Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • breville markasının ürünleri iyi duruyor.
    Teşekkürler.
    İnceleyeceğim ürünleri.

• Beyler bu ürün nasıldır, alma aşamasındayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Beyler bu ürün nasıldır, alma aşamasındayım.

güzel bir ürün...ama 200'e alınacaksa pahalı...
  • Hocam, şu ürüne ne dersiniz?

www.hepsiburada.com
    Delonghi CG196.BK Döküm Plakalı Tost Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/delonghi-cg196-bk-dokum-plakali-tost-makinesi-p-MTDELCG196BK

Döküm olması teflondan iyidir diye anladım. Ya da ev için, bu fiyat bandında ne alabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih dereboyu

merhaba arkadaşlar tost makinesi üzerine uzman bir kişi olduğumu düşünüyorum fayrinoks dökümix dediğiniz ürün hakkinda size geniş bilgi vermek istedim
    yuzeyinde teflon kaplama yoktur kanserojen içermez aliminyumda bir kanserojendir.teflon bir sure sonra aşınır ve aşınan bir kısım teflon gıda yoluyla vucudumuza taşınır ısınınca tepkimeye girer ve tostunuza malesef
    kimyasal kalıntı birakır. teflon aşındımı altındaki alimınyum teflondan masum değildir.
    dökümix in tablaları
    demir dökümdür ( eskiden kullandığımız üzerinde ekmek kestane pişirdiğimiz sobaların uzerindeki dökümden.)
    plakalar incedir 2.5 mm kalınlığında o sebeple hızlı ısınır 3 dakıkada 180 dereceye çıkar
    maximum 320 dereceye kadar çıkabilir.
    fayrinoks sanayi tipi tost üretir yıllardır günde yırmi dört saat çalışabilen tost makineleri üretir rezistans ve termostatlar özellikle kablolar ona göredir
    dökümix fayrinoksun yan ürünüdür aynı kalitedeki kablo rezistan ve termostatları dökümixlerde kullanmaktadır. evde haftaba bir iki kere on dakkalık bi çalışma ile
    yırmi otuz yıl kullanım omrü olacağı kanaatimdeyim. ağırlığı 7.5 kilodur.
    kulbu tek parça u seklınde yekparedir seklinde ve gevseyecek bi pozisyonu yok tur. civalı termost sayesin dökümün ısısını algılar sabit ısıda kalır
    paslanma konusuna deyıneyim
    zaten tost yaparken yağ kullanıyoruz. bu yağı tost makinesinin dökümü emer ve paslanmayı engeller ve yapışmaya da engel olur ıyı günler

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

* * * * * **
    Kaç senedir kullanıyorsunuz ? Bilgiler tecrübe edildi mi ? Lezzetli tostlar yapıyor mu ? Izgara ? Fiyatı nedir ? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

Hocam, şu ürüne ne dersiniz?

http://www.hepsiburada.com/delonghi-cg196-bk-dokum-plakali-tost-makinesi-p-MTDELCG196BK

Döküm olması teflondan iyidir diye anladım. Ya da ev için, bu fiyat bandında ne alabiliriz?

o tip makine tavsiye etmiyorum, memnun etmez...
    öncelikle önerebileceğim 2 model homend 1304 ve kenwood hg-400, fiyat 150...
    120 civarı olarak king p-626 vita ve arnica tostika 4000 olabilir...

• Merhaba, yeni evim icin guzel bir makine almak istiyorum. Cok pahali olmamakla birlikte 300e kadar cikabilirim. Ne onerirsiniz? Cok model baktim ve kafam karisik. Beyaz esyalarimi siemens aldigim icin ordan mi alsam dedim ama emin de olamadim iyi midir diye.. Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acunluturk

Merhaba, yeni evim icin guzel bir makine almak istiyorum. Cok pahali olmamakla birlikte 300e kadar cikabilirim. Ne onerirsiniz? Cok model baktim ve kafam karisik. Beyaz esyalarimi siemens aldigim icin ordan mi alsam dedim ama emin de olamadim iyi midir diye.. Simdiden tesekkurler

selam,
    siemens'in tg-23331v'den başka modeli bulunmuyor, tavsiye edilebilecek bir ürün sayılmaz...

300 bütçe için önerebileceğim modeller;
    delonghi cgh-900
    delonghi cgh-900-c
    korkmaz a-328
    korkmaz a-329-05

biraz bütçeyi zorlayıp breville bgr-250-ex düşünülebilir, 399 lira...
  • Hizli cevap icin tesekkurler. Delonghi leri ben de begenmistim ama alirken hangi ozelliklere bakmam gerek emin olamadim. Mesela birisi seramik birisi dokum. Hangisinin ne gibi avantajlari var? Ya da alirken genel olarak hangi ozelliklere dikkat edilmeli

• acunluturk A kullanıcısına yanıt
    delonghi ve korkmaz'da makineler aynı sadece gövde ve plakaların rengi farklı...siyah plakalı olanlar teflon boya, diğerleri seramik boya...
    teflon kaplı olanlara "döküm" demek yanlış olur, hepsinde plaka metali alüminyumdur sadece kaplaması farklıdır...
    son olarak granit boyalı modeller çıktı (korkmaz a-329-12 ve 13)...
    tost makinesi seçerken gövde ve bağlantı kollarının sağlam olmasına, plakaların kalın-dolgun olmasına dikkat etmek gerekir...
  • Kalitelidir, 2. makine çaycı ile birlikte 200 tlye satılır herkes tarafından önerilir , Teşekkürler
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert Kaan Yazıcı

Kalitelidir, 2. makine çaycı ile birlikte 200 tlye satılır herkes tarafından önerilir , Teşekkürler
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

200 tlye satılır derken ben satmıyorum mağazalarda 20 tlye satılır ,Teşekkürlerimle

• Plakalar arasinda kullanim kolayligi yonunden bir fark var mi? Bir de buna iki tost ancak sigar sanirim. Ufak bir makina dusunursem delonghi yi alacagim cepte. Biraz daha buyuk 3-4 tost sigacak bir makine de tavsiye edebilir misiniz? Tesekkurler.

• quote:

Plakalar arasinda kullanim kolayligi yonunden bir fark var mi?
    Bir de buna iki tost ancak sigar sanirim.

kullanım açısından fark yok...
    korkmaz ve delonghi normal boy 4 tost ekmeği alır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 26 Ekim 2015; 17:01:38 >
  • Fotograflarda daha ufak gorunuyor o zaman. Gidip bir gormek lazim en iyisi. Peki delonghinin servis agi nasil bir bilginiz var mi? Neticede hic kendi magazalari yok hep tekno marketler araciligi ile satiyorlar

• quote:

Fotograflarda daha ufak gorunuyor o zaman. Gidip bir gormek lazim en iyisi. Peki delonghinin servis agi nasil bir bilginiz var mi? Neticede hic kendi magazalari yok hep tekno marketler araciligi ile satiyorlar

hepsi normal 4 tostluk makineler ama korkmazın plakaları biraz daha büyük yani büyük boy 4 tost sığabilir...
    delonghi servis ağı...
    www.delonghi.com
    Yetkili Servisler | De'Longhi Türkiye
    http://www.delonghi.com/tr-tr/muteri-hizmetleri/servis-bulucu

• quote:

Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi

Teşekkürler hocam. Buradan yola çıkarak 16 dilimli olan Remta R-76 modelini sipariş ettim. İyi akşamlar.

Bende uzun araştırmalardan sonra Remta R71 tost makinesi aldım, çok süper tost yapıyor..Isındımı zaten tostları peşpeşe sıralıyorsun..Eğer tosta düşkünseniz vede 3-5 kişilik bir aileseniz bu endüstriyel büfe tipi makineleri tavsiye ederim..Hem hızlı hemde çok adetli tostu aynı anda yapabiliyorsunuz..Parçaları ayrılmadığından temizlenmesi zor diyorlar ama o kadarda zor değil, bir tane ince tel fırça, sonra sabunlu nemli bez ve temiz ıslak bir bez ile durulama vede en sonrada ızgara yağlar gibi bir havlu peçete ile sıvı yağ sürün döküm yerine kapağını kapatıp kenara koyun...

http://www.sanalpazar.com/Remta-R-71-Elektrikli-Tost-Makinasi-12-Dilim__isp12642279

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booster_tr -- 27 Ekim 2015; 14:58:53 >

• Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    bir buçuk yıl dır üretiyoruz . bu tost makinesini 300 dereceye çıktığı için hiç bir makinede yapamayacağınız kadar hızlı ve lezzetli ızgara yapar ama yağ artıkları temizlerken sıkıntı verebilir.üst dökümün ağırlığı kulpla birlıkte 3 kilonun üzerinde serbes şekilde baskı yapar.kestane bile pişiriyo
    150 -200 tl arası pisasada stiş fiyatları mevcut turkiyenın her yerine kargo ile gonderiliyo. dokumix.com dan satın alabilirsiniz
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    üst kısım kulp dahil üç kilonun üzerindedir . özellikle ince dökülmüştür. standart dökümhanelerde dökülebilecek bir döküm değildir. o incelikte dökebilmek yuksek maliyete sebep oluyo.
    kalın olması geç ısınacagı anlamına geliyo. ince olduğu için cabuk ısınır dökümix. 30 cm ye 22 cm döküm tablaların ebadı 150,00 -200,00 tl arası piyasada satılıyo
  • booster_tr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevabınız için. 4 kişilik bir aileyiz babam gelecek misafirler olur diye 16 dilimliğini aldı. Yarın inşallah elimizde olacak. Temizleme önerisi için ayrıca teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.