Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eylül ayında 1321 tost makinesi almıştım sitenizden. Gelen ürünün bir plakası çalışmıyordu ya da başka bir sıkıntısı vardı tam hatırlamıyorum. Neyse servise gönderdim yeni ürün geldi, değişim yapıldı yani. Gelen ürünü ise iki kere servise gönderdim çeşitli aralıklarla plakaları çıkarıp taktıktan sonra plakalar bir daha hiç ısınmıyordu. Plakayı yıkadıktan sonra bir hafta sonra taktığımda da ısınmadı, yine 3-4 aylığına kaldırdım kenara, sonra dedim çıkarayım yine çalışmadı. Paketleyip servise verdim, servisten geldi. Plakayı yine çıkarıp taktığımda çıkardığım plaka bir türlü ısınmadı. Üst plakayı servisten geldikten sonra daha çıkarmadım, alt plakayı çıkardım ve geri taktım orası çalışmıyor, eminim üst plakayı çıkarıp taktığım anda o da çalışmayacak. Servisinizi arayınca ürünü servise gönderin cevabı alıyorum, şahsen iki üç tost yapmak için ürünü her defasında servise gönderme zahmetine giremem. Mağduriyetimi gidermek için teklifleriniz varsa açığım, yoksa şahsen makineyi çöpe atacağım, bundan sonra asla markanıza yaklaşmayacağım bir daha.

Yukarıdakilerini yazdım aynen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 11 Nisan 2019; 15:44:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amasseia kullanıcısına yanıt
    Çok akla yatkın bir makine aslında. Tanıdıklarımda kullanıyor hatta..
    fakat eşim çıkartılabilir olmamasından dolayı temizlik kısmını çok sorun etti.
  • maicole kullanıcısına yanıt
    bekleyelim, bakalım ne olacak ... çıkacak sonucu forumda açıklarız ...
  • Merhaba tuğra marka tost makinesi ile dökümix aynı ürünlermi bilgisi olan varmı, özellikleri aynı görünüyor.
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Yıllardır arzum kullanıyoruz, aslına bakarsanız hala kullanıyoruz.
    1o seneden fazladır arzum iyi geldi. Plakaları çıkacak, yıkanacak pratik olacak, kolay kolay çizilmeyecek.
    4 kişilik.. Elektrik tüketimi düşük. Teflon mu, granit mi, aluminyum mu daha iyi bilmiyorum?
    o nedenle tavsiyelerinize ihtiyacım var.. 200 civarı mümkünse..
    Dökümixi yukarıda saydığım sebeplerden eşim istemiyor.
  • akdum kullanıcısına yanıt
    daha önce dikkatimizi çekmişti hepsini fayrinoks üretiyor diye düşünüyorum, tuğra fason olabilir ama yine de emin olmadığımı belirteyim ...
  • utkan35 U kullanıcısına yanıt
    Ben de Hepsiburada'dan aldım orijinal hiç açılmamış kutu geldi. Ayrıca yaklaşık 20 yıldır internetten alışveriş yaparım nazar değmesin ama çok nadir sorun yaşarım.
  • falcon57 kullanıcısına yanıt
    selam,
    maalesef 200 civarına makine çok az ...
    en uygun arzum seçenekleri;
    -arzum ar-227 / 271
    -arzum ar-2001 / 2019 / 2020 / 2027 / 2028

yada son zamanların en f/p ürünlerinden arnica tostit maxi önerebilirim ...
  • Aslinda sadece tost makinasi degil baska bir iki ihtiyaci daha karsilayacaktim. Homend 1320 vodafone ve yeni uyelik koduyla birlesince 285 liraya geliyor. Makul gorundu ama burda okudugum ve sikayetvarda baska urunlerle sorun yasayanlar homend icin bni tereddutte birakti :( indirime aldanmayip baska urunlere yonelmek daha iyi gorunuyor o zaman. Yalniz 1321 ile 1320 biraz farkli sanirim ve foruma biraz goz attigim kadariyla 1320 kullanan yok???

• Casper kaliteli ürünler çıkqrıyor bu konuda ama pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: schmeiblak

Casper kaliteli ürünler çıkqrıyor bu konuda ama pahalı.
    hangi konuda ?..
    Tost yapma,güzel ısıtıyor ama bilgisayarlar pahalı.

• hikaru kullanıcısına yanıt
    1320 hakkında pek duymadık şikayetler genellikle 1321 üzerinde yoğunlaşıyor ama yine de bekleyelim, homend konusunda bir şeylerin netleşmesi lazım ...
    Cevap verip zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
  • Üstad selam,

Dökümix'in kullanım kılavuzunda kullandıktan sonra plakaları yağlayın falan gibi bir şey diyor. Nasıl yağlayalım anlamadım?

Bu arada temizliği sadece nemli bez ve tel fırçasıyla yapıyoruz sanırım değil mi? Bulaşık telleri var onlar iş görmüyor sanırım?

Teşekkürler.
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    selam,
    sadece uzun süre kullanılmayacağı durumlarda fırça veya kağıt peçete ile plakalara ayçiçek yağı sürüp kaldırmak iyi olur diğer durumlarda çok gerekli değil zaten kullanırken ekmeklere yağ sürülüyor ...
    döküm plaka temizliği için bulaşık teli de kullanılabilir ...
    detaylar için ilk sayfadaki 3. mesaja bakabilirsiniz ...
  • Bugün dökümix elime ulaştı, fakat fotoğraflarda ayaklarıda metal gibi duruyordu bu tamamen plastik, ve ayar düğmeside öyle, bu farklar neden kaynaklı olabilir ?

benim internette gördüğüm makine şu ;
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

bana gelen ise şu. ;

birde şöyle bir model var bu hepsinden farklı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocainer -- 13 Nisan 2019; 19:44:55 >

• King 462 (220 lira civarına var sanırım

Birde dökümix cazip geldi. (iki farklı özelliklerde, ağır olması dökümün cazip ama kullamadan, temizleme durumuna düşmeden emin olamıyorum. Güzel tost yapacağına inancım daha fazla.)

Sanki King alacakmışım gibime geliyor ama bakalım sonuç ne olacak.. Şu her tost sonrası temizleme işini makine soğumadan mı yapmalı yoksa ertesi gün silinse olmuyor mu?

Bu iki cihaz arasında yağın makineden aşağı akmasına çözüm üreten biri var mı?
  • Bayberty hocam, delonghi cgh910 daha önce ofiste kullanmıştım, cok iyiydi tostu. Benzer bir makina onerebilir misiniz? Izgara kanalları derin ve alüminyum yada demir dokum olarak.

Tesekkurler.

Hocam merhaba
    Trendyol.com
    Panini Color Izgara Ve Tost Makinesi Ar2013 AR2013 Arzum | Trendyol
    https://ty.gl/wtjvtgxh
    Ürünü tavsiye eder misiniz kuponla 165 e geliyor

• 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.