Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • delonghi cgh-900-c hepsiburada'da 250 lira bu fiyata değer mi dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

delonghi cgh-900-c hepsiburada'da 250 lira bu fiyata değer mi dersiniz ?

fiyatlar biraz yükselmiş olsa da alınabilecek modellerin başında geliyor...
  • teşekkürler aldık bakalım. umarım iyi çıkar hem grill hemde tost makinası olarak kullanacağım.
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun...
    not: kargoyu teslim alırken ve açtıktan sonra inceleyin, bazen teşhir ürün gönderildiği oluyor, sorunluysa kullanmadan iade edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 2 Kasım 2015; 14:57:32 >
  • Cucinoxun tost mak kullanıyorum 159a almıştım arkadaşıma da alayim dedim fiyatlar 199 249 olmuş bu nedir yaw gerçi hak ediyor ama çok para kampanya beklicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Bayberti

Ben haftasonu tekzende 230 liraya görmüştüm. Biraz pahalı demişsiniz ya, normalde ne civardaydı fiyatlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acunluturk

@Bayberti

Ben haftasonu tekzende 230 liraya görmüştüm. Biraz pahalı demişsiniz ya, normalde ne civardaydı fiyatlar?

zaten 220-230 aralığındaydı fiyatı 250'ye çıkınca biraz pahalı demiştim, yani 230'a alınabilir...
  • İyi akşamlar. Öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Bende tavsiyelerinizden yola çıkarak tost makinası almaya karar verdim. korkmaz a328 tostmakinası almak istiyorum ama aklıma takılan bir şey var. Makinanın üst gövdesi delonghi tost makinalarında olduğu yukarı doğru açılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnylmzl

İyi akşamlar. Öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Bende tavsiyelerinizden yola çıkarak tost makinası almaya karar verdim. korkmaz a328 tostmakinası almak istiyorum ama aklıma takılan bir şey var. Makinanın üst gövdesi delonghi tost makinalarında olduğu yukarı doğru açılıyor mu?

selam,
    üst gövdesi yukarı doğru açılıyor mu derken eğer "ızgara yapmak için yatırılabiliyor mu?" anlamında soruyorsanız; evet, üst kapak yatırılıp ızgara konumuna getirilebiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari
    ...satıcıya iade talebinde bulundum.ayrıca g.g.müşteri hizmetlerine de konuyla ilgili mesaj gönderdim.bakalım sonuç ne olacak?..

aradan zaman geçti sormayı unuttuk, sizin sorun çözüldü mü?..
  • Hocam iyi günler.
    100-150 tl arasında tost makinesi önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratad

Hocam iyi günler.
    100-150 tl arasında tost makinesi önerebilir misiniz?

selam,
    öncelikle homend 1304 veya kenwood hg-400 öneririm...bu ikisi 150 lira...
    daha ucuz olsun derseniz arçelik k-2375-tg modeli şu an kendi bayilerinde 100 lira...
    arnica ayvalık 3000, arzum ar-271 ve ar-279 da olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari
    ...satıcıya iade talebinde bulundum.ayrıca g.g.müşteri hizmetlerine de konuyla ilgili mesaj gönderdim.bakalım sonuç ne olacak?..

aradan zaman geçti sormayı unuttuk, sizin sorun çözüldü mü?..

Satıcı ürünü gönder dedi ama göndermedim.evdekiler yaptığım tostları yedikten sonra gerek yok dediayaktaki dengesizliğide küçük bir plastik parça yapıştırarak hallettim.şu an sorunsuz kullanıyorum.plaka yüzeyi daha geniş olsaymış çok iyi olurmuş.ama tekrar söylüyorum,bu makinenin ederi bu değil.

• delonghi cgh-900-c ve delonghi cgh-900 hangisini tercih etmeliyiz, neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane9660

delonghi cgh-900-c ve delonghi cgh-900 hangisini tercih etmeliyiz, neden ?

birinin plaka rengi kiremit diğeri siyah, beğendiğinizi alın bunun dışında fark yok...
  • @Bayberti hocam,arzum ar-290 almayı düşünüyordum fakat yorumlarınız sağlam olmadığı yönünde idi,aynı şekilde tefal gourmet classic e bakıyordum komşumda vardı güzel demişti siz arkası kalkıyor dediniz,ben 220 liraya kadar 2000w civarı bir makine istiyorum arzum ar-277 ve 278 demişsiniz başka neler önerirsiniz düz teflon plakası olursa iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepren -- 8 Kasım 2015; 18:00:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdoM4n

@Bayberti hocam,arzum ar-290 almayı düşünüyordum fakat yorumlarınız sağlam olmadığı yönünde idi,aynı şekilde tefal gourmet classic e bakıyordum komşumda vardı güzel demişti siz arkası kalkıyor dediniz,ben 220 liraya kadar 2000w civarı bir makine istiyorum arzum ar-277 ve 278 demişsiniz başka neler önerirsiniz düz teflon plakası olursa iyi olabilir.

selam,
    arzum ar-290 ve ona benzer tüm marka modellerden uzak durmanızı öneririm, tenekeden farksız aletler 2 ay geçmeden laçkalaşmaya başlar...
    tefal gourmet grill comfort neyse de sorduğunuz gourmet grill classic tam bir fiyasko bana göre, hem de pahalı...üstteki ar-290'dan biraz daha iyi olabilir ancak allı-pullu özellikleriyle tefal tost makineleri bence para tuzağı...
    arzum ar-278 serato fena değil, ilk çıktığında dudak uçuklatan fiyatıyla "acaba ne özellik var bunda ki bu kadar pahalı?" diyerek incelemiştim ama bir kerametini bulamamıştım, şu sıralar fiyatı inmiş durumda hatta kendi sitesinde 200 yazıyor ama stokta yok sanki...
    https://www.arzum.com.tr/
    AR2023 Grandia Izgara Ve Tost Makinesi - Paslanmaz Çelik - Arzum
    http://www.arzum.com.tr/urun/tost-makinalari/serato/154/88

ondan önce 220 civarı önerebileceğim modeller; delonghi cgh-900 ve korkmaz a-328...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 8 Kasım 2015; 19:13:19 >

• korkmaz a-328 ve arzum ar-290 hemen hemen aynı gibi duruyor korkmaz sağlammıdır?.Geçmişte çok bahsettiğiniz king p625 var.Arnica tostit hakkındada iyi yorumlar var.Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü birçok seçenek var en uygununu bulmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepren -- 8 Kasım 2015; 21:51:02 >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben çoğunlukla yağsız tavuk pirzola, göğüs vs... ile köfte pişirebilmek için bir tost makinesi almak istiyorum. Diyette olduğum ve aynı zamanda fitness programına başladığım için yağsız et pişirmem lazım ve tavada etler istediğim gibi pişmiyor, özellikle tavuk pişirirken çok zorlanıyorum. Bana et pişirmek için uygun bir model önerir misiniz? Aynı anda 2 tavuk pirzola pişirebilecek kadar bir yüzey alanı olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdoM4n

korkmaz a-328 ve arzum ar-290 hemen hemen aynı gibi duruyor korkmaz sağlammıdır?.Geçmişte çok bahsettiğiniz king p625 var.Arnica tostit hakkındada iyi yorumlar var.Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü birçok seçenek var en uygununu bulmak istiyorum.

korkmaz ile arzum'un o modelleri arasında çok fark var, aynı gibi duruyor olması aldatmasın sizi...ama arzum ar-225 veya ar-254 hatta ar-218 modelleri ar-290'dan çok daha iyidir...
    king p-625 de sağlamdır ama siz 220 civarı belirtince ben de o fiyata en uygun iki modeli yazdım (delonghi ve korkmaz)...
    homend 1304 de düşünebilirsiniz carrefour'da 149 lira...kenwood hg-400 bile ar-290'a tercih edilir...
    delonghi ve korkmaz düşünmüyorsanız diğerlerinden birini seçebilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.