Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu durumda en mantıklı çözüm sanayii tipi döküm tost makinesi almak olacaktır.

Teflon kaplama aluminyum yada farklı malzeme ile kaplanmış aluminyum plakaya sahip tost makinesi her aşamada sağlıksız olacaktır.

İyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatih dereboyu F kullanıcısına yanıt
    cadence1 arkadaşın şöyle bir deneyimi ve görüşü var.gerçi onun kullandığı marka remta,ama dökümix le çok farklı değildir diye düşünüyorum.her ikiside gerçek döküm sonuçta.

quote:

Orijinalden alıntı: cadence1

bende remta sanayi tipi ile ilgili düşüncelerimi yazayım .

1- ev için uygun degil bir hata yapmışız

2-diğer sayfalarda döküm makinada yanık yağ kokusuyla ilgili bir şikayet vardı . makine ilk geldiğinde doğal olarak plakalar yağlı ilk calışma temizlik felan sıkıntılı oldu .

3-havadar bir ortam gerekiyor

4-yanık yağ kokusunun gecmesi için sürekli kullanılması lazım ki buda evde mümkündegil . bunu bende hesaba katmamıştım tosta sinen koku

5- 1200 watt rezistans 30 dakkada ısınıyor

6- plakaları ben pek temizlemem yüzeysel temizlerim uğraşmam ilk sayfada belirtildiği gibi temizliği biraz problemli bu konuda takıntılı olanlar için

ev için uygun degil düşünenler için . çünkü bu tip makinelerin sürekli çalışması lazım

bende sattım biraz zarar ederek

• Bayberti hocam 1aydir sizin yazdiklqrinizi takip ediyorum.Magazalarda tavsiye ettiginiz urunler arasinda Homend1304,delonghicgh900 makinelerini inceledim ve hosuma gitti.Birde bunlar arasinda sanayi tipli olanlar remta r 72 71,fayrinox elk12 ve dokumix modelini tostun o kantin gunlerindeki disarida yedigimiz gibi guzel yapabilecegini dusunerek listeme aldim.Fakat bu makineleri inceleyemedim.Sizden ricam bu 4makine arasinda kaldim hanimla ben 2kisi haftada 3 4 gun kahvaltida tost yapacagm siz hangisini onerirsiniz bu makineler arasindan simdiden tesekkurler

• Hocam Homend 1312 modelimiş fotosunu attım 299 dan 89 a düşmüş acaba orjinal mi

• @Bayberti

• quote:

Orijinalden alıntı: gokgur26

Bayberti hocam 1aydir sizin yazdiklqrinizi takip ediyorum.Magazalarda tavsiye ettiginiz urunler arasinda Homend1304,delonghicgh900 makinelerini inceledim ve hosuma gitti.Birde bunlar arasinda sanayi tipli olanlar remta r 72 71,fayrinox elk12 ve dokumix modelini tostun o kantin gunlerindeki disarida yedigimiz gibi guzel yapabilecegini dusunerek listeme aldim.Fakat bu makineleri inceleyemedim.Sizden ricam bu 4makine arasinda kaldim hanimla ben 2kisi haftada 3 4 gun kahvaltida tost yapacagm siz hangisini onerirsiniz bu makineler arasindan simdiden tesekkurler

çalışan çiftlere hızlıca tost yapmak için korkmaz a-328; delonghi cgh-900 / cgh-900-c; homend 1304 modelleri yeterli olur...
    hatta 2 kişilik küçük modeller arzum ar-218 veya essenso midi panini grill bile size yetecektir...

dışarıda yediklerimize benzer tost için dökümler daha uygundur ancak bunların ısınması daha uzun sürer, acil durumlara uygun olmayabilirler...
    ayrıca tostu yedikten sonra makineye temizlik yapmak gerekir, temizliğini akşama bırakırsanız sorun olabilir...
    vaktiniz bolsa aceleniz olmayacaksa fayrinoks dökümix veya ELK-12, remta r-71 yada r-72 modellerine yönelebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 28 Ekim 2015; 12:18:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: transporter2

Hocam Homend 1312 modelimiş fotosunu attım 299 dan 89 a düşmüş acaba orjinal mi

1312 modeli hiçbir zaman 299 olmadı ki 89'a inmiş olsun yani o kampanya palavra, 89 liraya alınır mı derseniz; evet alınır...
    ancak ben yine de 149 liraya 1304 almanızı öneririm...
  • www.N11. Com da gördüm kararsız kaldım ama en iyisi hepsini yakından araştırıp bakıp öyle siparis verecem ki orjinal mi değil mi anlayabileyim ilginiz icin
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

homend özellik olarak iyidir, linkteki fiyat pahalı carrefour'da 149 lira...
    king de onunla aynı özelliklerde...ikisinden birini tercih edebilirsiniz...

Bayberti hocam homend 1304 aldım şu linkten çok menmunum. Çok hızlı ısınıp mükemmel tost yapıyor.Üstelik plakalarıda çıkarılıp temizleniyor.Zaman ayarı sayesinde kendi kendini kapatabiliyor.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: solent
    Bayberti hocam homend 1304 aldım şu linkten çok menmunum. Çok hızlı ısınıp mükemmel tost yapıyor.Üstelik plakalarıda çıkarılıp temizleniyor.Zaman ayarı sayesinde kendi kendini kapatabiliyor.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

hayırlı olsun, güle güle kullanın...
    aynı ürün carrefourda 149 liraydı, keşke oradan alma imkanınız olsaydı...

• Şimdi carrefoura gidiyorum dediğin model varsa alıcam inşallah

• Evet uzun süre araştırdım ve sonuçta dökümix aldım.Allah için güzel makina.7.5 kilo ve orası burası kalkacak yok kırılacak diye kesinlikle endişe duymazsınız.Başta tablalarını yağlayıp ısıyı son dereceye getiriyorsunuz ve süngerle siliyorsunuz.Böylelikle fabrikasyon atıklardan kurtuluyorsunuz.makineyi kesinlikle suyla temizlemiyorsunuz,kullandıktan sonra süngerle silmeniz kafi. tablalarıda hafif yağli bırakıyorsunuz.ben bu akşam denedim ve memnun kaldım.aklım delongi,korkmaz 328 ve homend 1304 de kalmadı değil :) ama bulardan birini alsaydım bu sefer dökümixde takılı kalcaktım.ben tost makinası aldım çok zorda kalmadığım sürece ızgarada yapmıyacağım.eğer bir cihaz asli görevinden saptırılıyorsa o cihazdan çok randuman beklemeyin bence :) dökümix çok şirin durdu mutfağımda.
    Döküm olduğu diğerlerinden 2-3 dakika geç ısınıyor ama geçde soğuyor.fişi çektikten sonra bir tost daha yaparsınız.Tostlar çıtır çıtır.
    Karar vermemde yardımcı olduğu için Bayberti kardeşime teşekkür ediyorum.Dökümix hakkında sorularınız olursa 3-4 gün daha foruma girer cvp veririm.Hoşcakalın...

• quote:

Orijinalden alıntı: HA_YAL

Evet uzun süre araştırdım ve sonuçta dökümix aldım.Allah için güzel makina.7.5 kilo ve orası burası kalkacak yok kırılacak diye kesinlikle endişe duymazsınız.Başta tablalarını yağlayıp ısıyı son dereceye getiriyorsunuz ve süngerle siliyorsunuz.Böylelikle fabrikasyon atıklardan kurtuluyorsunuz.makineyi kesinlikle suyla temizlemiyorsunuz,kullandıktan sonra süngerle silmeniz kafi. tablalarıda hafif yağli bırakıyorsunuz.ben bu akşam denedim ve memnun kaldım.aklım delongi,korkmaz 328 ve homend 1304 de kalmadı değil :) ama bulardan birini alsaydım bu sefer dökümixde takılı kalcaktım.ben tost makinası aldım çok zorda kalmadığım sürece ızgarada yapmıyacağım.eğer bir cihaz asli görevinden saptırılıyorsa o cihazdan çok randuman beklemeyin bence :) dökümix çok şirin durdu mutfağımda.
    Döküm olduğu diğerlerinden 2-3 dakika geç ısınıyor ama geçde soğuyor.fişi çektikten sonra bir tost daha yaparsınız.Tostlar çıtır çıtır.
    Karar vermemde yardımcı olduğu için Bayberti kardeşime teşekkür ediyorum.Dökümix hakkında sorularınız olursa 3-4 gün daha foruma girer cvp veririm.Hoşcakalın...

hayırlı olsun, memnun kalmanıza sevindim güle güle kullanın...

bu tip makinelerin kullanıcı ve memnun sayısı arttıkça diğer üreticiler de demirdöküm makine üretimini düşünmeye başlayabilirler...
    bu vesileyle tavsiyelerimize değer verip ürün alan tüm arkadaşlara teşekkürler
    ...

• Merhaba,bugün annem Korkmaz Formula A31O tost makinesi almış,
    Plastikleri kalitesiz gibi yamukluklar var biraz,henüz denemedim ürünü iade etmeli miyim çok kararsız kaldım yorum bulamadım bu modelle ilgili
    247 liraya alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shikamarunara

Merhaba,bugün annem Korkmaz Formula A31O tost makinesi almış,
    Plastikleri kalitesiz gibi yamukluklar var biraz,henüz denemedim ürünü iade etmeli miyim çok kararsız kaldım yorum bulamadım bu modelle ilgili
    247 liraya alındı

açıkçası a-310 tavsiye edebileceğim bir model değil ve o model için fazla ücret ödenmiş 247 çok pahalı...hemen iade etmenizi öneririm...
  • Dün Kliksa'dan 229 liraya A329-13 Korkmaz granit tost makinesi aldım. Gelince izlenimlerimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Dün Kliksa'dan 229 liraya A329-13 Korkmaz granit tost makinesi aldım. Gelince izlenimlerimi paylaşırım.

son zamanlarda fiyatlar arttı yine de piyasaya göre iyi fiyata almışsınız, hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Dün Kliksa'dan 229 liraya A329-13 Korkmaz granit tost makinesi aldım. Gelince izlenimlerimi paylaşırım.

son zamanlarda fiyatlar arttı yine de piyasaya göre iyi fiyata almışsınız, hayırlı olsun...

Sağ olun hocam, sizin de emeğiniz var. Açıkçası Delonghi CGH900C ve Breville arasında da gittim geldim. Özellikle Breville çok hoşuma gitmişti ama özellikle de eşimin de isteğiyle Korkmaz graniti aldım. Granit tencerelerimiz var, memnunuz pişirmesinden. Tostta da aynı başarıyı yakalırız umarım.

• Aldığımız model a310 çelik,döküm ızgara modeli ,onu değiştirmek için hangi modeli tavsiye edersiniz?
    bu model nasıldır? olumlu da olumsuz da yorum var.Seramikler bir süre sonra yapışma,lekelenme yapışma yapıyormuş.Granitler de geç ısınıyormuş.
    Siz hangi modelini tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: shikamarunara

Aldığımız model a310 çelik,döküm ızgara modeli ,onu değiştirmek için hangi modeli tavsiye edersiniz?
    http://www.hepsiburada.com/korkmaz-tostkolik-a328-tost-makinesi-p-MTKOR0009607?wt_gl=cpc.elk.beyazesya.pla&gclid=CIqIj7PX78gCFUqdGwodDsQJ0A bu model nasıldır? olumlu da olumsuz da yorum var.Seramikler bir süre sonra yapışma,lekelenme yapışma yapıyormuş.Granitler de geç ısınıyormuş.
    Siz hangi modelini tavsiye edersiniz?

korkmaz olarak benim önereceğim model de linkteki a-328 olurdu...
    eğer korkmaz dışında bir marka da olabilir derseniz delonghi cgh-900 / cgh-900-c öneririm...

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.