Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Merhabalar,

Tost makinesi için sizce granit iyi bir seçim midir? Korkmaz'ın A329 serisinde granitler var, memnun olan da var, olmayan da. Kullananlar ya da duyumu olanlar yazabilirse sevinirim...

granitler henüz meçhul, haklarında konuşmak için erken sayılır, hatta seramikler bile muamma...
    seramik ve granitlerden kalitesiyle dikkat çeken bir ürün göremedim...
    seramik olarak sadece bir adım öne çıkan korkmaz a-329-05 ve delonghi cgh-900-c, granit olarak ise korkmaz a-329-12 ve 13 modelleri...
    bence onlar teflon plakalı delonghi cgh-900 ve korkmaz a-328 modellerinden daha iyi değil...

Teşekkürler hocam, zaten bizim yorumlardan sonra granit hakkında yorum yapan da oldu. Uygun bulabilirsem A329-12 ya da 13'ü alacağım.

• arkadaslar hizli tost yapan makina almak istiyorum.150 tl param var.Bu nasil sizce. onereceginiz bir model varmi.
    asagidaki nasil hg400 model nasil.onerebieceginiz 150 tl civari hizli tost yapan makina tavsiyenize ihtiyacim var
    http://m.teknosa.com/urunler/120070155/fakir-pearl-izgara-ve-tost-makinesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solent

arkadaslar hizli tost yapan makina almak istiyorum.150 tl param var.Bu nasil sizce. onereceginiz bir model varmi.
    asagidaki nasil hg400 model nasil.onerebieceginiz 150 tl civari hizli tost yapan makina tavsiyenize ihtiyacim var
    http://m.teknosa.com/urunler/120070155/fakir-pearl-izgara-ve-tost-makinesi

linkteki fakir pearl berbat bir makine, benim bu konuyu başlatmama neden olan da odur...
    150 liraya en iyi seçenekler homend 1304 ve kenwood hg-400'dür...

• Bayberti hocam , aşağıdaki linklerde dikkatimi çekti. Araştırdıkça kafam karıştı. homend 1304 sanki özellik bakımından diğerlerinden bir sınıf üstte. Ona yakın olan bence ilk linkteki king modeli .2 ve 3 . tekiler heen hemen aynı gibi farkları sökülebilen plakaları.

www.hepsiburada.com
    Kenwood HG400 Döküm Plakalı Tost Ve Grill Makinesi - Gri Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/kenwood-hg400-dokum-plakali-tost-ve-grill-makinesi-gri-p-MTKENHG400

www.hepsiburada.com
    Arnica Tostit Izgaralı Çelik Tost Yorumları - Sayfa 3
    http://www.hepsiburada.com/arnica-tostit-izgarali-celik-tost-makinesi-p-MTARNTOSTIT-yorumlari?sayfa=3

• solent S kullanıcısına yanıt
    homend özellik olarak iyidir, linkteki fiyat pahalı carrefour'da 149 lira...
    king de onunla aynı özelliklerde...ikisinden birini tercih edebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Tost makinesi için çok para harcamayın arkadaşlar. Almak istiyorsanız geçen sene Arzum Ar227 Marino serisinden aldım iş görüyor. Ama gerek yok inanın Resimdekide aynı işi yapıyor. Kaldıki doğalgaz daha ucuz, bozulma derdide yok.

Resimdekinden bizde de var. Ancak eskiden resimdeki cihazı daha kalın sac dan demirden yapıyorlardı. Demir in kilosuna zam geldiği için zayıflatmışlar sacı ve fazla tutunca ateşte ekmek yanıyor. Oysa 20 sene önce annemlerdeki aynı cihaz aynı süre ateşte kalınca öyle hemen yakmıyordu, dökümdü daha lezzetli idi. Herşeyin CILKI ÇIKTI artık. Arabalara beyaz eşyalara Çin Malı parçalar monte ediliyor. Eskiden böyle bir şey yoktu. Herşey esastı sahte değildi. Silah icat oldu mertlik bozuldu demiş Köroğlu. Teknoloji gelişti doğallık yok oldu, hormonlu gıdalarla, taklit ürünlerle , Çin Malı olan kalitesiz eşyalarla hayatımız geçiyor artık. Örnek ikea görsel olarak herşey çok güzel ama sattığı çoğu ürün Çin'den. 2 milyon nüfusuyla yakında Dünya ya hakim olacaklar malesef.

• Kenwood hg400 aldım. Bakalım hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

Kenwood hg400 aldım. Bakalım hayırlısı.

hayırlı olsun...
  • merhaba arkadaşlar tost makinesi üzerine uzman bir kişi olduğumu düşünüyorum fayrinoks dökümix dediğiniz ürün hakkinda size geniş bilgi vermek istedim
    yuzeyinde teflon kaplama yoktur kanserojen içermez aliminyumda bir kanserojendir.teflon bir sure sonra aşınır ve aşınan bir kısım teflon gıda yoluyla vucudumuza taşınır ısınınca tepkimeye girer ve tostunuza malesef
    kimyasal kalıntı birakır. teflon aşındımı altındaki alimınyum teflondan masum değildir.
    dökümix in tablaları
    demir dökümdür ( eskiden kullandığımız üzerinde ekmek kestane pişirdiğimiz sobaların uzerindeki dökümden.)
    plakalar incedir 2.5 mm kalınlığında o sebeple hızlı ısınır 3 dakıkada 180 dereceye çıkar
    maximum 320 dereceye kadar çıkabilir.
    fayrinoks sanayi tipi tost üretir yıllardır günde yırmi dört saat çalışabilen tost makineleri üretir rezistans ve termostatlar özellikle kablolar ona göredir
    dökümix fayrinoksun yan ürünüdür aynı kalitedeki kablo rezistan ve termostatları dökümixlerde kullanmaktadır. evde haftaba bir iki kere on dakkalık bi çalışma ile
    yırmi otuz yıl kullanım omrü olacağı kanaatimdeyim. ağırlığı 7.5 kilodur.
    kulbu tek parça u seklınde yekparedir seklinde ve gevseyecek bi pozisyonu yok tur. civalı termost sayesin dökümün ısısını algılar sabit ısıda kalır
    paslanma konusuna deyıneyim
    zaten tost yaparken yağ kullanıyoruz. bu yağı tost makinesinin dökümü emer ve paslanmayı engeller ve yapışmaya da engel olur ıyı günler

• fatih dereboyu F kullanıcısına yanıt
    açıklama için teşekkürler, bu makine zaten döküm makine olarak tavsiye ettiğimiz bir üründür...
  • Selamlar tost makinesi almayi düşünüyorum king homend yada korkmaz 100 lira civar homend magzada 167 lira N11. Com da 89 lira acaba orjinalmidir bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Benden de bir öneri ; Normal ekmek ile tost yaparken iç kısıma gelecek yerlerini önceden tost makinasına koyuyorum, sonra hafif kızaran o yerlere kaşar sucuk vs. koyup tam tersini yapıp koyup bastırıyorum, sonra yağlayıp devam, ve gerçekten çıtır oluyor ve içi de hamur gibi olmuyor...
    Buradan @bayberti dostumuzun tavsiyeleri üzerine "Delonghi CGH 900" almıştım, tostlarımı da onda yapıyorum ve oldukça da memnunum...
    Deneyin bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demayc -- 23 Ekim 2015; 17:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih dereboyu

merhaba arkadaşlar tost makinesi üzerine uzman bir kişi olduğumu düşünüyorum fayrinoks dökümix dediğiniz ürün hakkinda size geniş bilgi vermek istedim
    yuzeyinde teflon kaplama yoktur kanserojen içermez aliminyumda bir kanserojendir.teflon bir sure sonra aşınır ve aşınan bir kısım teflon gıda yoluyla vucudumuza taşınır ısınınca tepkimeye girer ve tostunuza malesef
    kimyasal kalıntı birakır. teflon aşındımı altındaki alimınyum teflondan masum değildir.
    dökümix in tablaları
    demir dökümdür ( eskiden kullandığımız üzerinde ekmek kestane pişirdiğimiz sobaların uzerindeki dökümden.)
    plakalar incedir 2.5 mm kalınlığında o sebeple hızlı ısınır 3 dakıkada 180 dereceye çıkar
    maximum 320 dereceye kadar çıkabilir.
    fayrinoks sanayi tipi tost üretir yıllardır günde yırmi dört saat çalışabilen tost makineleri üretir rezistans ve termostatlar özellikle kablolar ona göredir
    dökümix fayrinoksun yan ürünüdür aynı kalitedeki kablo rezistan ve termostatları dökümixlerde kullanmaktadır. evde haftaba bir iki kere on dakkalık bi çalışma ile
    yırmi otuz yıl kullanım omrü olacağı kanaatimdeyim. ağırlığı 7.5 kilodur.
    kulbu tek parça u seklınde yekparedir seklinde ve gevseyecek bi pozisyonu yok tur. civalı termost sayesin dökümün ısısını algılar sabit ısıda kalır
    paslanma konusuna deyıneyim
    zaten tost yaparken yağ kullanıyoruz. bu yağı tost makinesinin dökümü emer ve paslanmayı engeller ve yapışmaya da engel olur ıyı günler

Üst plaka ağırlığı yeterli mi?2.5 mm çok ince değil mi?bu resimdeki ürünün boyutu nedir?ev kullanımı için en uygunu bu galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: transporter2

Selamlar tost makinesi almayi düşünüyorum king homend yada korkmaz 100 lira civar homend magzada 167 lira N11. Com da 89 lira acaba orjinalmidir bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar

selam,
    89 liraya homend 1304 vermezler, o başka bir modeldir...link verirseniz daha net yardımcı oluruz...
    100 lira civarı o tip makinelerden bulunmaz, eski tiplere yönelmeniz lazım...yeni tiplerde en ucuz seçenekler 149 liraya homend 1304 ve kenwood hg-400...
  • Hocam kolay gelsin, iyi akşamlar. Evdeki Arzum tost makinesi yandı. Yaptırdık bu seferde sigortaları attırdı. Artık yeni bir makine almayı düşünüyoruz. Ancak babam büfe tipi tost makinesi alalım kurtulalım diyor. Az önce Simton marka (sanırım Remta makineye ait, Türk malı) bir tost makinesi gördük. Fiyatı sitelere göre değişiyor. Sizden ricam 200-300 TL arası büfe tipi sağlam bir makine önerebilir misiniz ? Belirtmeyi unutmuşum 12 ya da 16 dilimli önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 24 Ekim 2015; 23:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi
    ...Sizden ricam 200-300 TL arası büfe tipi sağlam bir makine önerebilir misiniz ?..

REMTA R-71 veya FAYRİNOKS ELK 12 modellerini araştırabilirsiniz...
    ELK 12'nin plakaları çıkarılabiliyor, konyadan direkt fabrikadan da sipariş verilebiliyor...remta r-71 birçok sitede satılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 24 Ekim 2015; 23:36:54 >

• Teşekkürler hocam. Buradan yola çıkarak 16 dilimli olan Remta R-76 modelini sipariş ettim. İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi

Teşekkürler hocam. Buradan yola çıkarak 16 dilimli olan Remta R-76 modelini sipariş ettim. İyi akşamlar.

büyük model tercih ettiğinize göre sanırım büyük bir ailesiniz, hayırlı olsun...
  • Her zamanki gibi donanımhaber'de her konuda bir uzman bulunabiliyor :)

Arzum marka prego tost makinesi almışım 4 yıl olmuştur. İlk sayfadaki mesajlarınızdan sağlıklı olmadığını anladım. Zaten deforme oldu, kötü halde.

Yeni bir tost makinesi almak istiyorum. Sağlıklı olsun, sağlam olsun. Fiyatı önemli değil.

Ne tavsiye edersiniz?
    Teşekkürler
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    öncelikle breville 800gr önerirdim ama son zamanlarda dolar nedeniyle fiyatı arttı...
    bgr-820-xl modeli türkiyede yok, gelse iyi olur çünkü plakaları çıkıyor...
    daha uygun fiyatlılardan breville bgr-250, delonghi cgh-900 / cgh-900-c veya korkmaz a-328 modelleri olabilir...

ek: ilgilenirseniz demir-döküm plakalılardan fayrinoks dökümix (ev tipi), fayrinoks elk 12 veya remta r-71 (büfe tip) modelleri var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 25 Ekim 2015; 17:13:54 >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.