Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rodrigo12

üstat bende bi makine almayı düşünüyorum. büyük bi alet olmasına gerek, 2 tostluk bi büyüklük yeterlidir, tek kişiyim. sağlam olsun, sağlık açısından tehdit olmasın daha ne isterim ki :)

bi de hocam waffle da yapabilsin istiyorum ama piyasaya hakim değilim, ne tip bi makine alabilirim. veya sadece tost makinesi alıp harici olarak waffle plakası satan marka modeller var mıdır. yoksa tostu ayrı waffle makinesini ayrı mı alayım. bana da bi yardımcı olursan çok mutlu olurum. şimdiden tşkler.

iki kişilik küçük modellerden arzum ar-218 ve essenso midi panini iyidir ama waffle plakası yoktur...yanına waffle makinesi almak da mümkün mesela cloer 1445 modelini beğenirim ancak fiyatları yüksek (200 civarı), iki ayrı ürün alınca hem evde kalabalık oluşturur hem de maliyet artar...

waffle özellikli olarak bahadır arkadaşımızın da verdiği listeden arnica tostika 4000 ve arçelik k-8381-tg modeller iyidir...küçüklerden ise korkmaz a-309 ve kenwood sm-650 olabilir...piyasada zaten waffle özellikli model sayısı sınırlı...

• Beyler acil yardımcı olacak biri lazım şimdi biz kyk yurdundayız ve gizliden bi ısıtıcı alalım dedik tekli elektrik ocaklardan alacaktık sonra vazgeçtik tost makinesi alalım onda hem tavada hazır döner vs hem tost yaparız dedik şimdi ;

40-60 arası bütcemiz var mini bir tost makinası lazım ve iyi ısıtacak yani sadece tost değil yemek yapabilecek güçte olmalı güvenli bizi iyi götürecek bi makine tavada yumurta fln kırarız sorun çıkarmasın ocak önermeyin o konuda çoktan karar verdi hem pişirsin hem tost yapsın öğrenci adamız 2 sini ayrı alamayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sen en iyisi bir Ocak al kendine sonra da Ocak üstünde tost yapılan tost Makinesinden al. Klasik demode belki ama çok lezzetli oluyor tost makinesi söylediğin fiyata hikaye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Arkadaş sen en iyisi bir Ocak al kendine sonra da Ocak üstünde tost yapılan tost Makinesinden al. Klasik demode belki ama çok lezzetli oluyor tost makinesi söylediğin fiyata hikaye

Mini makine alacaz hocam ucuz diye duyduk o yüzden ona yöneldik yoksa hocaman seramik fln makineye lüzum yok sağlam küçük bi makineye ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

Beyler acil yardımcı olacak biri lazım şimdi biz kyk yurdundayız ve gizliden bi ısıtıcı alalım dedik tekli elektrik ocaklardan alacaktık sonra vazgeçtik tost makinesi alalım onda hem tavada hazır döner vs hem tost yaparız dedik şimdi ;

40-60 arası bütcemiz var mini bir tost makinası lazım ve iyi ısıtacak yani sadece tost değil yemek yapabilecek güçte olmalı güvenli bizi iyi götürecek bi makine tavada yumurta fln kırarız sorun çıkarmasın ocak önermeyin o konuda çoktan karar verdi hem pişirsin hem tost yapsın öğrenci adamız 2 sini ayrı alamayız

yakında a101 varsa sunny tost makinesi var 65 lira...
    yada
    arçelik bayilerinde k-2375-tg şu an kampanyada 99 lira, taksitle de alınabilir...
    ayrıca; arnica ayvalık 3000, arzum ar-227, aksu t-32, goldmaster 7415 viva modellerinin fiyatlarını da araştırın...uygun olanı alın...

• şöyle bir ürün var internette gördüm ilgimi çekti ama canlısını görmedim, rastlayan olursa rica edelim bakıversin...
    cloer 6219 ...
    www.bedavacim.com.tr
    Bedavacım - Haberi Görmek İçin Tıklayınız
    http://www.bedavacim.com.tr/Cloer-6219-Sandvic-Makinesi-Cloer-Garantili-_14270.html

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• Sağol kardeş eyvallah

@Bayberti

• Bir haftadır konuyu gizli gizli takip ediyorum ve Bayberti arkadaşı herkese gösterdiği ilgi ve yardımseverliğinden dolayı tebrik ederim.Bende 150 tl civarında bir makine baktığımdan kafamda sadece kenwood hg400 vardı tam gidip almak üzereyken buralarda homend 1304 tavsiyesini gördüm.Izgara şeklinde de kullanılabilmesi büyük avantaj aslında ama kenwood'un yaptğı kalitede tost yapabilir mi diye de aklıma sorular takılıyor.Pek kullanıcı deneyimi de okuyamadığımdan seçimi ancak mağazaya gidip artık orada neye karar verirsem ona göre yapmayı planlıyorum.Tavsiyeler için teşekkürler.
  • Tost yaparken şunu farkettim;normal ekmekle yapılan tostla tost ekmeğiyle yapılan tost çok farklı.tost ekmeğiyle yapılan daha iyi oluyor.çünkü normal ekmekle hem kalınlık istenilen gibi ayarlanamıyor hemde içi hamurlaşıyor(gereğinden fazla bastırıyor olabilirim).peynir içinde kayboluyor resmen.ama tost ekmeği öyle değil.peynir tost ekmeğinin içinde hapsoluyor sanki.akışkan bir şekilde kalıyor.içinde hamurlaşma diye birşey olmuyor.birde hazır olması çok pratik.iki saat kesecem biçecem diye uğraş gerektirmiyor.ben uno'nun tost ekmeğini almıştım.5 tl civarıydı.sonra bimde aynı miktarda yarı fiyatına satılan tost ekmeği gördüm,birde onu deniyecem.
  • Merhabalar,

Tost makinesi için sizce granit iyi bir seçim midir? Korkmaz'ın A329 serisinde granitler var, memnun olan da var, olmayan da. Kullananlar ya da duyumu olanlar yazabilirse sevinirim...
  • Arkadaşlar merhaba. Bir sorum vardı. Cevaplarsanız sevinirim.
    Anneme dikey süpürgelerden alacağım. Normalde sulu süpürgeden var. Ek olarak günlük kullanım için. Şuan iki seçenek arasındayım.

1-) Fakir Darky 1600 watt --- 90 TL
    2-) Arzum Hera 1700 Ar487 --- 48 TL

Bu fiyatlar nerde diye sormazsanız sevinirim. Bir tanıdıktan aldığım sıfır ürün fiyatları.

Aradaki fark darky için değer mi ?

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotpoint almada ne alirsaniz alin... arıza yaptıktan sonra anliyorsunuz...hele birde değişim olursa... soğuk su iciyorsunuz...bizzat yasadim hem de 2 üründe...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    adres yanlış ama zararı yok fikrimi yazayım...
    iki ürün de dikey süpürgede tavsiye edilenlerin başında geliyor, hatta 1-2 diyebiliriz...darky de ucuzmuş ama 48 liraya arzum kaçmaz hemen alın...hatta en iyisi ikisinden de alıp birini kendinize ayırın fiyatlar çok uygun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Merhabalar,

Tost makinesi için sizce granit iyi bir seçim midir? Korkmaz'ın A329 serisinde granitler var, memnun olan da var, olmayan da. Kullananlar ya da duyumu olanlar yazabilirse sevinirim...

granitler henüz meçhul, haklarında konuşmak için erken sayılır, hatta seramikler bile muamma...
    seramik ve granitlerden kalitesiyle dikkat çeken bir ürün göremedim...
    seramik olarak sadece bir adım öne çıkan korkmaz a-329-05 ve delonghi cgh-900-c, granit olarak ise korkmaz a-329-12 ve 13 modelleri...
    bence onlar teflon plakalı delonghi cgh-900 ve korkmaz a-328 modellerinden daha iyi değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: haskuy

Hotpoint almada ne alirsaniz alin... arıza yaptıktan sonra anliyorsunuz...hele birde değişim olursa... soğuk su iciyorsunuz...bizzat yasadim hem de 2 üründe...

sorun yaşadığınız iki ürün arasında tost makinesi var mıydı?..
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    bulabilirseniz ayvalık tost ekmeği ile de deneyin...istanbulda halk ekmekte var...
    ama şu daha önemli;
    normal ekmekle yapacağınız zaman ekmeği dilimleyip yapın ki farkı göresiniz...bütün/yarım yani kabuğu dışa gelecek şekilde yapmayın, çünkü ekmeğin kabuk kısmı bu makinelere uygun değil, onu sadece sanayi tip makineler becerebilir...
    normal fırın ekmeğini önce kahvaltılık dilimler halinde kesin, 2 dilimin arasına kaşarı vs. koyup üzerine hafif margarin sürün ve bastırın...çıtır çıtır afiyet olsun...
    not: denenmiş ve tescillidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 20 Ekim 2015; 14:46:41 >
  • Ekmek diliminin her ikiside aynı anda ısınmak zorunda mı?yani şöyle olsa fark eder mi;altta kalacak dilim ısındı,üzerine kaşarı koyup onun üzerine de soğuk dilimi koyup bastırdık.biraz ısınınca alta üste margarin sürüp tekrar bastırdık.neden bu şekilde yapmak istiyorsun derseniz;tek kişilik yaparken gerek yokta daha fazla kişi olunca alt üst dilimleri aynı anda ısıtırken makinede çok yer kaplıyor.mesela şu an kullandığım arzum ar-254 6 adet tost ekmeği alıyor.3 alt 3 üst dilim toplam 3 tost çıkıyor.bu da bir kişiye yetiyor.eğer 6 sıcak dilimin üzerine 6 soğuk dilim koyarsam aynı anda 6 tost çıkarabilirim.
  • Merhaba Arkadaşlar,

N11.com 'dan Korkmaz A329 A329-13 Mavi renk granit aldım bugün elime ulaştı,

ilk izlenimler ve test,

Ben genel olarak beğendim üst kapak yeterli ağırlıkta, yerinde sağlam duruyor, malzemesi kaliteli hissi veriyor.

Güzelce yıkayıp temizledikten sonra hemen ufak bir tost denedim içine kaşarı bolbol koydum. Fazla bastırmaya gerek kalmadan tostu yaptım hatta kaşarları taştı aslında akan kaşar eriyip yanar ve yapışır . Hiçyapışmadan ekmekle geldi taşan kaşar ben memnun kladım almayı düşünen olursa ilk izlenim olarak tavsiye ederim

Not: bastırmayı denedim arkası kalkmadı.

• tatasagun kullanıcısına yanıt
    korkmaz a-329-13 için ilk yorum sizden geldi, hayırlı olsun...
  • Sağolun hocam sizin önerileriniz sayesinde çok şükür doğru düzgün birşey aldım.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.