Yüzbaşı
06 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar Glukowsky benzeri nicki olan avatarında bu smiley olan biri vardı nerde o?
Fotograftakı rakı bi şekilde elime gecti, nedir ne degildir, bilgisi olan var mi? İşe yarar mı
 Bu Rakıyı Bilen var mı? Bu Rakıyı Bilen var mı?
Merhaba

Başlıkta dediğim gibi level 90 bm monk boost aldım, karakter geldiğinden beri %85 melee statları düşük, problem nedir?
Beyler bu servera yeni geçtim arkadaşımla beraber, (ally tarafında)

daha önceki serverımız ölü olduğu için progresimiz yok, bu server da elimizden tutacak guildlere ihtiyacım var,

var mı bu serverda bize yardım edecek birileri, normal ya da lex yapan bi guild?
Merhaba,
Şirket bünyesinde kullanabileceğimiz, ağ üzerinden farklı istemcilerin kullanabildiği ve Türkçe destekli domainlerimizi takip edeceğimiz programa ihtiyacımız var.

Öncelikli olarak bedava olan programlar tercihimdir, tabi bu özelliklerde pek bedava yok o yüzden ücretlilerde tercihimdir.

Bu istediğim iki özelliği(çoklu istemcili + Türkçe destekli) barındıran program bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum.
Evet beyler başlıkta yazdığım gibi bayramdan sonraki hafta resmi makamlara başvurarak şirket kuruyorum. Logo, kartvizit gibi basit tasarımlara ihtiyacım var, yardımcı olabilecekler pm atabilir mi? yada konuya yazsınlar ben atarım pm
Merhaba

evet başlıkta yazdığım gibi 3 ortak şirket kurucaz, yeni iş kuracaklara verilen destek, hibe, geri ödemeli-ödemesiz kredi araştırması yapıyoruz.

Kosgeb, TÜBİTAK gibi yerlere başvurmayı planlıyoruz, bu kuruluşlara sunabileceğimiz projelerimiz var.

Başka ne gibi yerlerden destek alabiliriz? Ne önerirsiniz arkadaşlar?

İyi günler
Merhaba

İngilizce windows kurmuştum, ondan sonra wowu kurdum.
Bundan sonra Wow chat penceresinde ne yazarsam Türkçe karakterler görünmemeye başladı,
Windowsun diliyle ilgili olduğunu düşündüğümden Türkçe dil paketi kurarak Türkçeleştirdim.
Oyunda yine karakterler sorunlu, hatta tekrar Wowu kurdum bugün yine düzelmedi.

Ne yapmam gerekiyo düzeltebilmek için?

Teşekkürler

Edit: Oyun klasörü içerisinde Fonts klasörü açarak Türkçe karakterler barındıran font attım, işe yaramadı.
evet beyler başlıkta yazdığım gibi eskiden açılmış bir sürü kız arkadaşa hitap konuları, takılan isimler konuları vardı,

aradım bulamadım, varsa 1-2 link atar mısınız?
Merhaba.
başlıkta yazdığım klavye+mouse seti kullanıyorum. garantim bitmiş olabilir emin değilim

klavyemde problem yok ama fareyle ilgili sorun yaşıyorum

Farenin etrafındaki yumuşak derimsi yerler aşındı, neyse ona bişey demiyorum

Farenin üstündeki dönen yerin(scroll wheel) üzerindeki lastik gibi olan şey koptu.

Yeni set almak istemiyorum, farenin bu lastiğine ulaşmak istiyorum, bu mümkün mü?

Ankarada bunla ilgilenecek servis var mı? Biraz arattım bulamadım servis.

Teşekkürler

edit:http://social.technet.microsoft.com/Forums/tr-TR/winservertr/thread/b62d76a3-4c50-420f-8037-36d5b63af936/
burda 4s bilişim digitek diye bi yere yönlendiriyo ora için de hp mağazası diyo

aklım karıştı
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
Sony Ericsson
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.736
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 16.845 (Bu ay: 299)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.