Şimdi Ara

bir aylık bulaşık makinesinin beyni yanar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir ay önce arçelik 6133 atlantis üç programlı bulaşık makinesi almıştım. geçen hafta salı günü yıkama yaparken makine bir anda gitti ve bir uyarı ışığı yanmaya başladı. resetledim ettim sonuç yok. makine suyunu tahliye edemedi. servis çağırdım mecburen. servis perşembe günü geldi ve makinenin beyninin yandığını tespit etti. sonuç olarak makinenin komple yenisiyle değiştirilmesini talep ettim sonuçta bir aylık makine, ve kabul edildi. salı günü yeni sıfır bulaşık makinesi getirecekler.


    tamam müşteri memnuniyetine eyvallah ama bir aylık makine neden durup dururken beyin yaktı anlamadım? markayı kötülemek için söylemiyorum bunu şaşırdım, zira ben yirmi beş senedir arçelik marka ürünlerin kullanıldığını gördüm aile evinde. hiç böyle sorunlar yaşamadık. arçelik eski arçelik değil mi acaba? hata mı ettik?








  • yanabilir. Her markada olabilecek bir şey. Eskisi gibi makineler basit yapıda değiller. Aldığınız da yanabilir. Maalesef üretim olarak ülkemiz de pek profosyonel iş yapılmıyor çünkü üretim bandında bir hata 4k para demek en az.

    Ee kontrolü azaltırsın bir şekilde makine satılır belki sorun çıkarmaz, çıkarırsa değiştirirsin.

  • Arçelik aldıysanız gayet normal. 1 evimin tüm elektrikli eşyalarını arçelikten aldım, çay makinasından, aspiratörüne fırınına mikrosuna , çamaşır bulaşık makinasından, ocağına , sebiline buzdolabına kadar, yarısı garanti bitmeden bozuldu kalanlar garanti bittikten sonra 6 ay içinde, bir tek fırın sağlam onda hiçbişey olmadı. Eski kalite malesef yok durum çok kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 24 Temmuz 2021; 22:46:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arçelik ya da başka marka farketmez elektronik artık biraz şans işine dönmüş yani yeterince üst segment bir marka alamazsan.

    Tr'de kaç marka var? İnsanların parası her markaya yetmiyor. Arçelik ucuz demiyorum ancak kötü de değil. Ben bütün evi gereçlerimi 2 sene önce arçelikten aldım çünkü f/p olarak aldığım dönem için iyiydi. Hiç arıza yaşamadım. Param yetse bosch alırdım o başka ama arçelik kötü diyemem.

    Bu kadar kötü olsa emin olun arçelik tr de mal satamaz ama satıyorlar...

    Arçelik'le alakam yok bunu söyleyeyim.

  • yıllar geçtikçe kaliteyi düşürüp ödenen paraları yükselttiler. Artık bundan sonra yeni alınan makineleri öyle 10-15 sene kullanmayı beklemesin kimse. Telefonlardaki gibi planlı eskitme bunlarda da var artık.

  • biraz vakit geçti üzerinden ama cevap vereyim, servis geldikten 2 hafta sonra makinenin yenisiyle değişimine karar verildi ve değiştirildi. şu an hala değiştirilen yeni makineyi kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. sanırım o ilk makineye özgü bir üretim hatasıydı. üç sene olacak tık yok maşallah.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.