Şimdi Ara

5 kg çamaşır makinesi üzerine kurutma makinesi kurulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet kurulur. Arkadaşlar bu başlığı benim gibi sıkıntı yaşayanlar için bir yol göstermesi amacıyla açtım. Google a sorup bulur ve yardımcı olur belki çünkü ben baya araştırdım. Daha yeni başımdan şöyle bir olay geçti.
    Hanımın bekarlık zamanında arçelik 5 kg bir makinesi vardı. Daha 4 yıllık falandı o zamanlar, güzelde yıkıyor varken almaya gerek yok dedik ve hala kullanıyoruz canavar gibi. Son zamanlarda kurutma makinesi ihtiyacı ve hevesi geldi. Araştırdım f/p ürünü Altus ısı pompalı 8 kg bir makine aldım. Montajı için 444 ü aradım. Bir bayan üzerine kurulması için derinlik farkı 10 cm geçmemsi gerektiğini söyledi. Emin olamadım kapattım ve gittim ölçtüm. Çamaşır makinesi derinlik 46 cm kurutucu derinlik 54 cm oh dedim oldu bu iş. 444 ü arayıp özellikleri belirttim ve servis kaydı açıldı. Sonra yetkili servis dönüş yaptı falan filan çok uzattıyayım. Servis bi geldi bu montajı yapamayız. 5 kg makine üzerine 8kg olmaz dediler ve kurmadılar. Banyonun ortasında açıp başlayacaklar garantiyi dedim kalsın. Sonra aradım 444 ü yine durumu anlattım model bilgilerini falan alıp kayıt açtılar. Bir gün sonra geri dönüş yapıldı ve hiç bir sıkıntı olmadığını kurulabileceğini söylediler. Dedim servisede söyleyin. Neyse serviste 5 dk sonra döndü montaj randevusu için. Ben kısaca olayı özetledim bu sefer sekreter tutturdu yok kurulmaz falan filan tartışmalar derken dedim siz montaj aparatını gönderin ben kendim kuracağım. Tamam dedi kapattı. Servis geldi hiç konuşma yok banyo ortasına kurdu makineyi kullanımı kısaca anlattı aparatı bıraktı gitti. Bende kendim kurdum ve herşey yerli yerine cuk oturdu. Çok güzel bir montaj oldu. Hatta montaj kitinde 45 cm diye kısım bile var. Neyse demem o ki eğer böyle bir sıkıntı yaşayan olursa tereddüt yaşamayın çok güzel oluyor montaj. 5 kg çamaşır makinesi üzerine kurutma makinesi kurulur mu? 5 kg çamaşır makinesi üzerine kurutma makinesi kurulur mu? 5 kg çamaşır makinesi üzerine kurutma makinesi kurulur mu? 5 kg çamaşır makinesi üzerine kurutma makinesi kurulur mu? 5 kg çamaşır makinesi üzerine kurutma makinesi kurulur mu? 5 kg çamaşır makinesi üzerine kurutma makinesi kurulur mu?







  • Servisin dediğine inanmayıp kendiniz araştırmakla en iyisini yapmışsınız :) bizimde aynı şekilde elektrikli ocağı kurmak istememişti servis davlumbaz mesafesi 65 cm altında diye , sonra merkezi arayıp onaylatmıştım elektrikli ocakların 55 cm e bile kurulabileceğini öyle taktırmıştım :)
  • Şanslısınız bende de hoover marka çamaşır makinesi vardı. siemens marka kurutma aldık. Servis süreci sizinki ile tıpatıp aynı oldu. Ama siemens in bıraktığı aparat ile montaj yapamadım. derinlik farkı 10 cm. Hoover in üstü bombeli düz değil ayrıca kurutmanin arka ayakları, derinlik farkından dolayı önden sifirlayinca arkada boşa çıktı. Siemens in aparati o kadar dandik ki... sizin aparat gayet iyiymiş. Mobilyacıya mobilya yaptırıp sorunu cozebildim. Bu bilgide benden olsun.
    5 kg çamaşır makinesi üzerine kurutma makinesi kurulur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekocak -- 23 Mart 2021; 2:1:12 >




  • Redwhitee arkadaşım konu için teşekkürler, tam olarak aynı marka makinalar ile aynı şeyleri yaşadım, şu anda kurutma makinası banyoda servis tarafından kuruldu ancak 5 kg lık çamaşır makinası üzerine kurmadılar. Aparatı bırakıp gittiler. Siz bu işlemi yapalı 1 yıl olmuş bir sorun yaşadınız mı bu süreçte. Bize servis elemanları güvenli olmaz falan dediler..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.