Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GOGETA176

Merhaba arkadaşlar. Ben çoğunlukla yağsız tavuk pirzola, göğüs vs... ile köfte pişirebilmek için bir tost makinesi almak istiyorum. Diyette olduğum ve aynı zamanda fitness programına başladığım için yağsız et pişirmem lazım ve tavada etler istediğim gibi pişmiyor, özellikle tavuk pişirirken çok zorlanıyorum. Bana et pişirmek için uygun bir model önerir misiniz? Aynı anda 2 tavuk pirzola pişirebilecek kadar bir yüzey alanı olsun yeter.

selam,
    ağırlıklı olarak ızgara yapmayı düşünüyorsanız size öncelikle kapaklı bir ızgara almanızı tavsiye ederim, tost makinesinden daha verimli olacaktır...http://forum.donanimhaber.com/m_78705928/f_//tm.htm#78705928
    ancak hem tost hem ızgara birlikte olsun derseniz breville 800gr, breville 250ex, delonghi cgh-900, korkmaz a-328, homend 1304 modelleri bu iş için uygun, bütçenize göre seçebilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Merhaba arkadaşlar. Ben çoğunlukla yağsız tavuk pirzola, göğüs vs... ile köfte pişirebilmek için bir tost makinesi almak istiyorum. Diyette olduğum ve aynı zamanda fitness programına başladığım için yağsız et pişirmem lazım ve tavada etler istediğim gibi pişmiyor, özellikle tavuk pişirirken çok zorlanıyorum. Bana et pişirmek için uygun bir model önerir misiniz? Aynı anda 2 tavuk pirzola pişirebilecek kadar bir yüzey alanı olsun yeter.

selam,
    ağırlıklı olarak ızgara yapmayı düşünüyorsanız size öncelikle kapaklı bir ızgara almanızı tavsiye ederim, tost makinesinden daha verimli olacaktır...http://forum.donanimhaber.com/m_78705928/f_//tm.htm#78705928
    ancak hem tost hem ızgara birlikte olsun derseniz breville 800gr, breville 250ex, delonghi cgh-900, korkmaz a-328, homend 1304 modelleri bu iş için uygun, bütçenize göre seçebilirsiniz...

Cevabınız için teşekkürler. Tost pek yapmayacak olsam da bazen sabah kahvaltılarında kepekli tost ekmeği ve light kaşar ile deneyebilirim. Tost fonksiyonu da olması iyi olur yani. Ama dediğim gibi önceliğim tavuk ve köfte pişirebileceğim bir alet.. Bütçem 200 TL.ye kadar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

selam,

Cevabınız için teşekkürler. Tost pek yapmayacak olsam da bazen sabah kahvaltılarında kepekli tost ekmeği ve light kaşar ile deneyebilirim. Tost fonksiyonu da olması iyi olur yani. Ama dediğim gibi önceliğim tavuk ve köfte pişirebileceğim bir alet.. Bütçem 200 TL.ye kadar...

ızgarada kullanılabilir özellik olarak yükseklik ayarı bulunması nedeniyle homend 1304 işinizi görecektir...
    uygun fiyatıyla en iyi seçenek gibi duruyor...carrefour'da 149 lira...

• Evet, ben de Homend 1304'e bakıyorum şu an ama Carrefourda artık yok sanırım. Görebildiğim en ucuz fiyat 199 TL...
  • Abi tezini tost makineleri üzerine mi yaptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arzum ar-254,ar-277,ar-278,korkmaz a-328,Homend 1304 son karari vereceğim hocam hangisini onerirsiniz?

• BU ne ya ülkenin durumuna bak,adamlar atomu parçalıyor bur da 62 sayfa tost makinesi için yorum var yazıkları olsun sizin gibi insanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Abi tezini tost makineleri üzerine mi yaptın

tezlerimden sadece biri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhabax

BU ne ya ülkenin durumuna bak,adamlar atomu parçalıyor bur da 62 sayfa tost makinesi için yorum var yazıkları olsun sizin gibi insanlara.

bizim yapabildiğimiz bu kadar, daha yararlı konuları senden bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhabax

BU ne ya ülkenin durumuna bak,adamlar atomu parçalıyor bur da 62 sayfa tost makinesi için yorum var yazıkları olsun sizin gibi insanlara.

arkadaş uzaydan yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdoM4n

Arzum ar-254,ar-277,ar-278,korkmaz a-328,Homend 1304 son karari vereceğim hocam hangisini onerirsiniz?

en uygun fiyatıyla homend 1304 f/p önde (fiyat uzun süre 149 liraydı)...
    korkmaz a-328 ve arzum ar-278 iyi seçenekler...
    bu üçünden biri...tercih size kalmış, mağazada görün inceleyin beğendiğinizi alın...
  • Morhipoda homend 1304 149 Tl. İndirim var

• quote:

Orijinalden alıntı: EdoM4n

Morhipoda homend 1304 149 Tl. İndirim var

Ben de 2 gün önce oradan sipariş verdim. Kargo ile birlikte 157 TL.ye geliyor ama yine de çok uygun. Bulabildiğim en ucuz yer 189'a satıyordu...
  • merhaba,öncelikle verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkür ederim.Tavsiyeniz üzerine aldığım korkmaz formula tost makinesini iade ettim.Yerine hepsiburadadan Korkmaz A328 modelini sipariş verdim
    Fakat bana granit olan A329-13 lacivert modelini göndermişler.Ne yapmalıyım graniti kullanayım mı yoksa yanlış olduğunu belirterek geri mi göndereyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shikamarunara

merhaba,öncelikle verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkür ederim.Tavsiyeniz üzerine aldığım korkmaz formula tost makinesini iade ettim.Yerine hepsiburadadan Korkmaz A328 modelini sipariş verdim
    Fakat bana granit olan A329-13 lacivert modelini göndermişler.Ne yapmalıyım graniti kullanayım mı yoksa yanlış olduğunu belirterek geri mi göndereyim?

ürünü incelediniz ve kalitesini beğendiyseniz kullanın...fiyat olarak da fark yok sanırım...
    a-328 krom-çelik gövdeli, plakası teflon kaplamalıdır, bunun dışında kasa ve plaka alt yapısı hepsinde aynı...
  • A328 bana yar olmadı henüz denemedim ürünü farklı gördüğümde granitin pişirme performansı iyi midir tereddütteyim
  • Şuan teknosada delonghi cgh 900 249 lira ve 50 lira hediye çeki veriyor. U<un süredir takip ediyorum, fiyatı uygun mudur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acunluturk

Şuan teknosada delonghi cgh 900 249 lira ve 50 lira hediye çeki veriyor. U<un süredir takip ediyorum, fiyatı uygun mudur sizce?

ben hediye çekli ürünleri pek almıyorum çünkü ya ihtiyacım olmayan bir şey alıyorum yada çekin zamanı geçiyor alamıyorum...
    çekle alacağınız başka bir ihtiyacınız varsa fırsatı değerlendirebilirsiniz, 200 iyi fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 11 Kasım 2015; 21:56:46 >
  • Hocam hızlı cevap için çok teşekkürler. Evlilik arifesindeyim,, ihtiyaçlar bitmiyor :)

İnternetten bazen teşhir , sorunlu ürün vs. gönderiliyor onlarla ilgili çekincelerimi aşarsam alacağım.
  • Homend 1304 nasil bir makinedir kullanan varmi pisman olurmuyuz?

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.