Şimdi Ara

Tost makinası bozulmuş mudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gün önce kombiden sızan su mutfak tezgahını su içinde bırakmış ve tost makinasının içi su dolmuştu ekmeği koyduğumuz yer.

İçine girdimi girmedimi bilmiyorum kaç gündür fişe takmaya çekiniyorum 4 gün geçti üzerinden ama makine kuru fişe takmıyorum sizce bir sıkıntı olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.R.A.V.E.G.O -- 22 Mayıs 2013; 13:54:33 >

• Beyler anlayan yok mu ?
  • fotoğraf çekmeyi dene çekiyorsa sıkıntı yok
  • bence sıkıntı olmaz, kurumuştur su yok içinde diyosan dene
  • Hiçbir şey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tost makinası ıslandığında çalışır vaziyette değilse ve tamamen kuruduğuna eminsen yüksek bir ihtimalle çalışır.
  • kurur o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

tost makinası ıslandığında çalışır vaziyette değilse ve tamamen kuruduğuna eminsen yüksek bir ihtimalle çalışır.

Yok kapalı duruyordu su içmeye gittiğimde su bastığını gördüm ve sularını döktüm hemen ekmeği koyduğumuz yeri temizledim ama içini açamadım elektrik çarparmı yada sigorta falan atma olurmu ?
  • İçini açsan önce? Su kaldıysa içinde fişi taktığın an kısa devre yapacaktır.
  • kardeş sizin mutfak tezgahı tekne gibi birşeymi nasıl dolmuş o kadar su
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

tost makinası ıslandığında çalışır vaziyette değilse ve tamamen kuruduğuna eminsen yüksek bir ihtimalle çalışır.

Yok kapalı duruyordu su içmeye gittiğimde su bastığını gördüm ve sularını döktüm hemen ekmeği koyduğumuz yeri temizledim ama içini açamadım elektrik çarparmı yada sigorta falan atma olurmu ?

dediğim gibi tamamen kuruduysa sıkıntı olmaması gerekir.
  • Tak fişe bişey olmaz, en kötü sigorta atar.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

kardeş sizin mutfak tezgahı tekne gibi birşeymi nasıl dolmuş o kadar su

Tost makinası kombinin altında duruyor su tam üzerinden akmış üzerinde dolmuş içine.

Mutfak tezgahı biraz derinlik payı var su dolmuş o yüzden hemde.
  • Hocam 4 gün geçmiş 4 günde kuruması lazım sen onu fişe tak bak bir ısınıyor mu diye.
  • Hala icınde su varsa kısa devre yapıp yangın çıkarabilir bir iki hafta güneşte beklet sonra dene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.