Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.698
Cevap
225
Favori
1.591.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EdoM4n

Homend 1304 nasil bir makinedir kullanan varmi pisman olurmuyuz?

kullanan çok, bugüne kadar pişman olan veya memnun olmayan çıkmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

gerçek dökme demir sanayi tiplerde var, bildik markalarınki alüminyum dökme, çoğu teflon veya benzeri kaplama...korkmaz a329-05 ve a329-06 ise seramik kaplama...

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Tost makinemi değiştirmek istiyorum geçen gün sitelere bakarken enplusın sitesinde http://www.enplus.com.tr/breville-profesyonel-izgara-tost-makinesi-bgr200ex/ buldum, sağlam indirimi var. almakla almamak konusunda kararsız kaldım bu ürünümü almalıyım yoksa başka bir markamı tercih edeyim?yardımcı olur musunuz.. https://store.donanimhaber.com/74/10/7a/74107ac600465866b64f05befcaad1c5.jpg

İlginiz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: berildogu

Merhaba,

Tost makinemi değiştirmek istiyorum geçen gün sitelere bakarken enplusın sitesinde http://www.enplus.com.tr/breville-profesyonel-izgara-tost-makinesi-bgr200ex/ buldum, sağlam indirimi var. almakla almamak konusunda kararsız kaldım bu ürünümü almalıyım yoksa başka bir markamı tercih edeyim?yardımcı olur musunuz.. https://store.donanimhaber.com/74/10/7a/74107ac600465866b64f05befcaad1c5.jpg

299 olsaydı belki alınırdı ama 399 çok fazla...
    onun yerine 230 liraya delonghi cgh-900 alınır...
    GittiGidiyor
    Delonghi CGH900 Izgara Özellikli Tost Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/delonghi-cgh900-izgara-ozellikli-tost-makinesi-192877573

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berildogu

Merhaba,

299 olsaydı belki alınırdı ama 399 çok fazla...
    onun yerine 230 liraya delonghi cgh-900 alınır...
    GittiGidiyor
    Delonghi CGH900 Izgara Özellikli Tost Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/delonghi-cgh900-izgara-ozellikli-tost-makinesi-192877573

Alıntıları Göster
    Merhaba Sayın Bayberti. Yazdıklarınızı okudum. Çok faydalandım, teşekkür ederim. Fakat şöyle bir durum var ki uzun uzun araştırıp, mağazaya gidip deneme imkanım yok. Homend' ten %50 indirim hakkım var. 1304 almak istiyorum. Fakat sitesinde 367 TL. Hiçbir sitede bu kadar pahalı değil. Uçurum var arada. İndirim koduyla 183.5 TL ye geliyor. Morhipo'da kalmamış. Carrefour'un sitesinde yok, buradaki Carrefour'da da olduğunu sanmıyorum. Sizce ne yapmalıyım, başka marka düşünmeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: yensiisney

Merhaba Sayın Bayberti. Yazdıklarınızı okudum. Çok faydalandım, teşekkür ederim. Fakat şöyle bir durum var ki uzun uzun araştırıp, mağazaya gidip deneme imkanım yok. Homend' ten %50 indirim hakkım var. 1304 almak istiyorum. Fakat sitesinde 367 TL. Hiçbir sitede bu kadar pahalı değil. Uçurum var arada. İndirim koduyla 183.5 TL ye geliyor. Morhipo'da kalmamış. Carrefour'un sitesinde yok, buradaki Carrefour'da da olduğunu sanmıyorum. Sizce ne yapmalıyım, başka marka düşünmeli miyim?

sadece bu değil tüm modellerin fiyatları yükseldi ve stoklar azaldıkça fiyatlar daha da artıyor, kendi sitesinde kargo dahil yaklaşık 190'a gelir eğer carrefour'a uğrama imkanınız varsa şansınızı deneyin belki 149'a vardır...
    önceki mesajda linkini verdiğim delonghi cgh-900 modelini de düşünebilirsiniz 230+kargo...

ek; korkmaz a-329-12 modeli şurada 204 lira kargo dahil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 14 Kasım 2015; 23:57:29 >

• Carrefour'a bakacağım. Olmazsa önerdiğiniz diğer modeller de olabilir. Yardımınız için teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: yensiisney

Carrefour'a bakacağım. Olmazsa önerdiğiniz diğer modeller de olabilir. Yardımınız için teşekkür ederim.
    www.hepsiburada.com
    Arzum AR227 1800W Marino Izgara Tost Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/arzum-ar227-1800w-marino-izgara-tost-makinesi-p-MTAR227

bu model hakkında düşünceleriniz nedir öğle araları vs tost yapmak için arıyorum en fazla 100 tl verebilirim. Öneride alabilirim bunun yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 15 Kasım 2015; 19:05:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

http://www.hepsiburada.com/arzum-ar227-1800w-marino-izgara-tost-makinesi-p-MTAR227

bu model hakkında düşünceleriniz nedir öğle araları vs tost yapmak için arıyorum en fazla 100 tl verebilirim. Öneride alabilirim bunun yerine

alınabilir...
    alternatif olarak; arzum ar-213 de olabilir...
    ayrıca; arçelik k-2375-tg kendi mağazalarında 99 lira...

• hocam dediğim ürünün kargolama süresi sıkıntı çıkardı bana ya karta taksit yaptıracaktım zaten 2-3 hafta nedir şu arzuma bakayım anneme sorayım ne derse kendi kartımızı daha alamadık onunkini kullanuyoruz. Bu sene mezuna kalmak yerine gitseydim alır götürürdüm yanımda bi tost makinesi seneye artık yanımda götürürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 15 Kasım 2015; 19:30:31 >

Orijinalden alıntı: Lemansky

hocam dediğim ürünün kargolama süresi sıkıntı çıkardı bana ya karta taksit yaptıracaktım zaten 2-3 hafta nedir şu arzuma bakayım anneme sorayım ne derse kendi kartımızı daha alamadık onunkini kullanuyoruz. Bu sene mezuna kalmak yerine gitseydim alır götürürdüm yanımda bi tost makinesi seneye artık yanımda götürürüm.
    Öncelikle bu çok faydalı başlığa katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.

Tek başıma yaşıyorum ve sıklıkla tost arada bir de ızgara yapmak için bir makine arıyorum. King P-625 VE Homend 1304 arasında kaldım, King daha güvenilir bir marka gibi geliyor eskiden beri. Arada kayda değer bir fark mıdır, siz hangisini tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dellytecus

Öncelikle bu çok faydalı başlığa katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.

Tek başıma yaşıyorum ve sıklıkla tost arada bir de ızgara yapmak için bir makine arıyorum. King P-625 VE Homend 1304 arasında kaldım, King daha güvenilir bir marka gibi geliyor eskiden beri. Arada kayda değer bir fark mıdır, siz hangisini tavsiye edersiniz?

homend 1304...
    veya
    delonghi cgh-900,
    korkmaz a-328...
  • Bayberti öncelikle bilgilerin için teşekkür ederim bugun sansa carrefour da gezerken homend buldum sadece ankara Batıkent mağazasında varmıs 149 tl güzel bi tost makinesi aldım diğerlerine göre cok iyi ve delonghi 900 modelinde cok güzeldi ama 100 tl fiyat farkı vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Homend 1304 cevabı geleceğini bekliyordum aslında, King'in tercih edilmemesi plakalarının seramik olması galiba?

Delonghi CGH-900'e gelince, Kahve makinesi ve kahve öğütücümden gelen bir güvenim var bu markaya ama 50 liraya yakın fiyat farkını vermeye değer mi bilemiyorum?

Orijinalden alıntı: dellytecus

Anında cevap için teşekkürler :)

Homend 1304 cevabı geleceğini bekliyordum aslında, King'in tercih edilmemesi plakalarının seramik olması galiba?

Delonghi CGH-900'e gelince, Kahve makinesi ve kahve öğütücümden gelen bir güvenim var bu markaya ama 50 liraya yakın fiyat farkını vermeye değer mi bilemiyorum?

aslında homend kalite ve fonksiyonellik bakımından size yeter, diğer alternatifleri sadece şekline şemaline bakın belki daha fazla ilginizi çeker diye ekledim...
  • Arkadaşlar aşağıda linklerini verdiğim makinelerden aradaki fiyat farklarınıda göz önünde bulundurarak hangisini tercih etmeliyim acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer8376 -- 15 Kasım 2015; 23:19:29 >

• özer8376 Ö kullanıcısına yanıt
    Kenwood ilk tercihim olur bugrupta acıkcası

Orijinalden alıntı: mcclouhd

Kenwood ilk tercihim olur bugrupta acıkcası

aynen...

@özer8376
  • Ustat emegin icin tesekkurler. Korkmaz,homend ve dokumiks arasinda kaldim. Dokumiksi izgara olarak kullanabilirmiyim acaba?

Orijinalden alıntı: resneli

Ustat emegin icin tesekkurler. Korkmaz,homend ve dokumiks arasinda kaldim. Dokumiksi izgara olarak kullanabilirmiyim acaba?
    Beyler şu makine nasıl daha önce kullanan var mı ?

T-Design Maxi Digital 2000W Tost Makinesi

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 17 Kasım 2015; 9:58:25 >

gerçek dökme demir sanayi tiplerde var, bildik markalarınki alüminyum dökme, çoğu teflon veya benzeri kaplama...korkmaz a329-05 ve a329-06 ise seramik kaplama...

Alıntıları Göster
    Fiyatları nedir?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.