Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bayberty fayrinox el 12 modeli satışta sanayi tipi diyor bu nasıl acaba. Görüntü sorun degil asında önemli olan tostun lezzeti, almışkende ömürlük bir şey alayım dyorum.

• benim bahsettiğim bu değil bu 12 dilim sabit plaka, benim dediğim elk-12 ...
    daha derli toplu bir model olarak silver 8 dilim daha mantıklı ... tekzen'de 400 lira
    https://www.tekzen.com.tr
    Silver 8 Dilim Elektirikli Tost Makinası | Tekzen
    https://www.tekzen.com.tr/silver-8-dilim-elektirikli-tost-makinasi-2538566

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 18 Ekim 2018; 22:49:35 >

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    elektrikçiden bir adet topraklı erkek fiş (8-10 lira) ve 1,5-2 metre uygun kablo (5-6 lira) alarak kendiniz değiştirebilirsiniz, yada elektrikçiye yaptırabilirsiniz ...
  • Bayberty bu 8 dilimde 1200 wat diyor diger ev modelleri 1800 wat diyor. Bu önemli bir şey mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de dikkatimi çekti.

Ticarî modellerde tost yapmaya başlamadan önce 5 dakika ısıtmak gerekiyormuş.

Ev modelleri, enerji tasarrufu yapması için anında ısınıyor olmalı...

Ancak müşteriyi bekletmemek açısından ticari modellerin de anında ısınması iyi olurdu.

Ticari model 1200 WATT olsa bile, enerji çekerken devrede kalma süresi daha uzun olacağı için, ev modellerine göre sarfiyat açısından fark olmayacak sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayberty 8 dilimli olan hangi markayı alayım. Silvermi , Remtamı
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam yarın halledicem bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ısınma süresi birkaç dak. daha uzun sürer ama ısınınca kolay soğumaz, kısacası acele tost için uygun değil ama uzun süren hafta sonu kahvaltıları için nefis olur ...
  • özellikleri aynı ama silver daha şık ...
  • arzum ar292 gerçekten çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanozbaki

bayberty 8 dilimli olan hangi markayı alayım. Silvermi , Remtamı
    Hocam remtayı uzun senelerdir kullanıyorum.

Temizliğini dert etmezseniz güzel incecik tost yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afulu

Hocam remtayı uzun senelerdir kullanıyorum.

Temizliğini dert etmezseniz güzel incecik tost yapıyor.

Alıntıları Göster
    Remta 8 dilimliyi amazondan 340 tl ye aldım. Normalde Silver 12 dilimliyi 550 tl ye alacaktım fakat 40 cm gibi çok geniş bir alan kapladığı için var geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanozbaki

Remta 8 dilimliyi amazondan 340 tl ye aldım. Normalde Silver 12 dilimliyi 550 tl ye alacaktım fakat 40 cm gibi çok geniş bir alan kapladığı için var geçtim.

Alıntıları Göster
    Amazondan aldığım remta 8 dilim tost makinası yerine dürüm tost makinası gönderdiler. Bende yanlış diye geri gönderdim. Dürüm tost makinasının değeride 570 tl imiş yav.
  • en fazla 200 250 civarı olabilir.
    çıkarılabilir plaka ve bastırınca arkadan kalkmaması tercihimiz, arkadan sabit olanlarda bu sorun yok sanırım
    bu özelliklerde makine önerebilir misiniz
    mesela Korkmaz A 316-08 nasıldır
    yada Korkmaz A310-03, bu modelde arka tarafı plastik kaplı gözüküyor, arka taraf sabit midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saspegas -- 23 Ekim 2018; 2:37:15 >
  • saspegas kullanıcısına yanıt
    korkmazlar fena değil ancak daha stabil makine için bütçeyi biraz artırabilirseniz arzum ar-2025 kantintost modelini araştırmanızı öneririm ...
  • Merhabalar herkese,

Bende anneme hediye olarak tost makinesi almayı düşünüyorum. Genelde ekmek kızartma, sucuk pişirme için filan kullanıyoruz çok böyle iş yeri tipi bir tost makinesi istemiyorum fakat sağlam, kolay temizlenebilir, çokta küçük olmayan bişeye ihtiyacım var. Fiyat konusu çok problem değil.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    selam,
    ilk seçenekler;
    -tefal comfort xl-800
    -delonghi cgh-1012d multigrill

bu kadar pahalısına gerek yok derseniz;
    -arzum ar-2023 grandia
    -homend 1314
    -hotpoint-ariston cg-200
    -korkmaz a-328-05
    -karaca biogranit 4'ü 1 arada
    karaca biogranit 4'ü 1 arada
    Bu ürün artık üretilmiyor, isterseniz tavsiye listenizden çıkarın.
    Karacanın hiç bir mağazasında stokta olmadığı gibi artık üretilmeyeceği bilgisini aldım.
    Benim için bir numaralı üründü bulsam 300 liraya kesin alırdım ama maalesef yok.
    GG de bir satıcı var satan ama elinde var mıdır sormak lazım tabi fiyat biraz yüksek.

Cunku karaca kendisi uretmiyor fason urettiriyor

Ayni malzemeyi tasarimi farkli markalarda bulabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bambam1912 B kullanıcısına yanıt
    benzer tasarımı olan çok sayıda makine modeli var piyasada, karaca için nedenin bu olduğunu sanmıyorum başka bir neden olmalı ...
  • 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.