Şimdi Ara

İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben şu ara İstanbul Anadolu yakasında bir daire almayı düşünüyorum. Emlak sitelerindeki ilanlarda Maltepe - Zümrütevler semtinde metroya yürüyerek 5-10 dakika mesafede,üst katlarda, 130.000 - 140.000 TL gibi İstanbul standartlarında oldukça makul fiyatlarla daireler oldugunu gördüm. Bu semti pek bilmedigim için burada oturan ya da bu semti tanıyan arkadaşlara danışmak istedim. Burası nasıl bir semttir acaba, yakınındaki Gülsuyu gibi iti-kopugu bol olan bir yer midir, yoksa insanların genel itibarı ile daha düzgün-makul oldugu rahatça yaşanabilir bir yer midir. Buraya yerleşmeyi tavsiye eder misiniz.

Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maltepe Zümrütevler: Yaşam, Konum ve Sosyal Olanaklar

İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Maltepe ilçesinin gözde semtlerinden biri olan Zümrütevler, merkezi konumu ve gelişmiş altyapısıyla dikkat çekmektedir.

Konum ve Ulaşım:

Zümrütevler, Maltepe sahiline oldukça yakın bir mesafede bulunmaktadır. Sahil yolu ve TEM otoyolu üzerinden İstanbul'un diğer bölgelerine kolaylıkla ulaşım sağlanabilir. Ayrıca semt, Marmaray, metro ve metrobüs hatlarına da yakınlığıyla ulaşım açısından oldukça avantajlıdır.

Sosyal Olanaklar:

Zümrütevler, sakinlerine zengin sosyal olanaklar sunmaktadır. Semtte çok sayıda park, bahçe ve yeşil alan bulunmaktadır. Ayrıca alışveriş merkezleri, restoranlar, kafeler ve kültür-sanat merkezleri de semtin sosyal dokusunu zenginleştirmektedir.

Eğitim ve Sağlık:

Zümrütevler, eğitim ve sağlık alanında da gelişmiş bir semttir. Semtte çok sayıda okul, kolej ve üniversite bulunmaktadır. Ayrıca semtte modern hastaneler ve sağlık merkezleri de yer almaktadır.

Yaşam Kalitesi:

Zümrütevler, İstanbul'un hareketli yaşam tarzından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir semttir. Yeşil alanları, sahil şeridine yakınlığı ve sakin atmosferiyle yaşam kalitenizi artıracaktır.

Emlak Piyasası:

Zümrütevler, son yıllarda emlak piyasasında da yükselen bir değere sahiptir. Merkezi konumu, gelişmiş altyapısı ve sosyal olanakları nedeniyle semtteki konut fiyatları ortalama seviyenin üzerinde seyretmektedir.

Sonuç:

Maltepe Zümrütevler, İstanbul'da yaşamak için cazip bir semttir. Merkezi konumu, gelişmiş ulaşım seçenekleri, zengin sosyal olanakları ve yüksek yaşam kalitesiyle Zümrütevler, sakinlerine konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • Nezih

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğrama kardeş oraya. Bir kaç tane gelişmiş site dışında tamamiyle Gülsuyu'ya benzer bir yer.

Edit: İyi insanı da vardır fakat pislik insanı iyilerden daha fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzunBirYolculuk -- 13 Nisan 2014; 22:56:43 >
  • maltepe güzeldir sahildeki evler bayağı pahalı ama
  • BU MALTEPEDEKİ NİSH ADALARA NASIL GİDİLİR TARİF EDECEK OLAN VARMI ?
  • Bence oralardan ev alma . Deprem riski yüksek yerler, zümrütevler zaten dağın eteklerine kurulmuş bir semt. Bence daha aşağılara bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Madem gulsuyunu biliyorsunuz, zumrutevlerde gulsuyunun kopyasi diyim sana. Uyusturucu hirsizlik siyasiler falan sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülsuyu kurtarylmy? bölge olarak bilinir.DAha önce uyu?turucu-hyrsyzlyk falan hiç olmazdy ama kentsel dönü?üme destek vermeyen halky yyldyrmak için polisin destekledi?i çeteler yayyldy gülsuyuna . Genel olarak ba?larba?y mahallesini bilirim.Ynsanlary iyidir.12-1 de oradan geçti?im olmu?tur .Pek sykyntym ya?amadym. Sadece bazy keke türleri oraya da bula?ty?y için çok geç saatlerde oralarda bulunmamak gerekir kanaatindeyim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.