Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arzum'un sitesinde AR2023 629,71 TL.

https://www.arzum.com.tr/
    AR2023 Grandia Izgara Ve Tost Makinesi - Paslanmaz Çelik Tost Makinesi, Anneler Günü
    https://www.arzum.com.tr/ar2023-grandia-izgara-ve-tost-makinesi-paslanmaz-celik

• toran_aga kullanıcısına yanıt
    ben puan konusuna dikkat etmedim riske girmeye gerek yok o zaman, bu durumda vatan'daki delonghi fırsatını değerlendirebilirsiniz ...
  • Yazdığınız mesaja dönüş yaptı mı, Homend?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toran_aga kullanıcısına yanıt
    Evet kendi sitesinden siapris verdim. Calistigim formaya ozel %40 indirimle 377 e geldi

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz doğrultusunda arzum ar-2023 grandia tost makinasını aldım. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Çok memnunum. Bu bilgilendirici başlık ve yardımlarınız için çok sağolun.
  • Ar 2023 almayıp, Homend 1321 alan aklımı seveyim.

• kocerc K kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, bende internetten indirim kodu bularak 377,83 TL'ye aldım.
  • maicole kullanıcısına yanıt
    mesaja cevap yazmadılar ama reklam göndermişler ...
  • mmin kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
    hocam merhaba, gördüğüm kadarıyla konuda siz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. bana da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ben tostlarımı kasap sucugundan ve taze kaşardan yaparım çok yağlı oluyor ve akıyorlar. bide ekmeği kızarmış severim. güzel kaliteli bir makine almak istiyorum. piyasada ufak bir dökümix çılgınlıgı var ama olumlu olumsuz yorumlar karışık.. başka marka model de olur. siz ne tavsiye edersiniz?

bütçe olarak ise 300 liradan daha fazla vermeyi düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oikujoo -- 18 Nisan 2019; 16:39:0 >

• oikujoo kullanıcısına yanıt
    selam,
    size arzum ar-2023 grandia veya arnica tostit maxi granit önerebilirim ... ikisinde de yağ haznesi mevcut ...

ek; bütçeyi sonradan belirtmişsiniz dolayısıyla delonghi cgh-1012d / cgh-910 / cgh-912 veya breville 250ex / 200ex modellerini es geçebiliriz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 18 Nisan 2019; 16:48:40 >
  • quote:

selam,
    size arzum ar-2023 grandia veya arnica tostit maxi granit önerebilirim ... ikisinde de yağ haznesi mevcut ...

ek; bütçeyi sonradan belirtmişsiniz dolayısıyla delonghi cgh-1012d / cgh-910 / cgh-912 veya breville 250ex / 200ex modellerini es geçebiliriz ...
    delonghi ve brevillenin ürünlerine baktım hocam. bence bir tost makinesi için o paraları vermek gereksiz. şahsi fikrim yani.. ar-2023 güzel gözüküyor lakin piyasada en ucuz 440 liraya var kafamdaki fiyattan biraz fazla. bir de sitesinde plakalar için döküm plaka yazmışlar ama hangi dökümden oldugu yazılmamış. hangi döküm biliyor musunuz? bir de son olarak neden dökümix önermediniz acaba bir sebebi var mı? teşekkürler..
  • oikujoo kullanıcısına yanıt
    dökümix'in plakaları demir-döküm, diğerleri alüminyum-döküm ve üzerlerinde teflon kaplama var ...
    size dökümix önermedim çünkü "ben tostlarımı kasap sucugundan ve taze kaşardan yaparım çok yağlı oluyor ve akıyorlar" demişsiniz, dökümix sizi temizlik konusunda çok uğraştırır ...
  • quote:

dökümix'in plakaları demir-döküm, diğerleri alüminyum-döküm ve üzerlerinde teflon kaplama var ...
    size dökümix önermedim çünkü "ben tostlarımı kasap sucugundan ve taze kaşardan yaparım çok yağlı oluyor ve akıyorlar" demişsiniz, dökümix sizi temizlik konusunda çok uğraştırır ...
    anladım hocam teşekkürler yardımcı olduğunuz için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

King 462 (220 lira civarına var sanırım

Birde dökümix cazip geldi. (iki farklı özelliklerde, ağır olması dökümün cazip ama kullamadan, temizleme durumuna düşmeden emin olamıyorum. Güzel tost yapacağına inancım daha fazla.)

Sanki King alacakmışım gibime geliyor ama bakalım sonuç ne olacak.. Şu her tost sonrası temizleme işini makine soğumadan mı yapmalı yoksa ertesi gün silinse olmuyor mu?

Bu iki cihaz arasında yağın makineden aşağı akmasına çözüm üreten biri var mı?
    Bende bu ikisi arasında kaldım. Çok fazla bütçe yok.

Siz hangisini tercih ettiniz acaba?

Bayberty üstad siz hangisini tavsiye edersiniz bunlardan?

• superhead kullanıcısına yanıt
    ikisi de kendi çapında iyi ...
    temizlik kolaylığı ve fonksiyonellik (ızgara) açısından king, uzun ömürlü plaka ve daha lezzetli tostlar için dökümix ...
  • superhead kullanıcısına yanıt
    King k462 'i göremesem de bugün aynı model ama farklı marka olduğu belirtilen Arnica ve Arzum un iki modelini inceledim. Granit kaplamalı plakaların kokusu rahatsız etti, evdeki eski makineyi anımsattı. (kullanım sonrası ne kadarı geçer bilemiyorum)

Tek başıma kullanmak için kendi evime alacak olsam döküm modele şans verirdim ama ailemle olunca onların olası memnuniyetsizliklerini duyma ihtimali engel oldu. Dökümden memnun olanlar lezzet ve tost konusunda hep memnunlar şikayetçi olanlar temizlik konusunda şikayetçiler. (kantin, çay evinde vs yenen tostları hatırladıkça hep bir yanım dökümde)

King 210 liraya satılıyor, çek falan alarak 190a denk getirilebilir. Ama plaklar düşündürüyor. Bir kaç güne King i alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yorumlar için. Bende şu an için döküme daha yakınım. İşini iyi yapsın temizliği yapılır diye düşünüyorum. Yarın içişleri bakanıyla konuşup son kararı veririz artık.

• Araştırmalar ve kararsızlıklar sonucu hiç aklımda olmamasina rağmen Dokumix aldım, cihaz gercekten denildigi gibi harika tost yapiyor ve yine denildigi gibi temizlemesi çok zor. Hızlı ısınıp geç soğuyor, bayağı ağır, bastirmadan tost yapabilirsiniz. Beklediğimden daha güzel görünüyor, ben daha dandik birşey bekliyordum. Bakalım uzun kullanımda umarim pisman etmez ve denildigi gibi zamanla yapışma azalir.

• ZK_ Z kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, uzun yıllar sorunsuz kullanmanız dileğiyle ...
  • 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.