Şimdi Ara

Torment:Tides of Numenera - ÇIKTI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
11.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir update daha geldi, şu an 2.222.K da kampanya.
    Öncelikle Brian Fargo 2 milyona ulaştığı için 100 bin verecek, Steven Dengler adında bir fan da "eğer 3 milyona ulaşırsa bende vereceğim 100 bin Brian'dan neyim eksik!" demiş :) (https://twitter.com/Dracogen ahanda kendisi)
    Daha ufak aralıklar için, ufak hedefler koyacaklar ama bugün 3 milyonu söylediler.

Daha fazla miras seçeneği ve daha derin, detaylı seçim&sonuç;

Daha önce söyledikleri gibi seçimlerimiz sonucunda bir dalgadan en çok etkilenmeye başlayacaktık ve bu ana dalgamız olup, mirasımızı ortaya çıkaracak, etraftakiler bize buna göre davranacaktı. Başta düşündükleri toplam 6 miras yoluymuş. Her renk için birer tane ve bir de hiç bir renge tam uymayan (naturel). Eğer 3 milyona ulaşırlarsa bu sayıyı 11 e çıkaracaklar(10 tane 2 rengin karşımından bir tane naturel) böylece 11 farklı şekilde oynayabileceğiz :) Oynanabilirliği müthiş arttıracak bir olay bu.

Tarikatlar

Oyuna taraf olarak bazı tarikatlar ekleyecekler. Bu tarikatlar bizim ne olduğumuzu fark edince bizim peşimize düşecekler. Normalde amaçları bizi ve bizim gibileri avlamak ama onları manipule edip kendi çıkarlarımız için kullanabileceğiz, birbirlerine düşürebileceğiz.
    İlk açıklanan ikisi şöyle;

The Children of the Endless Gate (Sonsuz Kapının Çocukları): Bu arkadaşlar en kaba tabir ile necromancer gibiler. Ölüme tapıyorlar ve kendilerini ete hapsedilmiş ruhlar olarak görüyorlar. Kenar mahallelerde kan dışında bir iz bırakmadan avlanan bu deliler kendilerinden "kurtarıcılar" veya "özgürlüğün ajanları" olarak bahsediyor.
    The Order of Flagellants and Austerities: Kendine acı çektirmenin düzeni diyebiliriz. Flagellants kendini kırbaçlayanlar, zincirleyenler oluyor, Austerities ise sade, konforsuz ve dünyevi zevklerden yoksun bir yaşam isteyenler diyebiliriz. İleri derecede deli bir keşiş grubu anlayacağınız. Dünyayı günahlarından arındırmaya ant içmişler. Numunereları kullanmayı, doğuştan hak etmedeğin güçlere sahip olmayı ve vücudu israf ya da implantlarla kötü kullanmayı günahtan sayıyorlar. Delice ve grup halinde saldıran bu keşişler, karşılarında duranların kemikleri kalana kadar durmuyorlar. (aman ne güzel...)

7. parti elemanı: Gene sürpriz, kan mı istiyorsunuz, alın size diyorlar sadece.

Ayrıca sitede duvar kağıtları yayınladılar;

https://torment.inxile-entertainment.com/media

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 9 Mart 2013; 11:50:22 >

• Bu arada kickstarter'daki sayfayı baştan sona okurken tüylerim diken diken oldu, PS:Torment'in HD versiyonu vardı elimde, onu bulup yükleyeceğim bilgisayarıma. Alt alta yazmamaya 10 yıldır özen gösteririm ama şu an umursamıyorum (Daha önce de heyecanlandığımda ya da konuyu canlandırmak istediğimde umursamadığım olmuştu), ben istiyorum ki işten eve geleyim, kafamda o günün dertleri duruşmalar dosyalar yorgunluk olsun, oturayım bilgisayarımın başına, 6-7 saat durmadan bu oyunu oynayayım, sonrasında yatıp tekrar aynısını yapayım hafta içi. Hafta sonu da kız arkadaşımı bir yerlere götüreyim, eğlenelim gezelim, benim kafamda hep bu oyun olsun, benim çok uykum geldi deyip eve gidip sabaha kadar bu oyunu oynayayım. Diğer gün de üşüttüm sanırım deyip yine 20 saat bu oyunu oynayayım. Neden olmasın? Benzerini Baldur's Gate 2 (Evet, çıktığı zamanlar da kız arkadaşım vardı ve o zamanlar da yalan söylerdim oyun oynamak için), Age of Empires 2, Dungeon Keeper, Heroes III ve V, Fallout oyunlarında yapmıştım. Bu oyunda neden olmasın?

Niyeyse beni bir gelecek kaygısı aldı, mal ruh hallerindeyim. Acaba diyorum, ya oyun çıktığında çok işim olursa, yurt dışında falan olursam, oyunlardan tamamen soğursam? Keşke şimdi çıksa.

Edit: Alt alta yazmamışım, ben bu mesajı attığımda mesaj göndermede sıkıntı vardı, holey o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 9 Mart 2013; 11:39:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Updated my journal!

Bir update daha geldi, şu an 2.222.K da kampanya.
    Öncelikle Brian Fargo 2 milyona ulaştığı için 100 bin verecek, Steve Dengler adında bir fan da "eğer 3 milyona ulaşırsa bende vereceğim 100 bin Brian'dan neyim eksik!" demiş :)
    Daha ufak aralıklar için, ufak hedefler koyacaklar ama bugün 3 milyonu söylediler.

Daha fazla miras seçeneği ve daha derin, detaylı seçim&sonuç;

Daha önce söyledikleri gibi seçimlerimiz sonucunda bir dalgadan en çok etkilenmeye başlayacaktık ve bu ana dalgamız olup, mirasımızı ortaya çıkaracak, etraftakiler bize buna göre davranacaktı. Başta düşündükleri toplam 6 miras yoluymuş. Her renk için birer tane ve bir de hiç bir renge tam uymayan (naturel). Eğer 3 milyona ulaşırlarsa bu sayıyı 11 e çıkaracaklar(10 tane 2 rengin karşımından bir tane naturel) böylece 11 farklı şekilde oynayabileceğiz :) Oynanabilirliği müthiş arttıracak bir olay bu.

Tarikatlar

Oyuna taraf olarak bazı tarikatlar ekleyecekler. Bu tarikatlar bizim ne olduğumuzu fark edince bizim peşimize düşecekler. Normalde amaçları bizi ve bizim gibileri avlamak ama onları manipule edip kendi çıkarlarımız için kullanabileceğiz, birbirlerine düşürebileceğiz.
    İlk açıklanan ikisi şöyle;

The Children of the Endless Gate (Sonsuz Kapının Çocukları): Bu arkadaşlar en kaba tabir ile necromancer gibiler. Ölüme tapıyorlar ve kendilerini ete hapsedilmiş ruhlar olarak görüyorlar. Kenar mahallelerde kan dışında bir iz bırakmadan avlanan bu deliler kendilerinden "kurtarıcılar" veya "özgürlüğün ajanları" olarak bahsediyor.
    The Order of Flagellants and Austerities: Kendine acı çektirmenin düzeni diyebiliriz. Flagellants kendini kırbaçlayanlar, zincirleyenler oluyor, Austerities ise sade, konforsuz ve dünyevi zevklerden yoksun bir yaşam isteyenler diyebiliriz. İleri derecede deli bir keşiş grubu anlayacağınız. Dünyayı günahlarından arındırmaya ant içmişler. Numunereları kullanmayı, doğuştan hak etmedeğin güçlere sahip olmayı ve vücudu israf ya da implantlarla kötü kullanmayı günahtan sayıyorlar. Delice ve grup halinde saldıran bu keşişler, karşılarında duranların kemikleri kalana kadar durmuyorlar. (aman ne güzel...)

7. parti elemanı: Gene sürpriz, kan mı istiyorsunuz, alın size diyorlar sadece.

Ayrıca sitede duvar kağıtları yayınladılar;

https://torment.inxile-entertainment.com/media

Steven Dengler olabilir mi, iş adamı olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bu arada kickstarter'daki sayfayı baştan sona okurken tüylerim diken diken oldu, PS:Torment'in HD versiyonu vardı elimde, onu bulup yükleyeceğim bilgisayarıma. Alt alta yazmamaya 10 yıldır özen gösteririm ama şu an umursamıyorum (Daha önce de heyecanlandığımda ya da konuyu canlandırmak istediğimde umursamadığım olmuştu), ben istiyorum ki işten eve geleyim, kafamda o günün dertleri duruşmalar dosyalar yorgunluk olsun, oturayım bilgisayarımın başına, 6-7 saat durmadan bu oyunu oynayayım, sonrasında yatıp tekrar aynısını yapayım hafta içi. Hafta sonu da kız arkadaşımı bir yerlere götüreyim, eğlenelim gezelim, benim kafamda hep bu oyun olsun, benim çok uykum geldi deyip eve gidip sabaha kadar bu oyunu oynayayım. Diğer gün de üşüttüm sanırım deyip yine 20 saat bu oyunu oynayayım. Neden olmasın? Benzerini Baldur's Gate 2 (Evet, çıktığı zamanlar da kız arkadaşım vardı ve o zamanlar da yalan söylerdim oyun oynamak için), Age of Empires 2, Dungeon Keeper, Heroes III ve V, Fallout oyunlarında yapmıştım. Bu oyunda neden olmasın?

Niyeyse beni bir gelecek kaygısı aldı, mal ruh hallerindeyim. Acaba diyorum, ya oyun çıktığında çok işim olursa, yurt dışında falan olursam, oyunlardan tamamen soğursam? Keşke şimdi çıksa.

Edit: Alt alta yazmamışım, ben bu mesajı attığımda mesaj göndermede sıkıntı vardı, holey o zaman.

Ehehe dediklerini çok iyi anlıyorum, benim de öyle hastalıklarım olmuştu zamanında ya da illaki bir işim çıkmıştı. Şu kickstartlar çıkınca da takvimde hastalıklar, izinler görüyorum :P

Bu arada evet Steven Dengler miş oyun yapımcılarından, orada twitter adresini vermişler, görmemişim :)
    https://twitter.com/Dracogen

• quote:

Jack sınıfı;

Ve hikayenin girişi, gelişimi,

Biz Son Reddedilen'iz. Değişken Tanrı olarak adlandırılan varlığın yaşam zincirindeki son halkayız. Değişken normal bir insanken, eski uygarlıkların çok güçlü bir cihazını bulup kullanmayı başarıyor ve bu sayede yüzyıllara meydan okuyarak, istediği zaman yeni bir vücuda geçerek, yaşamına devam ediyor. Ama geride bıraktığı vücutların, kendisinden sonra bilinç kazandıklarının farkında değil. Şimdilerde kadim bir düşmanı olan Entropy Meleğini uyandırmış ve melek peşindeyken değişemiyor. Melek, Değişken'in arkasında bıraktığı her şeyi avlıyor, biz de dahil.

Sürekli bu tehlike ensemizdeyken, "sahibimizi" melek ona veya bize ulaşmadan bulmaya çalışıyoruz. Geçmişteki diğer reddedilenler de kimi zaman düşman kimi zaman dost olarak karşımıza çıkıyor. İstersek "Mere" adı verilen cihazlar ile bir süre zihinlerini ele geçirip, hayatlarını kendi çıkarımıza kullanabileceğiz. Dokuzuncu Dünyayı bu arkadaşlarımızla ya da tek başımıza gezebileceğiz. Bu sırada başka boyutlardan tutun, başka güneş sistemlerine bile gidebilecekmişiz ve bazı Mere lerin kullanımı sayesinde zamanı bile bükebilecekmişiz.

Oyunda aslında büyü yok, son derece ileri ve bilinmeyen teknolojiler var ve bunlar, bizim gibilere büyü gibi görünüyor doğal olarak.

şu yorumdan sonra merakım daha da arttı. yaşım 20 ne fallout, ne arcanum, baldur's gate ya da wasteland oynadım. ama çok merak ettim bu kickstarter projeleriyle beraber. yazın bu efsaneleri oynamayı planlıyorum. hem bu yeni oyunlara hazırlık olmuş olur :) maalesef param olmadığından kickstartera katkıda bulunamayacağım :( artık param olursa o zaman alırım, olmadı malum yerlerden temin ederiz :)

edit: yeni update geldi. bu da videosu. oldukça merak uyandırıcı.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PnciHOCVVdw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknamebulamadim -- 12 Mart 2013; 4:14:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknamebulamadim

şu yorumdan sonra merakım daha da arttı. yaşım 20 ne fallout, ne arcanum, baldur's gate ya da wasteland oynadım. ama çok merak ettim bu kickstarter projeleriyle beraber. yazın bu efsaneleri oynamayı planlıyorum. hem bu yeni oyunlara hazırlık olmuş olur :) maalesef param olmadığından kickstartera katkıda bulunamayacağım :( artık param olursa o zaman alırım, olmadı malum yerlerden temin ederiz :)

edit: yeni update geldi. bu da videosu. oldukça merak uyandırıcı.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PnciHOCVVdw

Çalışmaya başla şimdiden, eski oyunlar acımasızdır yeni başlayanlar için, uyarmadı deme :)

Update my journal

2,5 milyona çok az kaldı, ben bu satırları yazarken 25 bin gibi bir rakamdı, bugün yarın geçilir herhalde.
    Yeni update daha çok açıklayıcı nitelikte, Monte Cook dünyayı ve gizemlerini anlatıyor, oynayanlar ve oynatanlar için yaratıcılığa çok fazla izin veren ve her kabın şeklini alabilen bir oyun yapısı kurduğundan bahsediyor. Dede çok güzel anlatıyor, az da İngilizceniz varsa bile izleyin derim videoyu.

Hedeflerin bazılarının açıklamasıını zor olduğunu söylüyorlar ama genel olarak her hedefe/mihenk taşına ulaşılınca söylediklerinin yanında daha da çok özellik eklediklerini söylüyorlar. 2,5 milyonda George Ziets yazmaya yardım edecek ama diğer yazarlar içinde daha geniş alan açılacak ve daha derin, daha orjinal ve daha çok seçim&sonuç ilişikisi olan bir oyun oluyor.

Topladığımız paralar vizyonumuzu değiştimeyecek diyorlar, özellikle hiç bir rakam bizi multiplayer eklemeye ikna edemez diyorlar(1 milyar dolar ) veya son zamanların meşhur "daha geniş kitleler hitap etme" olayına girmeyeceğiz diyorlar (duy bunu BEAware) Ekleyecekleri herşey oyunun vizyonuna göre olacak, Torment hissinin dışına çıkmayacaklar.

Klasik konuşma penceresini kullanacaklarmış, PS:T ile aynı şekilde olacak, hatta geliştiriyoruz daha çok diyorlar. Statlarımızı kullanarak konuşmalarda belli aksiyonlar yapabileceğiz, gücümüzün yettiğine dayılanabileceğiz, karizma, bilgelik ve zeka ile kavga etmeden yolumuzu açabileceğiz ve hünerli, hızlı parmaklarla karşı tarafı soyabileceğiz ( ya da boynunu kıracağız ) Parti üyeleri ile de aynı şekilde olacak konuşmalar. Onlarla konuşarak kişiliklerini ve hikayelerini öğrenebileceğiz ve bunları istersek kendi çıkarmıza manipule edebileceğiz. Partideklierin bizimler uyuşmadığı konular olacak ve çok aşırı uçlarda kararlardan hoşlanmayıp partiden ayrılabilecekler. Ama parti içinde bütün kontrol bizde.
    Romantizm olacak ama Bioware tarzı et üzerine kurulu, sığ şeyler beklemeyin diyorlar(direkt demiyolar tabi) Ama destekçilerden birinin önerdiği, oyuncak ile romatik ilişki olayına çok gülüp eğlenmişler. Her şekle giren elemanla biraz ilginç bir deneyim olurdu...

Bu haftaki updatelerde daha çok dünyayı, konuyu ve kuralları açıklayacaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Mart 2013; 9:07:09 >

• quote:

Çalışmaya başla şimdiden, eski oyunlar acımasızdır yeni başlayanlar için, uyarmadı deme :)

Hangisinden başlamamı önerirsiniz peki bu türe?

Son updateden güzel bir alıntı yapayım. "There is no total this Kickstarter could reach that would lead us to implement multiplayer."
  • quote:

quote:

Son updateden güzel bir alıntı yapayım. "There is no total this Kickstarter could reach that would lead us to implement multiplayer."

1. oyunlardan başla

Baldurs Gate 1 veya Fallout 1 derim. Sonra devam oyunlarını oyna her ikisininde, ardından Planescape,Icewind Dale serisi ve Arcanum'a geçiş yapabilirsin. TP tarzı için aralara Gothic 1-2, Vampire Masquare: Bloodlines güzel gider. FPS lerde Deus Ex 1 olabilir, Wizardy 6-7-8 ve Might&Magicler var. Emulator ile Chrono Trigger adlı oyunuda dene mutlaka.
    Wasteland 1 öylei böyle eski değildir. Hiç bulaşma derim ben
    40 fırın ekmek dedikleri böyle bir şey 2-3 tane seç derim sadeec yoksa yazın helak olur.

• quote:

quote:

quote:

1. oyunlardan başla

Baldurs Gate 1 veya Fallout 1 derim. Sonra devam oyunlarını oyna her ikisininde, ardından Planescape,Icewind Dale serisi ve Arcanum'a geçiş yapabilirsin. TP tarzı için aralara Gothic 1-2, Vampire Masquare: Bloodlines güzel gider. FPS lerde Deus Ex 1 olabilir, Wizardy 6-7-8 ve Might&Magicler var. Emulator ile Chrono Trigger adlı oyunuda dene mutlaka.
    40 fırın ekmek dedikleri böyle bir şey 2-3 tane seç derim sadeec yoksa yazın helak olur.

Haha, şunlardan sadece gothic ve chrono trigger ı oynadım bitirdim. Fallout ile başlayım o halde.

• The game will be available in English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish.

Türkçe gene yok bir kere de bizi daha çok heyecanlandıracak birşey yapsalar yahu;
    backerslara baksalara binlerce Türk var.
  • quote:

quote:

quote:

1. oyunlardan başla

şu oyunları arka arkaya bitiren biri rpg okulundan mezun olmuştur artık hatta bitirdikten sonra ingilizcesi de level atlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

The game will be available in English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish.

Türkçe gene yok bir kere de bizi daha çok heyecanlandıracak birşey yapsalar yahu;
    backerslara baksalara binlerce Türk var.

Türk backerlar oyun forumunda isteklerini dile getirirse yaparlar büyük ihtimalle.

@Wiedzmin : Fallout tan başladım bakalım :)
  • 2,5 milyon geçildi ve yeni de update geldi. Bugün çeviremem herhalde anca akşam geç saatte.

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera/posts/427226?ref=activity

Terkedilmişlerin Labirenti açıklandı. Çok ilginç bir mekanik gibi, vücudumuz tamamen ölümsüz ama savaşta düştüğümüz zaman, zihnimiz uzaklara gidiyor ve bu labirentte tutsak kalıyoruz. Çıkışı bulduğumuzda kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Ayrıca labirent sürekli değişip, gelişecekmiş ve içeride kuvvetli malzemeler olacakmış. Bu malzemelerden bir tane geri götürebileceğiz her seferinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 3 Nisan 2013; 16:28:11 >

• Hocam ben çeviririm işiniz varsa.
    Çeviriyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 14 Mart 2013; 22:23:33 >
  • Updated Our Journal

Merhaba Unutulmuş Olanlar
    Genellikle haftada 2-3 güncelleme yapmayı planlıyoruz.
    Kısaca:Colin mereler hakkında konuşuyor.George Ziets artık bizimle.Ölüm sonrası oyuna kısa bir bakış.Yeni $2.75m hedefi.Yeni Uzatılmış Hedef fikirleri forumu.

Mereler

Colin Mereleri açıklıyor,yani diğer castoffların bedenlerine yerleşebileceğiniz aletler.
    Bunları Torment in başlarında öğreneceksiniz bu aletler bir çok sorunu çözmenizde yardımcı olacaklar aletlerden biri-veyahut basitçe sizin oyunu daha çok keşfetmenize yardımcı olacak,gelenekleriniz,Tideların doğası.Mere lerin çoğu opsiyonlu olacak(veya gizli),bunlar hikayenin reaktif olmasını sağlayan şeylerden sadece biri.
    Mereler oyunun farklı noktalarında kullanılabilir olacak ve seçimlerinize bağlı olacak.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fCZQxpuR6Tw

$2.5M a Ulaştık!

Sizin edem oyun yardımlarınız ve sözleriniz sayesinde yeni uzatmalı hedefe ulaştık,yani George Ziets yazar takımına katılacak.Hoşgeldin George-Torment seni bekliyor!Fazladan altı tane daha yoldaş ekliyoruz

Ayrietten,Monte bir novella yazacak bu novella dijital ve yazılı novella serisine eklenicek.

Ve Castoff's Labyrinth eklyirouz.Tormentde ölüm "game over" tarzında olmayaca,ve bu sefer mezarlıkta uyanmaktan daha fazlasıda var.Bedeniniz neredeyse ölümsüz.Diğer taraftan zihniniz çift taraflı.Öldüğünüz zaman bilinciniz başka bir yere yolculuk edicek,zihin labirentine.

The Castoff's Labyrinth garip bi evren,labirent gibi ormanlar,merdivenler,tüneller ve yokolmuş şehirler.Bu sizin zihniniz,ama buradaki herşeyi bilemeyeceksiniz.Oyunda öldüğünüz her zaman reload yapabilirsiniz veya labirentlerden kolay bir şekilde bedeninize ulaşmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.Ama bazı şeyleri kaçıracaksınız-bizim hedefimiz oyunu öldükten sonrada mücbir yapmak bu şekilde reload yapmak aklınızdan bile geçmeyecek.

The Castoff's Labyrinth acayip ve ilginç bir oynayış mekanı,perili keşfin yerlerinden biri.
    Büyüdükçe içindeki sırlar ve derinleşir ve karmaşıklarış .Derinliklere Fathom denir ve her biri yeni sırlar ve ve kararlı olanlar için ödüller.Ne çeşit sırlar ve ödüller?Bunlardan biri lost cyphers:Her öldüğünüzde yeni bir cypher Labirentte ortaya çıkacak bunu yanınızda götürebileceksiniz.Labirent büyüdükçe rastlege oluşmuş bu cypherler derinlere indikçe ortaya çıkacak.Bu çeşit sırlar yeni gelecek Uzatmalı Hedeflerde gelecek.

45,000 den sonraki her 3000 destekçi için Castoff's Labirentini bir Fathom büyüteceğiz.Yani 48.000 destekçide Fathom 2 de olacağız,51.000 de Fathom 3 de gibi...(Şuan 2. Fathomu yazıyoruz)
    Her bir Fathom derin oynanabilir ve reaktif içerik eklenecek.

Yakında Castoff's Labirentin Fathom lara buruk ilerleyişini göstereceğiz.

Yeni $2.75M Uzatmalı Hedefi(ve ayriyetten $3M dada)
    Brian Mitsoda geliyor.
    Yoldaşların yansımalarını ekliyoruz ve Castoff's Labirente Npc ler.Bu yansımaların farklı diyalogları ve yaşam tarzları olacak.
    Ve son olarak $3M da Gizli Mereleri ekleyeceğiz.Bu mereler Labirentin içinde gizliler ve sadece zihninize açıklar.

Yeni Uzatmalı Hedef Forumu Fikri
    Yeni bir fikir forumu açtık.Özellikle uzatmalı hedeflerde sizin fikirlerinizi almak bize çok yardımcı olacak.Forum sadce uzatmalı hedef fikirleri ve oylama için olacak buda bizim hedefe öncelik etmemizi sağlayacak.Bizim kendi fikirlerimiz var ama sizinkileri de öğrenmek istiyoruz.

Çeviride çok küçük hatalar olabilir,yorgun olduğumdan son kısımlarda atlamalar yaptım.

• Sağol, Kerow eline sağlık
  • Benim düşündüğüm 60-70M dolarese yapıldığı iddia edilen oyunlar gerçekte bu bütçelerin 1/100ünü kapsamıyor.

bu harcanan ufak paydaki pastanın çoğunu programcı ve creator ekip yerine grafikçiler yiyor.

kalan büyük köfte reklamcılara, basına yayına kısacası pazarlamaya gidiyor. Adamlar eskisi gibi adam gibi bir oyun yapalım diye düşünmüyor. bu kadar reklam yapıp herkese bu oyn AWESOME dedirttikten sonra ilk 3 gün parayı toplarız. kalan kerizlere de DLC kitler dururuz diyorlar... Fahiş DLC leri bile mazur göstermek için oyun içi item satmaya başladılar...

Allahtan GOG var da eski baba oyunları kafama göre oynayabiliyorum. GOGa verdiğim para helali hoş olsun diyorum...
  • ilginç bir dirilme olacak o zaman oyunda torment teki gibi ayrıca ödüller de olacak diyorlar "yav gene öldüm be!" diye üzülmeye gerek kalmayacaktır :)
  • Mark Morgan işini biliyor, Bloom'un arka plan müziği.

https://soundcloud.com/kirkhamilton/torment-tides-of-numenera-the

Bu arada 3-4 gündür sessizler (hafta sonu tatili yapsınlar :)) ama bugün yarın büyük bir update gelecek dediler, ayaklarımızı yerden kesecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 20 Mart 2013; 9:08:46 >
  • Dün gece soru&cevap yaptılar reddit üzerinden;

http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1ao3p4/we_are_monte_cook_brian_fargo_colin_mccomb_and/

Önemli ögrdüğüm noktalar şöyle:
    -Dünyada dolaşma olayı Falloutlardaki gibi olabilir, Wasteland 2 için bunu geliştirmiştik zaten, Torment'e adepte etmek kolay olacak diyorlar.
    -Yaratık kesmekten çok görev bitirmek tecrübe verecek, Numenera'nın PnP si de bu şekilde zaten, düşmanlar çok düşük ya da 0 tecrübe puanı veriyor.
    -Fiziksel ilişkileri eledik ama romantizm ve ileri derece arkadaşlık olacak, şu an ki kalıplarda beklemeyin ama diyorlar. Milyarlarca yıl insanları baya bir değiştirdi ve ilginç ortamlar oluştu diyorlar.
    -Düşmanlarımız ya da yoldaşlarımız, sentetik, nano teknolojik, nanitelerden veya robotlardan oluşabilecek ama onlarının bu şeklini tanımlama olanağımız olamayacakmış genelde. Cehalet işte

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.