Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: resneli

Ustat emegin icin tesekkurler. Korkmaz,homend ve dokumiks arasinda kaldim. Dokumiksi izgara olarak kullanabilirmiyim acaba?

dökümix üst kapağı ızgara şeklinde açılmıyor, sadece alt plakayı ızgara için kullanabilirsiniz...
    korkmaz a-328, delonghi cgh-900 ızgaraya uygundur...homend aynı özelliklere sahip ve artı olarak üst kapak kademe ayarı var, bu şekliyle alt-üst plakaları kullanarak ızgara yapma imkanı tanıyor, yani şu konumda ızgara yapmak da mümkün...

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Beyler şu makine nasıl daha önce kullanan var mı ?

T-Design Maxi Digital 2000W Tost Makinesi

tefal mağazalarında satılan yancı markadır kendisi, yakından gördüm tavsiye etmem...
  • Merhabalar arnica AA 171K tostit çelik tost makinesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

150 tlye kadar bulunabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m8karagoz -- 17 Kasım 2015; 13:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m8karagoz

Merhabalar arnica AA 171K tostit çelik tost makinesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

150 tlye kadar bulunabiliyor

150'ye alınabilir, iyi makinedir...
  • Merhaba,

"İlk sayfada"liste var" ibaresini gördüm. Fakat şu sebepten yeterli olmadı:

"Arzum Experto" satın almıştım. Bu aleti herhalde 10 yıl kadar kullandım.
    Yakın zamanda kısa devre yapmaya başladı.
    Yeni bir tost makinası almak için mağazalara baktığımda modellerin ebatları bana saçma derecede küçük göründü.
    Fizik ebatlar bakımından -arzum experto´ya yakın- tatmin edici bir alternatif önerebilir misiniz?
    Aksi takdirde oturup tamir etmeyi deneyeceğim. Gidip o metal kutucuklara o paraları vereceğimi hiç sanmıyorum.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstdem

Merhaba,

"İlk sayfada"liste var" ibaresini gördüm. Fakat şu sebepten yeterli olmadı:

"Arzum Experto" satın almıştım. Bu aleti herhalde 10 yıl kadar kullandım.
    Yakın zamanda kısa devre yapmaya başladı.
    Yeni bir tost makinası almak için mağazalara baktığımda modellerin ebatları bana saçma derecede küçük göründü.
    Fizik ebatlar bakımından -arzum experto´ya yakın- tatmin edici bir alternatif önerebilir misiniz?
    Aksi takdirde oturup tamir etmeyi deneyeceğim. Gidip o metal kutucuklara o paraları vereceğimi hiç sanmıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

selam,
    Arzum Experto yazınca görsellerde belli bir model değil çok sayıda farklı resim çıkıyor...
    ürünün bir resmini buraya yüklerseniz fikir edinir yardımcı olmaya çalışırım...

• http://www.birebir.com/images/urun/12/buyuk/arzum217.jpg

Plakalar çıkmıyor fakat 35 cm. net genişlik var.
    Gördüğünüz gibi aynı yerde aynı ürün satışta görünüyor.
    Fakat bu defa aynı ürünü 10 yıl sonra bir daha almanın da tuhaf bir psikolojisi olur herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstdem -- 17 Kasım 2015; 16:02:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstdem

http://www.birebir.com/images/urun/12/buyuk/arzum217.jpg

Plakalar çıkmıyor fakat 35 cm. net genişlik var.
    Gördüğünüz gibi aynı yerde aynı ürün satışta görünüyor.
    Fakat bu defa aynı ürünü 10 yıl sonra bir daha almanın da tuhaf bir psikolojisi olur herhalde :)

o makineye benzer arzum ar-225 vardı ama piyasada pek yok, onun devamı olarak arzum ar-254 bakılabilir...
    bu ikisinin plakaları sabittir, ama plaka genişliği 35 cm. yoktur...
    onların küçük versiyonu arzum ar-218 de iyi makine...

benzer ürün olarak kenwood hg-400 ve arnica tostit var, plakalar sabit...
    plakaları çıkarılabilenlerden homend 1304, arzum ar-277 ve king p-625 de olabilir...
    ürünleri inceleyip karar vermek size kalmış...

• Üşenmeden tekrar ölçtüm. Tam 37cm x 26cm = 962cm2 pişirme alanı :)
    Tamir edemezsem, sanki
    akakce.com
    Siemens TG23331V 2000 W Tost Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-siemens-tg23331v-fiyati,465094.html
    kafama yatar gibi oldu.

(İnsanoğlunun takıntılı genetiğinden bıkmış olan Tanrı onu buraya boşuna şutlamamış...).

Tekrar teşekkürler.

• Ustat peki bu homend 1304 un döküm plakaları özel bir madde ile kaplıymış. Nedir bu madde bilgin var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arzum'un AR277 ve AR254 ürünleri arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz?
  • Hocalarım merhaba. İki sene önce bu topigi okumaya başladım daha almak kısmet olmadı. Aradığım özellikleri yazayım.
    1. Öncelik tutma kulpu sağlam olsun. Önceki bastirmaktan kırıldı.
    2. Plakalar seramik kaplama olsun yahut alüminyum değil demir döküm.
    3. İzgara özelliği olsun diyorum ama tost modunda pişirmek daha mantıklı değil mi? İlle açılmasına gerek var midir?
    4. Temizliği kolay çıkarılabilir olsun
    5. Bunlar olmazsa olmazlar. Bir de üstüne waffle plakası da olsa tadından yenmez ☺
    Delonghi cgh 900c ve korkmaz 329 lar vardı aklımda. Homend e baktım 1304 çok şık ama seramigi var mıdır ki?

• hem waffle hem tost makineleri hakkinda ne dusunuyosunuz? onerebileceginiz marka var mi?

• Merhaba. Bir süredir tost makinesi araştırıyorum. Tamamen sağlıklı diyebileceğimiz bir tost makinesi yok sanırım. Muhtemelen en sağlıklı demir dökümler ama onunda kullanışsız yanları var. Daha sonra seramikler, son sırada teflonlar geliyor. Granit için teflonun çok katmanlısı olduğu, kolay çizilmediği söyleniyor. Sağlık açısından kolay çizilmediği için seramikten iyi diye mi yoksa teflon gibi mi düşünmeli?
  • mucizevi M kullanıcısına yanıt
    arzum ar254 ü tercih ederim
    ben
  • karagozmk K kullanıcısına yanıt
    sürekli yeni arastırmalarla bir sürü yeni teknoloji bulunuyor ve bir onceki saglık acısından kötüydü denilerek
    yeniye ragbet edilmesi isteniyor acıkcası isin özeti bu
    granit su anda en iyi tercih olmuyorsa seramik tercih edin
    benim su an icin en iyi onerim size
    kenwood hg400 serisi olabilir bir ev kullanımı icin acıkcası
  • jang_bogo J kullanıcısına yanıt
    delonghi tercihim olur ilk etapta
    sonrasında homend 1304
  • quote:

Orijinalden alıntı: resneli

Ustat peki bu homend 1304 un döküm plakaları özel bir madde ile kaplıymış. Nedir bu madde bilgin var mi?

hiçbirinde özel bir madde yok, siyah plakaların hepsi teflon kaplı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

Arzum'un AR277 ve AR254 ürünleri arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz?

ar-254 daha sağlam ama plakalar sabit...
    ar-277 daha zayıf ama plakalar çıkıyor...
    sonuç; bence ar-254...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jang_bogo

Hocalarım merhaba. İki sene önce bu topigi okumaya başladım daha almak kısmet olmadı. Aradığım özellikleri yazayım.
    1. Öncelik tutma kulpu sağlam olsun. Önceki bastirmaktan kırıldı.
    2. Plakalar seramik kaplama olsun yahut alüminyum değil demir döküm.
    3. İzgara özelliği olsun diyorum ama tost modunda pişirmek daha mantıklı değil mi? İlle açılmasına gerek var midir?
    4. Temizliği kolay çıkarılabilir olsun
    5. Bunlar olmazsa olmazlar. Bir de üstüne waffle plakası da olsa tadından yenmez ☺
    Delonghi cgh 900c ve korkmaz 329 lar vardı aklımda. Homend e baktım 1304 çok şık ama seramigi var mıdır ki?

hepsi birarada ürün yok...
    1. tutma kolu sağlam; delonghi cgh-900, cgh-900-c, arzum ar-254, king p-625, homend 1304...
    2. seramik veya döküm plaka; plakaların hepsi alüminyumdur, bazıları kalın bazıları incedir...kalın seramik olarak delonghi cgh-900-c ...
    3. ızgara; tost modunda da ızgara yapabileceğiniz en uygun model homend 1304 çünkü kademe ayarı var...delonghi cgh-900-c'nin kademesi yok ama ızgaraya uygun...
    4. plaka; ar-254 dışındakiler değişebiliyor...
    5. waffle plakası olup da bu özellikleri taşıyan yok...arçelik k-8381-tg veya arnica tostika 4000 waffle plakalıdır...

sonuç; homend 1304 veya delonghi cgh-900-c...

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.