Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tasarımı ve özellikleri güzel görünüyor ancak piyasada bulunan bir ürün olmadığından malzeme kalitesi, üst kapak ağırlığı, plakaların durumu nasıldır bilemeyiz ...

sipariş verip dener sonra karar verebilirsiniz, beğenirseniz kullanmaya devam eder yoksa iade edersiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 17 Ekim 2018; 15:20:59 >
  • Slmlar Abdullah bey, mutfak tezgahımızda yer kaplamıyacak kullanılmadığında--- DİK -- konumda durabilen 3-4 model yazar mısınız..?

Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10TOPRAK kullanıcısına yanıt
    selam,
    tavsiye edebileceğim modeller;
    homend 1314
    karaca biogranit 4'ü 1 arada ...
  • İkiside stokta yok diyor kendi sitelerinde

Korkmaz A328 05 modeli dik durabiliyor mu Abdullah bey..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar ediyorum.Bayberty üstadın yönlendirmesi ile korkmaz a328 ve dökümix i tecrübe ettim.Yani alıp kullandım.Dökümixi temizlik işinden, korkmazı ise plakalarının kalın olmasından dolayı ben beğenmedim.Plakaların kalınlığı tostun tadına etki ediyor.Benim naçizane görüşüm.Gaziantepliyim :) Yine Bayberty üstadın yardımıyla arzumun (ar2025) kantintost modelini aldım.Ben memnunum.Benim için bu makine bozulana kadar tost makinesi araştırma işi bitmiştir.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Bayberty üstadıma teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-642FABB23

Arkadaşlar tekrar ediyorum.Bayberty üstadın yönlendirmesi ile korkmaz a328 ve dökümix i tecrübe ettim.Yani alıp kullandım.Dökümixi temizlik işinden, korkmazı ise plakalarının kalın olmasından dolayı ben beğenmedim.Plakaların kalınlığı tostun tadına etki ediyor.Benim naçizane görüşüm.Gaziantepliyim :) Yine Bayberty üstadın yardımıyla arzumun (ar2025) kantintost modelini aldım.Ben memnunum.Benim için bu makine bozulana kadar tost makinesi araştırma işi bitmiştir.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Bayberty üstadıma teşekkürler...
    Ben de tost makinelerine bakınıyorum da...

Korkmaz a328 modelinde plakaların kalın olması, tostun tadına nasıl bir etkide bulunuyor ?

Yani esasında kullanıcıların geneli, kalın döküm plakalı makinelerde tostun daha lezzetli olduğunu belirtir.

Siz kalın plaka tostun tadına olumsuz anlamda "etki ediyor" deyince sorma ihtiyacı hissettim.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    ince alüminyum plakalar çok çabuk ısınır ve hızlı kızartır, çıtır seven için idealdir, kalın plakalarda ise işler biraz daha yavaş ilerler ve hafif ısı kaybı yaşanır, bundan kaynaklı bir farklılık olabilir ...
  • 10TOPRAK kullanıcısına yanıt
    a-328 dik durmaz ... kendi sitelerinde bazen satışa kapatırlar çünkü satıcı bayilerini kollamak zorundalar, diğerlerine bakın ... misal; boyner'de homend 1314 var, 425 lira ...
    www.boyner.com.tr
    Homend Tost Makinesi
    https://www.boyner.com.tr/homend-tost-makinesi-673953

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

ince alüminyum plakalar çok çabuk ısınır ve hızlı kızartır, çıtır seven için idealdir, kalın plakalarda ise işler biraz daha yavaş ilerler ve hafif ısı kaybı yaşanır, bundan kaynaklı bir farklılık olabilir ...
    Yanıt için teşekkürler.

İnce plaka kullanımıyla daha çabuk tost yapılması muhakkaktır.

Ancak bu konu başlığında; kalın plakalarla yapılan tostun, lezzete katkısının daha fazla olduğu, üyelerce kabul görmüş. Tabi demir döküm plaka kullanımının lezzete ayrı bir katkısı varsa, onu yine de ayrı tutalım.

Oysa üye mesajında; Arzum 2025 modelinin ince plakalarıyla yapılan tostunun, lezzetini daha çok beğenmiş.

Bu durumda aklım karıştı ve üyeye sorma ihtiyacı hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Yanıt için teşekkürler.

İnce plaka kullanımıyla daha çabuk tost yapılması muhakkaktır.

Ancak bu konu başlığında; kalın plakalarla yapılan tostun, lezzete katkısının daha fazla olduğu, üyelerce kabul görmüş. Tabi demir döküm plaka kullanımının lezzete ayrı bir katkısı varsa, onu yine de ayrı tutalım.

Oysa üye mesajında; Arzum 2025 modelinin ince plakalarıyla yapılan tostunun, lezzetini daha çok beğenmiş.

Bu durumda aklım karıştı ve üyeye sorma ihtiyacı hissettim.

Alıntıları Göster
    Serkan Bey uydu kısmında tanışmıştık.Yardımcı oldunuz.Şimdi sıra bende.Sorunuza gelince plakanın kendi hacmi kaplama ile arttırılmış.(Granit) Dolayısı ile plaka sağlamlaştırılmış.Ancak buda tost makinesinde kullanılacak olan yiyeceğin lezzetine ters etki yapıyor.Ne kadar az kaplama o kadar çok lezzet.Dökümix bu konuda önde.Ancak onunda temizlik kısmı var.Dolayısı ile ince olan plakalar lezzet konusunda bana daha çok tatminkar geliyor.Naçizane görüşüm budur.Kaldı ki kantin tost makinesinden önce 7 yıl kullanmış olduğum tost makinemde arzum olup aynı plakaları kullanmaktaydı.
    Damak lezzetinin kişiden kişiye göre değişebileceğini lütfen unutmayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-642FABB23 -- 18 Ekim 2018; 15:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-642FABB23

Serkan Bey uydu kısmında tanışmıştık.Yardımcı oldunuz.Şimdi sıra bende.Sorunuza gelince plakanın kendi hacmi kaplama ile arttırılmış.(Granit) Dolayısı ile plaka sağlamlaştırılmış.Ancak buda tost makinesinde kullanılacak olan yiyeceğin lezzetine ters etki yapıyor.Ne kadar az kaplama o kadar çok lezzet.Dökümix bu konuda önde.Ancak onunda temizlik kısmı var.Dolayısı ile ince olan plakalar lezzet konusunda bana daha çok tatminkar geliyor.Naçizane görüşüm budur.Kaldı ki kantin tost makinesinden önce 7 yıl kullanmış olduğum tost makinemde arzum olup aynı plakaları kullanmaktaydı.
    Damak lezzetinin kişiden kişiye göre değişebileceğini lütfen unutmayınız...

Alıntıları Göster
    Haklı olabilirsiniz.

Teflon tavalarda yaptığım et yemeklerinin lezzetini ben de pek beğenmem açıkçası... Yani teflon kaplama lezzete olumsuz etki ediyor olabilir.

• Büfe tipi olup ev için üretilmiş bir model nasıl olur acaba

• Güzel olur tabi, daha uygun fiyatlı olsun derseniz dökümix; 180-190 gibi...
  • ev için fazla büyük ama iyi iş görür orası muhakkak ...
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt
    bence de dökümix, hem daha yakışıklı ...
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...
  • Bayberty sanayi tipi hngi modelleri önerirsiniz. Daha önce silver yazmıştınız.

Bu sanayi tiplerinde plakası çıkan modeller varmı acaba

Şöyle incecek tostlardan yemek istiyorum. Yıllardır yemiyorum.

500 tl ye kadar sanayi tipi olan evde kullanmaya uygun model tavsiye edebilirsiniz.
  • sanayi tip olarak silver ve simton markalarının 8 dilim modelleri var, aralarında en kibarları onlar diğerleri çok kaba, ama ev kullanımına uygun en güzel seçenek tabii ki fayrinoks dökümix ... plakası çıkarılabilen tek model vardı onu da üretimden kaldırdılar (fayrinoks elk-12) ...
    bulduğunuz makine iş görür ama ev ahalisinden tipini beğenmeyip mutfağa yakıştırmayanlar da çıkabilir ...
    bu nedenlerden ötürü en makul seçim; dökümix ...
  • 150 tl civarı bir tost makinesi arıyorum. Önerisi olan var mı?
  • -arzum ar-271 prego delux
    -arzum ar-227 marino
  • Arkadaslar tost makinesinin güç kablosunun değişmesi lazım kolay bi işlem midir tahmini masrafı nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.