Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bugüne kadar Karaca Gastro Grill hiç tavsiye etmedim ...
    bu durumlar biraz şans işidir sıfır alırsınız sorunlu çıkar, yazdıklarınız sıfır bir makine için normal değil bence iade edin ...
    onun yerine karaca biogranit 4 ü 1 arada veya Karaca Inox 2002 granite modelini tercih edebilir yada korkmaz a-310 alabilirsiniz ...
    yine de hangisini alırsanız alın sorunlu çıkma ihtimali vardır bu da sizin şansınızdır ...
  • maicole kullanıcısına yanıt
    durumu hemen homend'e bildirin çalışmıyorsa yıkamakla uğraşmayın ...
  • ercanbs E kullanıcısına yanıt
    evet öncelik budur, arada sadece renk farkı var yani tercihte kriteriniz göz zevki olacak ... sadece şunu ekleyeyim; inox modelde leke izi kaldığı söyleniyor ...
  • Orhung O kullanıcısına yanıt
    internet üzerinden aldıysanız hiç vakit kaybetmeden iade veya değişim işlemi başlatın ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Yok hocam haklısın sen bu modeli tavsiye etmedin ben cümleyi yanlış kurdum. Buradaki tavsiyeleri okuyup markalar arasında bir fikir edindim sadece demek istemiştim. Gastro Grill'i çift taraflı plakaları için seçmiştim.
    Bu model de aklınızda bulunsun bence uzak durulması gereken bir model. İşçiliği ve malzemesi fiyatına göre kötü.
    Bilgiler için teşekkürler,ürünü iade edeceğim.
  • Arzum AR2020 ve korkmaz A310-30 modeli arasında kaldım.

Bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz acaba? Veyahutta başka bir tavsiyeniz olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    internetten almadım. Mağazasından aldım. Değiştirmezler mi?
  • Orhung O kullanıcısına yanıt
    sorun yok değiştirirler ama fazla bekletmeyin ...
  • Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    ikisi de güzel, aralarında seçim yapmak için tek kriter göz zevki, bir mağazada inceleyin hangisini daha çok beğenirseniz onu tercih edin ...
    Makineye basınca arkası kalkmasın yeter aslında. Birde bunlarda kilitleme mekanizması var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    bu durumda arzum ar-2020 öne çıkar, kilit mekanizması da var ...
    Onunda şimdi granit değil, granit efektli olduğunu görünce vazgeçtim maalesef. O paraya teflon alacak olsam daha güzel makineler vardır diye düşündüm. Diğer sorduğum üründe ise yağ akıtma sorunu oluyormuş. Tekrardan başa döndük yani varsa tavsiye alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, max 250tl'ye uygun tost mak. önerir misiniz? mini yetmiyor artık :(
  • lastel L kullanıcısına yanıt
    Korkmaz A310-03 Formula ...
  • Dökümix ve Korkmaz A328 arasında kararsız kaldım. Dökümix satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyorum, yeni satın alanlar çatlama ve döküm üretim kalitesi gibi konularda şikayetçi. Eski kullanıcılar genelde memnun. Acaba belli bir bilinirliğe ulaştıktan sonra üretim kalitesi mi düştü? Korkmaz A328 ile kıyaslarsak hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipodlover -- 15 Ekim 2018; 13:20:46 >
  • ipodlover kullanıcısına yanıt
    dökümix çok itinalı üretilmiyor bu doğru ancak iyi tost isteyenlerin daha iyi seçeneği yok, korkmaz a-328 iyi makinedir ama demir-döküm plakalı bir makine gibi olamaz ...
    sonuç; öncelikli olarak dökümix veya benzeri bir makine (örnek; silver/simton 8 dilim) öneririm ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

dökümix çok itinalı üretilmiyor bu doğru ancak iyi tost isteyenlerin daha iyi seçeneği yok, korkmaz a-328 iyi makinedir ama demir-döküm plakalı bir makine gibi olamaz ...
    sonuç; öncelikli olarak dökümix veya benzeri bir makine (örnek; silver/simton 8 dilim) öneririm ...
    Merhabalar, arzum AR2021 almış eşim çeyizi için fakat hiç memnun değiliz açıkçası. Ekmek kızartması bile dakikalarca sürüyor. Şimdi bir ev hediyesi almak isteyen bir aile dostumuz var ona 300 liraya kadar bir tost makinesi almasını rica edeceğiz muhtemelen. Sizin öneriniz ne olur ? Temizlenmesi kolay olması açısından dökümü tercih etmeyeceğiz tek kıstasımız bu.@Bayberty

• sarperfb1907 kullanıcısına yanıt
    selam,
    300 lira kritik bir sınır, bu fiyata kadar önerebileceğim model az; birincisi dökümix diğeri korkmaz a-310 formula ... döküm tercih etmeyeceğinize göre tek seçenek korkmaz a-310 formula kalıyor ...
    limiti biraz aşsa da arzum ar-2025 kantintost ve korkmaz a-328-05 modelleri de düşünülebilir ...
    aslında Karaca Biogranit 4ü 1 Arada önerirdim, fiyatı şu an 300 ama stokta görünmüyor ...
    www.krc.com.tr
    Karaca Biogranit 4ü 1 Arada Izgara Krep Waffle Tost Makinesi Karaca
    https://www.krc.com.tr/urun/karaca-biogranit-4u-1-arada-izgara-waffle-tost-makinesi
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 16 Ekim 2018; 16:58:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam,
    300 lira kritik bir sınır, bu fiyata kadar önerebileceğim model az; birincisi dökümix diğeri korkmaz a-310 formula ... döküm tercih etmeyeceğinize göre tek seçenek korkmaz a-310 formula kalıyor ...
    limiti biraz aşsa da arzum ar-2025 kantintost ve korkmaz a-328-05 modelleri de düşünülebilir ...
    aslında Karaca Biogranit 4ü 1 Arada önerirdim, fiyatı şu an 300 ama stokta görünmüyor ...https://www.krc.com.tr/urun/karaca-biogranit-4u-1-arada-izgara-waffle-tost-makinesi ...
    Teşekkürler. Elimizdeki Arzum'dan pek memnun kalmadığımız için bir acaba oluşturmuyor değil bu marka. Korkmaza da pek içimiz sinmiyor. Fakat ibre kantintost'tan yana gibi. Elimizdeki makineyi elden çıkartabilirsek bir an önce onu tercih edeceğiz muhtemelen. Teşekkür ediyoruz.

• 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.