Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatasagun

Ariston buldum ancak 360tl istiyorlar, 360tl verdikten sonra 399 a Breville alırım daha iyi diye düşünüyorum yanılıyormuyum _?

Burada bu fiyata.

• @BayBerti bu marka ve model için düşünceleriniz nedir fiyat çok hesaplı duruyor.Homend 1311 seramik kaplamalı tost makinesi
    GittiGidiyor
    Homend Toast buster 1311 seramik tost makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/homend-toast-buster-1311-seramik-tost-makinesi-191274710

• Arzum ar254 nihayet geldi.ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.bir defa makinenin ayaklarında denge sorunu var.düz zeminde ayaklardan birinin altı yarım santim boşta.öne eğince sağ arka,arkaya eğince sol ön ayak boşta kalıyor.acaba zemin mi bozuk diye farklı düz zeminlerde denedim hepsinde aynısı oldu.acaba hiç dokunmayıp servise mi göndereyim,satıcıyla mı irtibat kurayım diye düşünürken,tost yaparken zamanla yerine oturur belki düzelir diye düşündüm.hatta çarpraz köşelerden bastırarakbiraz düzeltmeye çalıştım.çok az fark etti sanki ama yinede rahatsız edici şekilde boşluk var.
    İkinci olarak plaka yüzeyi küçük.beklentimin altında çıktı.eski makinem daha genişti.4 adet tost yapar diyor ama şöyle birşey var.onların 4 adet dediği tostun büyüklüğü benim standardımda 1 adete tekabül ediyor.ben bir baston ekmekten bir tost yapıyorum büyük bir tostu 4 e bölersek evet 4 adet tost yapıyor.aslında 4 te değil.küçüğünden 2 adet tost çıkar.şöyle ki;bir tost 2 dilim ekmekten oluşuyor.4 tost 8 dilim ekmek demek.bir tostun her iki dilimini de aynı anda ısıtmak zorundasınız.bu makineye 4 küçük tost dilimi sığıyor.yani bir seferde 4 değil 2 adet tost çıkıyor.tek kişi için yeterli.ama 3-4 kişilik bir aile için bu makine kesinlikle yetmez.
    Canımı sıkan başka bir konu üst kapak.kolu bastırınca arka kalkıyor.sırf bu şikayetten ötürü kenwood hg-400 yerine bunu almıştım.ama demek ki bu makinelerin hepsinde bu durum var.az bastırınca ekmek yeterince sıkışmıyor.çok bastırınca arka kalkıyor.birde şöyle bir durum daha var.üst kapak öne arkaya dar bir açıyla hareket edebiliyor.bunu içine konulan malzemenin kalınlığına göre şekil alsın diye yapmışlar.ama sistem tost yaparken çuvallıyor.ilkbaşta bahsettiğim kolu çok bastırınca arka ayaklar kalkıyordu.birde üst kapağın bu özelliğinden dolayı kolu bastırınca kapağın üst kısmıyla alt kısmındaki aralık arka tarafta daha fazlayken ön kısımda daha az oluyor.yani dengeli bir baskı olmuyor.bende hem arka ayaklar kalkmasın hemde plakalar arka kısımdada ön kadar sıkıştırsın diye makinenin arkasına havlu koyup bir elimle koldan bastırırken bir elimle havluya bastırıyorum.tabii bu cebelleşme sürerken kendi kendime diyorum ki;ben bu eziyeti 90 tl lik makineyle de çekiyordum.o zaman niye iki kat para verdim tabi bu arada arkadan çıkan sıcak buharın havlunun üzerindeki elimi yakmasıyla kendime geliyorum
    Birde enmiyet kilidi yapmışlar güya iki kapağı birbirine sabitlemek için.tam bir facia.180 tl lik tost makinesi alıyorsun,emniyet kilidi adı altında bir metal parçası var yan tarafta.kapamaya basıyorsun kilitleniyor,açmaya basıyorsun tam açılmıyor,ve çok laçka birşey.açıkken bile ucu makinenin kenarına sürtüyor.bunu yapan mühendisle özel olarak görüşmeyi çok isterdim

Bu ürünü Arnica tostit,homend 1304 ve kenwood hg-400 e tercih ettim.ama diğerlerinden biri eminim arzum ar-254 ten çok daha iyidir.üstelik hepside arzumdan ucuzdu.ha arzum tost yapıyor mu yapıyor.ama kesinlikle 180 tl edecek bir makine değil.ben ürünü gittigidiyordan almıştım.ve 2 kez tost yaptım.artık iade edilmez sanırım.

Bu makineyi almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum.100 tl ye düşerse alınabilir.

• bende remta sanayi tipi ile ilgili düşüncelerimi yazayım .

1- ev için uygun degil bir hata yapmışız

2-diğer sayfalarda döküm makinada yanık yağ kokusuyla ilgili bir şikayet vardı . makine ilk geldiğinde doğal olarak plakalar yağlı ilk calışma temizlik felan sıkıntılı oldu .

3-havadar bir ortam gerekiyor

4-yanık yağ kokusunun gecmesi için sürekli kullanılması lazım ki buda evde mümkündegil . bunu bende hesaba katmamıştım tosta sinen koku

5- 1200 watt rezistans 30 dakkada ısınıyor

6- plakaları ben pek temizlemem yüzeysel temizlerim uğraşmam ilk sayfada belirtildiği gibi temizliği biraz problemli bu konuda takıntılı olanlar için

ev için uygun degil düşünenler için . çünkü bu tip makinelerin sürekli çalışması lazım

bende sattım biraz zarar ederek

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

@BayBerti bu marka ve model için düşünceleriniz nedir fiyat çok hesaplı duruyor.Homend 1311 seramik kaplamalı tost makinesi
    GittiGidiyor
    Homend Toast buster 1311 seramik tost makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/homend-toast-buster-1311-seramik-tost-makinesi-191274710

onu tavsiye etmem, homend olarak sadece 1304 önerebilirim...

• Peki teşekkürler.Linkteki 99,90 tllik ürüne ne diyeceksiniz (Sinbo SSM-2530). Arnica Tostiti ne kadar andırıyor değil mi? Arnica Tostit gibi kullanışlı mıdır acaba?
    urun.n11.com
    Ekmek Kızartma Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    http://urun.n11.com/ekmek-kizartma-makinesi/sinbo-tost-makinesi-izgara-ozellikli-ssm-2530-P75820378

• quote:

Peki teşekkürler.Linkteki 99,90 tllik ürüne ne diyeceksiniz (Sinbo SSM-2530). Arnica Tostiti ne kadar andırıyor değil mi? Arnica Tostit gibi kullanışlı mıdır acaba?
    urun.n11.com
    http://urun.n11.com/ekmek-kizartma-makinesi/sinbo-tost-makinesi-izgara-ozellikli-ssm-2530-P75820378

resimdeki modeli yakından görmedim, onun bir önceki modeli 2528 berbat bir makineydi, bağlantı kolları gevşekti sinir bozucu bir yapısı vardı...bunun da pek farklı olduğunu sanmam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Peki teşekkürler.Linkteki 99,90 tllik ürüne ne diyeceksiniz (Sinbo SSM-2530). Arnica Tostiti ne kadar andırıyor değil mi? Arnica Tostit gibi kullanışlı mıdır acaba?
    urun.n11.com

resimdeki modeli yakından görmedim, onun bir önceki modeli 2528 berbat bir makineydi, bağlantı kolları gevşekti sinir bozucu bir yapısı vardı...bunun da pek farklı olduğunu sanmam...

Bunlardan inceledikleriniz oldu mu acaba?

www.epttavm.com
    ePttAVM - Sunny SN5TSTM01 Pro İnox Tost Makinası
    http://www.epttavm.com/item/12338695_sunny-sn5tstm01-pro-inox-tost-makinasi

www.epttavm.com
    ePttAVM.com – Güvenli Alışveriş Merkezi
    http://www.epttavm.com/item/10782301_asel-makasli-4-dilim-tost-makinasi

www.epttavm.com
    http://www.epttavm.com/item/11975683_tost-makinesi-3560-tostrill-

www.epttavm.com
    ePttAVM - Goldmaster GSM-7409 Royal Tost Makinesi
    http://www.epttavm.com/item/11536271_goldmaster-gsm-7409-royal-tost-makinesi

www.epttavm.com
    http://www.epttavm.com/item/4989514_goldmaster-gsm-7401-tost-makinesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirari -- 17 Ekim 2015; 13:55:58 >

• bahadirari B kullanıcısına yanıt
    sondaki next modelini bir akrabam almış benden habersiz, birkaç ay içinde tutma kolu parçaları kırılmış üstten bezle bastırarak yapıyorlarmış onu biliyorum...diğerlerini incelemedim...
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    ar-254 gördüğüm hiçbir mağazada ayak denge sorunlusuna denk gelmedim, bence direkt iade etmeliydiniz, sorunlu ürün göndermiş olabilirler...
  • quote:

sondaki next modelini bir akrabam almış benden habersiz, birkaç ay içinde tutma kolu parçaları kırılmış üstten bezle bastırarak yapıyorlarmış onu biliyorum...diğerlerini incelemedim...

Bıkmadan usanmadan verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.Burdan çıkardığım 100-150 lira bandında adam akıllı satın alınacak kaliteli cihazlar muhtemelen şunlar:Daha aşağısındaki cihazlar muhtemelen sorunlu cihazlar.

- Arnica Tostit
    - Cucinox 42041
    - Kenwood Hg400
    - Arnica Tostika
  • quote:

quote:

Bıkmadan usanmadan verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.Burdan çıkardığım 100-150 lira bandında adam akıllı satın alınacak kaliteli cihazlar muhtemelen şunlar:Daha aşağısındaki cihazlar muhtemelen sorunlu cihazlar.

- Arnica Tostit
    - Cucinox 42041
    - Kenwood Hg400
    - Arnica Tostika

başta homend 1304 olmak üzere arnica tostit ve kenwood hg-400 o aralıkta iyi seçenekler...
    cucinox hiç görmediğim bir modeldir soranlara bunu söyledim, şansına alıp beğenen de oldu hemen iade eden de...
    tostika 4000 modelini ben bakalit gövdeliler arasında beğenirim...
    ek olarak ona benzer king p-626 vita'yı da beğenirim, sabit seramik plakalı ilginç bir tasarımdır...

• Üründen zaten memnun kalmadığım için bir daha uğraşmak istemedim.aslında çözülmeyecek bir problem değil.boşluk olan kısma küçük bir lastik parça yapıştırırsam sorun çözülür diye düşünüyorum.bu akşam tavuk kanat yapıcam bakalım ızgara tadı olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Üründen zaten memnun kalmadığım için bir daha uğraşmak istemedim.

ben ise memnun kalmadığım ürün için özellikle uğraşırım, memnun kaldığımla niye uğraşayım ki?..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Üründen zaten memnun kalmadığım için bir daha uğraşmak istemedim.

ben ise memnun kalmadığım ürün için özellikle uğraşırım, memnun kaldığımla niye uğraşayım ki?..

Haklısınız,bende az önce satıcıya iade talebinde bulundum.ayrıca g.g.müşteri hizmetlerine de konuyla ilgili mesaj gönderdim.bakalım sonuç ne olacak?para karşı tarafa aktarılmamış olsa iade süreci daha kolay olacaktı.şimdi bir sürü formaliteyle uğraş dur.bu arada akşam ki tavuk kanadı iptal oldu.iade olacaksa fazla kullanmayalım bari

• Arkadaşlar Bayberti'nin favori listelerinden birini alın kullanın çok ayrıntıya takılmayın yoksa ayrlarca tost makinesi alamazsınız.
    Macerada aramayın.
  • Uzun sürdü ama baştan sona yorumları okudum.öncelikle Baybertiye teşekkür ediyorum,emeğine sağlık.yorumları okuduktan sonra piyasayı dolaştım ve gerçekten döküntü makine çok.İçinize sinmesi zor.Yaşadığım yerde her markayı bulup inceleme imkanım yok.Üretim yeri yakın olduğu için bol bol dökümix inceledim.gerçekten sağlam bir makina fakat tamamen döküm olması ve tablalarının çıkmaması sorun olur mu diye düşündürüyor.(temizlik açısından)Baybertinin tavsiye ettiği korkmazın iki modeli gerçekten güzel.Arnicalar(tostit ve tostit pro) pek içime sinmedi ama alınmayacak makinelerde değil.Birde tavsiye edilen arçelik modelini gördüm oda fena değil.

Bayberti kardeşim senin tavsiyene ihtiyacım var.HOMEND 1304 , KİNG 626 ,DELONGİ cgh900 modellerini buralarda bulup inceleyemedim, gezip beğendiklerimin arasındada DÖKÜMİX ve KORKMAZ 328,329-05 var.Sonuçta bunların neredeyse hepsi 150 -200 tl lik makinalar.Bayberti iyi bir seçim yapmamda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Bu arada Sesion kardeşimide ilgiyle okuyup hangi makineyi tercih edeceğini merakla bekliyoruz ;) Sağlıcakla kalın...

• üstat bende bi makine almayı düşünüyorum. büyük bi alet olmasına gerek, 2 tostluk bi büyüklük yeterlidir, tek kişiyim. sağlam olsun, sağlık açısından tehdit olmasın daha ne isterim ki :)

bi de hocam waffle da yapabilsin istiyorum ama piyasaya hakim değilim, ne tip bi makine alabilirim. veya sadece tost makinesi alıp harici olarak waffle plakası satan marka modeller var mıdır. yoksa tostu ayrı waffle makinesini ayrı mı alayım. bana da bi yardımcı olursan çok mutlu olurum. şimdiden tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo12

üstat bende bi makine almayı düşünüyorum. büyük bi alet olmasına gerek, 2 tostluk bi büyüklük yeterlidir, tek kişiyim. sağlam olsun, sağlık açısından tehdit olmasın daha ne isterim ki :)

bi de hocam waffle da yapabilsin istiyorum ama piyasaya hakim değilim, ne tip bi makine alabilirim. veya sadece tost makinesi alıp harici olarak waffle plakası satan marka modeller var mıdır. yoksa tostu ayrı waffle makinesini ayrı mı alayım. bana da bi yardımcı olursan çok mutlu olurum. şimdiden tşkler.

Baybertinin ilk sayfadaki deneyimlerinden alıntıdır :

waffle plakası olan modeller;
    normal boy
    -arçelik k-8381-tg
    -arnica tostika 4000
    küçük boy
    -korkmaz a-309
    -kenwood sm-650
    -russell hobbs 20930

Not: waffle plakalı olanlar içinde bana Arnica Tostika 4000 modelini beğendiğini söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: HA_YAL

Uzun sürdü ama baştan sona yorumları okudum.öncelikle Baybertiye teşekkür ediyorum,emeğine sağlık.yorumları okuduktan sonra piyasayı dolaştım ve gerçekten döküntü makine çok.İçinize sinmesi zor.Yaşadığım yerde her markayı bulup inceleme imkanım yok.Üretim yeri yakın olduğu için bol bol dökümix inceledim.gerçekten sağlam bir makina fakat tamamen döküm olması ve tablalarının çıkmaması sorun olur mu diye düşündürüyor.(temizlik açısından)Baybertinin tavsiye ettiği korkmazın iki modeli gerçekten güzel.Arnicalar(tostit ve tostit pro) pek içime sinmedi ama alınmayacak makinelerde değil.Birde tavsiye edilen arçelik modelini gördüm oda fena değil.

Bayberti kardeşim senin tavsiyene ihtiyacım var.HOMEND 1304 , KİNG 626 ,DELONGİ cgh900 modellerini buralarda bulup inceleyemedim, gezip beğendiklerimin arasındada DÖKÜMİX ve KORKMAZ 328,329-05 var.Sonuçta bunların neredeyse hepsi 150 -200 tl lik makinalar.Bayberti iyi bir seçim yapmamda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Bu arada Sesion kardeşimide ilgiyle okuyup hangi makineyi tercih edeceğini merakla bekliyoruz ;) Sağlıcakla kalın...

selam,
    tost yapma konusunda döküm makineler gerçekten farklıdır ancak temizlik meselesi de gerçekten zamanla zahmete dönüşebilir...yağ, ekmek, kaşar, vs. kalıntıları zamanla katmana dönüştüğünde temizlik zorlaşır, bu nedenle tavsiye ederken hep bu kısmı hatırlatmak zorunda hissediyorum...alan arkadaşlardan da benzer dönüşler geldiğinden dolayı tekrarlıyorum, ince ve çıtır tost seviyorsanız döküm ideal ancak temizliği zahmetli, kısacası gülü seven dikenine katlanır...
    plakası çıkarılabilir modeller arasında delonghi cgh-900 özellik, malzeme ve işçilik olarak iyi bir ürün, listenin başında o var...onun peşinden korkmaz a-328, homend 1304, king p-625, arçelik k-2369-tg/beko bkk-2118 ve bulunabilirse essenso panini grill modelleri gelir...

diğer tarafından;
    model seçerken yakınlarda servisi var mı diye araştırmak lazım, hiç servisi bulunmayan bir model almak risklidir bunu da gözönüne almak lazım...internetten siparişlerde de dikkatli olmalı, bazıları sorunlu ürün gönderiyor...yazdığım modellerden birini fiyatı uygunsa mağazadan almak tercih edilmeli...

bunları okuduktan sonra değerlendirmenizi yapın, başka sorunuz olursa yardımcı oluruz...

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.