek benden, aralarından seçim yapmak sizden ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam arzum ar-2001 serisinin dezavantajı nedir tam olarak?
  • onurtuzmen kullanıcısına yanıt
    2001'in gövdesi diğerleri kadar oturaklı değil, kolu bastırınca stabil durmayabilir ...

daha iyi anlatabilmek için resim eklemek istedim ama forumda sorun var izin vermiyor ...
  • quote:

tabii ki dökümix ...
    ancak iki detay var;
    1- temizliğini ihmal etmemek şartıyla ...
    2- üst kapak 180 derece açılmadığından etleri de tost yapar gibi yapmak kaydıyla ...
    linkinde,

Yağ Toplama Haznesi olmadığı yazıyor. Yağlar sağa sola dökülmez mi acaba ?

plakanın ön tarafında tahliye kanalı var, oraya bir kase koyarak çözebilirsiniz, gülü seven dikenine katlanır ...
  • quote:

plakanın ön tarafında tahliye kanalı var, oraya bir kase koyarak çözebilirsiniz, gülü seven dikenine katlanır ...
    Çok teşekkür ediyorum...
  • quote:

www.epttavm.com
    ePttAVM - DÖKÜMİX EV TİPİ DÖKÜM TOST MAKİNASI ORGANİK DÖKÜM
    https://www.epttavm.com/item/59017291_dokumix-ev-tipi-dokum-tost-makinasi-organik-dokum
    linktekini almayı düşünüyorum. Sözünü ettiğimiz makine bu değil mi ?

evet aynen bu, 195'e satan siteler de var internette ...
  • quote:

evet aynen bu, 195'e satan siteler de var internette ...
    epttavm sİtesİnden almak,
    alışverİş güvenlİğİnİ arttırabİlİr mİ acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.