Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim bu konu ve sizin sayenizde aldım diyebilirim, uzun süredir tost makinesiz olmamdan dolayı tosta hasrettik sürekli tost yapıyorum, her seferinde daha çok memnun kalıyorum, temizlik konusunu dert etmezseniz herkese öneririm :)
  • Arzum ar2023 grandia tost makinesini merak edenler için ürün incelemesi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganuxol -- 25 Nisan 2019; 14:51:36 >
  • Zorbis kullanıcısına yanıt
    plakaları demir döküm müydü acaba bu makinenin
  • Niye silindi ilk mesajlar?
  • Faydalı bir konuydu. Çok emeğiniz vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayberty sanırım konuya verdiğin emekleri bir sinir harbine yedirdin. Her şey için teşekkür ederiz.

• Kardeşim @Bayberty !

Neler oluyor ?

Bu kadar emek ?

:(((((((

@Bayberty
  • Hocam hayirdir neden sildin mesajlarini?

O kadar emek verdin bu konuya, senin verdigin bilgiler neticesinde bir cok insan faydalandi buna bende dahil olmak uzere. Kilavuz niteligindeydi bu konu.

Umarim her sey eskisinden daha guzel olur.

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    korkmaz a-309-02 (vertex) den uzak durun derim. 3 yil kullandim 4 defa termik sigorta degisti. son 2 si garanti disinda. servise verdigim ucret makina yari fiyatini buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanall -- 24 Nisan 2019; 1:41:41 >
  • Selamlar, anneler günü için hediye olarak tost makinesi alacağım. Dökümixi baya övüyorlar ancak temizliğinin biraz zor olduğunu söylüyorlar.

Onun dışında iki makina arasında kaldım.

1-Arnica Tostit Maxi Granit
    2-Arnica Ar 2023

bu iki ürün arasında yaklaşık 150 TL gibi bir fark var, bu farka değer mi ? Ya da bunun dışında önerebileceğiniz başka bir model var mı ? Teşekkürler.

Ayrıca, Homend 1304 Grilliant 2000 W marka model için yorumunuz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chat41 -- 24 Nisan 2019; 17:25:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

plakaları demir döküm müydü acaba bu makinenin
    Öyle olması lazım. Tam emin değilim.

• Ben de Karaca inox 2002 ile Arzum 2023 arasindayim su anda.. Fiyatlari birbirine yakin ikisi de 400 lira civari..

Birbirlerine gore arti eksileri nelerdir ve hangisini tercih etmek gerekir? Bayberty hocam galiba bir suredir buralara bakmiyor, aslinda tam onun yanitlayacagi bir konu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chat41

Selamlar, anneler günü için hediye olarak tost makinesi alacağım. Dökümixi baya övüyorlar ancak temizliğinin biraz zor olduğunu söylüyorlar.

Onun dışında iki makina arasında kaldım.

1-Arnica Tostit Maxi Granit
    2-Arnica Ar 2023

bu iki ürün arasında yaklaşık 150 TL gibi bir fark var, bu farka değer mi ? Ya da bunun dışında önerebileceğiniz başka bir model var mı ? Teşekkürler.

Ayrıca, Homend 1304 Grilliant 2000 W marka model için yorumunuz nedir ?
    Dökümix al derim zaten en fazla kaşar eriyip dökülür ondada bıçak ucuyla tablalar sıcakken çıkıyor.

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    eski mesajlar duruyor kaç yılından mesajlar kayıp?
  • selam arkadaşlarım,
    forumda anlam veremediğim durumlar gördüm, "biz burada boşuna mı emek veriyoruz" diye düşünmeye başladım ...
    yönetimin tutarsız tavırlarına kızıp sizlere haksızlık etmek istemediğimden mesajları yeniden yükledim ...
    kısa süreliğine de olsa bu durumu yaşattığım için sizlerden ve konuyu takip eden tüm arkadaşlardan özür dilerim kusura bakmayın ...
    konu kaldığı yerden devam ediyor ...
    hepinize selam ve saygılarımla ...

@Akabey
    @adres63
    @MoRTaLSouL
    @labkamil
    @iskocya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 28 Nisan 2019; 17:53:24 >

• Merhaba arkadaşlar. Birkaç zaman önce arzum kantintost makinasını almıştım. Ar2025. İçerisine 2 yarım ekmek alabilir genişlikte. Ben şu an için çok memnun kaldım. Hızlı ısınıyor, sağlam bir yapısı var. Kasap sucuk gibi yiyecekleri ızgarasında iyi pişiriyor. Ama köfte vs denemedim.
    Ben alırken biraz aceleye getirmiştim sanırım. @bayberty sağ olsun çok ilgilendi. Arnica tostit i tavsiye etmişti. Ama dediğim gibi aceleye geldi. Ama ben memnunum. Alacaklara da tavsiye ederim. Muadilini ve daha uygununu arayanlar da arnica tostit e bakabilirler.

Çok fazla takılma desemde insan emeğine üzülür.tekrar hoş geldin

• Merhaba bende dökümix tost makinesi aldım gerçekten de güzel ve ince tost yapıyor.
    Temizlik işini nette biri limon ve karbonat kullanarak yapılmasını önermiş bu doğru bir yöntem mi?
    Başka türlü temizliği nasıl yapılır ?

Tekrardan hoş geldiniz hocam sizi buralarda göremeyince çok üzüldüm, yeriniz gerçekten belli oluyor onca senelik emeğin hiç yoktan bir sebep yüzünden boşa gitmesi beni son derece üzmüştür.

Malesef bu platformda binbir çeşit insan var bundan sonrada olacaktır sizn tavsiyeleriniz yorumlarınız sayesinde tost makinemizi aldık emekleriniz için teşekkür ederiz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam arkadaşlarım,
    forumda anlam veremediğim durumlar gördüm, "biz burada boşuna mı emek veriyoruz" diye düşünmeye başladım ...
    yönetimin tutarsız tavırlarına kızıp sizlere haksızlık etmek istemediğimden mesajları yeniden yükledim ...
    kısa süreliğine de olsa bu durumu yaşattığım için sizlerden ve konuyu takip eden tüm arkadaşlardan özür dilerim kusura bakmayın ...
    konu kaldığı yerden devam ediyor ...
    hepinize selam ve saygılarımla ...

@Akabey
    @adres63
    @MoRTaLSouL
    @labkamil
    @iskocya
    Takma kafana kardeşim,

Bu forumun yönetimine akıl ermez, seni seviyoruz kendine dikkat et

• 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.