Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Size gelen son üretim şekli. Diğerleri daha eski halleri. Düğme de aynı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnterest kullanıcısına yanıt
    selam,
    bu tip eski nesil makineleri dikkatle ve sabırla kullanmak gerekiyor, üst kapağı fazla bastırmak sıkıntılı, plaka yüzeyi de küçük ...
    dikkat ve sabırla kullanırım derseniz 165 liralık fiyat iyi sayılır ama bence şu sıralar en alınık f/p makine arnica tostit maxi granit ...
  • kocerc K kullanıcısına yanıt
    selam,
    fiyat belirtmemişsiniz ...
    cgh-910'dan memnun kaldıysanız bu serinin (cgh-910/cgh-912/cgh-912c) üretimi devam ediyor yine tercih edebilirsiniz ...
    daha üst model isterseniz aynı markanın cgh-1012d modeli de ilginizi çekebilir ...
    bir de breville bgr-200-ex modeli iyidir ancak plakalar sabit ...
    eğer daha alt bütçe soruyorsanız size benzer özelliklerde arzum ar-2023 grandia ve hotpoint ariston cg-200 modellerini önerebilirim ...
  • DELONGHI SW12AC.S Vatan'da 399TL gözüküyor. Sanırım bu üründe termostat ayarı yok. Önerir misiniz?

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası 800 lira biraz fazla gibi bir tost makinasına, eger ar2023 de performans olarak benzerse arzumu tercih edebilirim. Yağ toplama ve damlatmamada tercih kriteri

Hızlı cevap için çok teşekkürler

• Selamlar, tost makinesi almayı düşünüyorum 1000 tlye kadar bütçem var ama çok kararsızım. Daha once cuisinart marka bir makinem vardi cok memnundum ama bozuldu onun kadar saglam birsey almak istiyorum. Fakat bu teflon,granit vs kaplamanin sagliksiz oluşu kafami karistirdi dokumix mi alsam diye düşünüyorum ama dokumix ile ilgili iyi yorumlar kadar kotu yorumlarda okudum. Kararsiz oldugum cihazlar;

Breville 200ex
    Delonghi 910
    Tefal Supergrill
    Tefal comfort XL 800
    Tefal gourmetgrill classic
    Dokumix

Uzun yillar kullanacagim bir cihaz istiyorum ama yazdigim modeller 700-800 tl civarlarinda bu meblağlara deger mi bu cihazlar bilemiyorum, belki et pisirebilirim diye o cihazlari dusunuyorum ama et konusunda ne derece randimanlilar acaba? Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZK_ -- 16 Nisan 2019; 14:29:24 >
  • Selamlar.Dokumix tost makinesi aldim fakat tost yaparken ekmegin ust tarafi kizarirken alt bölümü cok az kizariyor. Ben de mecburen her seferinde döndürmek zorunda kalıyorum. Bu normal midir acaba? Bir de ekmegi yakacak kadar tutmadan kasarlar erimiyor sanki. Plakayi yaglamadigim icin mi oluyor acaba, istediğim lezzeti yakalayamadim bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 16 Nisan 2019; 16:21:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • toran_aga kullanıcısına yanıt
    bu modeli yakından görmedim, ısı ayarı yok ama yedek waffle plakası var, 2 tostluk küçük bir makine için 400 biraz fazla gibi ama yine de güzel bir tasarım ...
  • ZK_ Z kullanıcısına yanıt
    selam,
    tost makinesi için bence limit 500 olmalı daha fazlasına gerek yok, ancak bütçe sorunu olmayanlara "kaliteli-fonksiyonel-teknolojik-şık makine" olarak delonghi cgh-1012d / 1020d öneririm ...
    uzun ömürlü istiyorsanız döküm bir makine yada breville 800gr almalısınız, tabii breville 250ex/200ex modelleri de dikkate değer ... ancak bunlar sabit plakalı olduğundan isteyeceğinizi sanmıyorum, temizliği kolay olsun diyeceğinizi tahmin ediyorum ...
    tefal tost makineleri de beklentileri karşılayacak gibi değil, bazı problemleri var, son çıkan tefal gourmet minute diğerlerine göre daha iyi sayılır ...
    delonghi cgh-910 / cgh-912 iyi ama 800'lük fiyatlarıyla ucuz sayılmazlar ... bu durumda arzum ar-2023 grandia ve hotpoint cg-200 modellerini incelemenizi öneririm ...
    Teşekkür ederim değerli yorumunuz için, bu şekilde değerlendirecegim.

Hocam peki ar 2023 ile ar 2025 arasindaki fark nedir. Ar2025 350₺ Ar 2023 450₺. 100 liralık bit fark varmi?

Arzum AR2023'ü takip ediyordum fiyatı 419'dan 500'lere çıktı.

Delonghi de 649'dan 399'a düştü.
    ar-2023 daha üst model, aradaki farka değer ...
    Delonghi nin hangi modeli

arzum şurada kargo dahil 434 lira ...
    ikisi de güzel makine ... karar sizin ...
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    selam,
    dökümix'le ilgili bu tür bir şikayet okumadım, belki sizin makinenin alt plaka rezistansında sorun vardır, değişim talebinde bulunabilirsiniz ...
  • Bayberty hocam tavsiye için teşekkürler Arzumun sitesinden 377 liraya ar2023 siparisi verdim.
    İnsallah memnun kaliriz

hayırlı olsun, kendi sitesinden mi 377 liraya sipariş verdiniz, ar-2023 arzum'un en üst modelidir kendi sitesinde fiyat bu kadar düşmez diye düşünüyordum ...
    N11'de de mağazası var. Puanı biraz düşük ve kullanıcı yorumlarında kırık ürün yollama olmuş.
    DELONGHI SW12AC.S
    www.vatanbilgisayar.com
    DELONGHI SW12AC.S MULTIGRILL EASY TOST MAKİNESİ - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/delonghi-sw12ac-s-multigrill-easy-tost-makinesi.html

• 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.