Şimdi Ara

Torment:Tides of Numenera - ÇIKTI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
4
Favori
11.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerow

Ya insanlar artık ne popüler kültür manyağı olmuş anlamıyorumki,illa bir oyunun çöp olmaması için mainstream mi olması gerekiyor.Bu oyunlar sanat eseridir, herkese hitap etmediği için gelip te burada çöp olacak unutulacak demek saçmalıktır.

Bu oyunlar yazı tabanlı çıksa da oynayacak binlerce insan var o yüzden kimse canını sıkmasın.
    Aslında bu oyunların tamamını biz konsola çıkaralım hatta hepsine multiplayer ekleyelim pvp ekleyelim,her adam öldürdüğümüzde 1200 tane achievement açılsın, canımız %1 kaldığında iki soluklanıp bütün canımızı dolduralım ve son olarak oyunu EA in eline verelim 2 haftada bir DLC çıksın.

Bu oyunlar çöp kalmaya devam etsin ki bu oyunlara çöp diyen tayfa buraları kirletmesin.

Off tamam kardeşim siz beni yanlış anladınız biraz.

Güzel oyunlar,efsaneler yenisi çıkınca patlıycak rekor kırıcak hatta daha ileriye gideyim wow u bile bitirebilirler yani voltranı oluşturup.

Tamam mı mutlu oldunuz mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Ya insanlar artık ne popüler kültür manyağı olmuş anlamıyorumki,illa bir oyunun çöp olmaması için mainstream mi olması gerekiyor.Bu oyunlar sanat eseridir, herkese hitap etmediği için gelip te burada çöp olacak unutulacak demek saçmalıktır.

Bu oyunlar yazı tabanlı çıksa da oynayacak binlerce insan var o yüzden kimse canını sıkmasın.
    Aslında bu oyunların tamamını biz konsola çıkaralım hatta hepsine multiplayer ekleyelim pvp ekleyelim,her adam öldürdüğümüzde 1200 tane achievement açılsın, canımız %1 kaldığında iki soluklanıp bütün canımızı dolduralım ve son olarak oyunu EA in eline verelim 2 haftada bir DLC çıksın.

Bu oyunlar çöp kalmaya devam etsin ki bu oyunlara çöp diyen tayfa buraları kirletmesin.

Off tamam kardeşim siz beni yanlış anladınız biraz.

Güzel oyunlar,efsaneler yenisi çıkınca patlıycak rekor kırıcak hatta daha ileriye gideyim wow u bile bitirebilirler yani voltranı oluşturup.

Tamam mı mutlu oldunuz mu ?

Cevaplarınızdan hala konuyu anlamadığınız belli bu oyunların derdi rekor kırmak,birilerini tahtan indirmek değil bu tarz oyunları seven insanlara istediklerini vermek için yapılıyor.

• Çarşamba günü başlamatmayı düşünüyorlar kickstarter projesini, nelerle çıkacaklar bakalım karşımıza.

Torment:Tides of Numenera -  ÇIKTI
  • Sırf kutulu almak için bu seneki kickstarterlara hiç birisine girmedim.Buna da girmicem gibi gözüküyor.Çok kıskanıyorum sizi ama böyle eserleri elinin altında tutmak gibisi yok :D

ekstra:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p8hpnATIpqQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 4 Mart 2013; 19:35:09 >
  • ilginç bir oyuna benziyor daha önce hiç duymamıştım.
  • Çarşamba günü başlayacak olan kampanya için ön hazırlık reklamlarına başladılar :)

http://www.ign.com/articles/2013/03/04/the-strange-new-world-of-torment-tides-of-numenera

Ana başlığı güncelliyorum çevirisiyle :)

Edit: Ahanda;

Öncelikle, Wasteland 2 bitmeden bu oyun ön yapım aşamasında olacak, şu an için Wasteland ile işini tamamlamış 10 yazar ve 4 artist WL2 çıkana kadar projeyle ilgilenen yegane insanlar olacak. WL2 oturaklı hal geldiği zaman (en çok 9 ay diyorlar) yazılım ekibi hazıra konup Torment'e devam edecek.

Kısaca hikaye;

Oyun dünyada geçiyor ama sadece 1 milyar yıl sonra (Abartmışlar milyon bile yeterdi bize :)) Dokuzuncu Dünya'nın insanları önceki sekiz muhteşem medeniyetin harabelerinde yaşıyorlar. Bu medeniyetlerden kalan gizemlere Numenera deniyor. Bunlara örnek olarak kadim nanoteknolojiler, hala yörüngede dönen uydulardan gelen sinyaller, biomühendislik eseri korkunç yaratıklar, uzak yıldızlardan toplanıp gelmiş "şeyler" veriliyor.

Bütün bunların arasında bir vücuttan, hayattan ötekine istediği zaman atlayarak gezen ve yüzyıllardır zamana meydan okuyan bir insan var. Ve bir gün bu kullanıp atılan vücutlardan birisi bilinç kazanıp, şimdiye kadar hiç kendi yaşamını yaşamadığını fark ediyor.

Oyunda canlandırdığımız karakter bu, çok güçlü bir varlığın, artık işe yaramaz, öldü diye bıraktığı "kabuğuyuz" Uyanıp "Kimim ulan ben?" diyoruz.

Rol yapma kısmı;

Numeneranın masa üstü vesiyonun adapte edilmiş halini kullanıp kendi karakterimizi oluşturabileceğimz 3 sınıf var. Savaşı tarzında Glaive, büyücümtrak Nano ve "ne iş olsa yaparım abi" diyen Jack.
    Glaiveler seçimlerine göre atik ya da ağır savaşçı olabiliyorlar, Nanolar Numeneraların "Esoterie" olarak adlandırılan gücünü çekip mucizeler yaratıyorlar ve Jackler her şeyden birazcık anlıyorlar ama tam üstün değiller hiç birinde.
    Başta karakerimiz için tanımlayıcılar (Dayanıklı, bilgin, erdemli v.b) ve odaklar( ilizyondan tutun, silah kullanmaya) seçerek kendimize bir yol çizmeye başlayacağız ve bu yolu her adımda istediğimiz şekile sokarak ilerleyeceğiz.

Moral sistemi;

Oyundaki moral sistemi dalgalar diye adlandırılıyor (The Tides) Beş ayrı dalga olacak ve bunlar klasik iyi-kötü, güzel-çirkin, siyah-beyaz olmayacak.
    Mutlak doğru ya da yanlış yok, sadece seçimlerimiz ve sonuçları var. Karakterimiz yaptığı seçimlere göre değişip, gelişecek ve etraftakilerin de tepkileri değişecek. Kana susamış bir kasap gibi davranmaya başlarsanız, güçleriniz o yöne kaymaya başlayacak ve insanlar size ona göre davranacak.
    Örnek olarak kırmızı olan Tutku Dalgasını veriyorlar. Tutku dalgamız kuvvetlendikçe mantık ve empatiden çok kendi isteklerimize göre hareket etmeye başlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Mart 2013; 14:51:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Wasteland 2, Project Eternity, Cyberpunk 2077 geliyor derken Torment de aralarına katıldı. RPG'nin altın çağı başlıyor :)

%100 katılıyorum

Bu arada konu için TEŞEKKÜRLER @siberarmi

Artık grafiği iyi olmazsa oynanmaz bu oyunlar,oynanır ama ancak eski oyuncuları tarafından.Ben pek tutacaklarını sanmıyorum bu oyunların hepsi çöp.

crysis forumları seni bekler ...pırafıt!! pırafıt yapabilirsin oğlum!...

PS:T çok etkilemişti beni hikaye ve kurgusu o kadar derinki karakterler o kadar sıra dışıydı ki .. umarım proje diye kalmaz ... Aslında torment için bir enhanced edition da yapılsa :)

anca zaten torment, baldurs gate, icewind dale... için enhanced isteyin. kimsenin arcanum u düşündüğü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

anca zaten torment, baldurs gate, icewind dale... için enhanced isteyin. kimsenin arcanum u düşündüğü yok

Ne yazık ki fanlar dışında el atan yok Arcanum'a, biraz kısıtlı bir alt yapısı olduğu için de fazla el atılamıyor zaten. İlla el atacağım diyenin de elinde kalıyor bir kısmı:/
    Birisi kaynak kodları alıp oyunun son kısımlarını, hatalarını ve dövüş sistemini geliştirse yeter ama ortada öyle bir durum yok. Önümüzdeki sene çıkacak olan Project Eternity biraz Arcanum yönüne kayacak gibi, onu takip edebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Wasteland 2, Project Eternity, Cyberpunk 2077 geliyor derken Torment de aralarına katıldı. RPG'nin altın çağı başlıyor :)

%100 katılıyorum

Bu arada konu için TEŞEKKÜRLER @siberarmi

Artık grafiği iyi olmazsa oynanmaz bu oyunlar,oynanır ama ancak eski oyuncuları tarafından.Ben pek tutacaklarını sanmıyorum bu oyunların hepsi çöp.

crysis forumları seni bekler ...pırafıt!! pırafıt yapabilirsin oğlum!...

PS:T çok etkilemişti beni hikaye ve kurgusu o kadar derinki karakterler o kadar sıra dışıydı ki .. umarım proje diye kalmaz ... Aslında torment için bir enhanced edition da yapılsa :)

ona da yapsınlar tabiki nox için de yapsınlar

• kickstarter başladı :) rahat geceerler gibi duruyor daha simdiden 100 de 10 a yaklastılar

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 6 Mart 2013; 16:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

kickstarter başladı :) rahat geceerler gibi duruyor daha simdiden 100 de 10 a yaklastılar

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera

Hehe benden hızlı davranmışsın Şu an 100.000e ulaştılar ve hedefleri 900.000. Bugün ulaşırlar mı acaba bu gidişle?

Çok fazla bilgi var, iş çıkışı akşama çevirebilirim ancak, resimlerle oyalayayım sizleri :P

Edit: Amazon sağ olsun resimleri de paylaşamadım adam gibi Linkte var zaten hepsi

Edit2 : Mesajı yazana kadar 130.000 olmuş Boş bırakmaya gelmiyorlar. Kafadan 10.000 yatıran 2 deli var. Büyük olasılıkla diğer firmalardır bu kadar erken, bu kadar yüksek destek çıkanlar.

Bu arada Wasteland 2 yi istiyordum ama kaçırdım diyenler $45 ikisine birden sahip olabilirler. Süper bir fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Mart 2013; 16:48:37 >

• 300.000 i buldular şimdiden, maşallah diyelim

şunu da ekleyeyim bu obsidian firmasını harbi çok seviyorum sanki kendi firmam gibi, sayfada chris avellone ve feargus urquhart ın yorumlarını tebessüm ederek okudum.

"This is better news than the PS4."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 6 Mart 2013; 17:43:59 >
  • quote:

300.000 i buldular şimdiden, maşallah diyelim

şunu da ekleyeyim bu obsidian firmasını harbi çok seviyorum sanki kendi firmam gibi, sayfada chris avellone ve feargus urquhart ın yorumlarını tebessüm ederek okudum.

"This is better news than the PS4."

Doğru demiş Valla 90'ların ortası ve sonunda olan rpg'nin altın çağı yeniden başlıyor sanırım ve bence buna gerçekten ihtiyaç var.Helal olsun.
  • 2 saatte yarıya geldiler :)

Bu ivme ile devam ederlerse, 7 milyona ulaşır ama 1-2 güne durulur para akışı. Son 3-4 günde de zıplar tekrar.
    4 milyona kapatırlar diyorum.

Brian Fargo eğer 900 ü geçer de 1 milyona ulaşmazsa arayı kendim tamamlayacağım demişti. Öyle bir şey olmayacağı ortada :) 1 milyonu geçerse her $1 için 10 cent atacak yani $10 için $1 verecek 2 milyona kadar. Gene aynı kapıya çıkacak bir nevi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Mart 2013; 18:28:24 >
  • Yuh 24 saat olmadan bir milyon olacak.

Trailer çok gizemli olmuş ya sanki roman veya film tanıtımı gibi olaya çok daha felsefik yaklaşmışlar.
  • quote:

Yuh 24 saat olmadan bir milyon olacak.

Trailer çok gizemli olmuş ya sanki roman veya film tanıtımı gibi olaya çok daha felsefik yaklaşmışlar.

Torment'in olayı o zaten biraz da. Karanlık ve felsefi bir dünya olacak. Ona uygun yapmışlar, güzelde olmuş. Tabi Fargo gene başta laf sokuyor büyük firmalara

Bu arada kel eleman resmen Kane
  • quote:

Peh, Arcanum'un hakları komple Activision un elindeymiş. Biz o işi unutalım bence, en iyi ihtimal FPS/TPS yaparlar O_o
  • haha kane bi olemedi gitti her yerde karsımıza cıkıyor.

trailer izledim de budur dedim ya .adamlar karsımıza yine edebi bir eserler geliyor.

torment wasteland bile daha yeni yapılıyorken arcanum biraz daha beklicek .Burada arcanum'u asagılamıyom daha yeni kalıyor digerlerine gore ,hele bi durun herseyi 2014 2015 e yıgmak ayıptır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 6 Mart 2013; 20:21:34 >
  • Brian'ın feys üzerinden saldığı konuşma 900 000'e ilk gunde ulasılması uzerine cok duygulandırıcı valla boyle seylerin yasandıgna tnaık olmak bile guzel duygu onca seyin icinde hala samimiyetin kaybolmaması ...pahabiçilemez :)

You’ve got to be freaking kidding me!! Our heads are still spinning at the incredible response we have had from today's support of our Kickstarter campaign. We had plans to roll out our stretch goals and to write our Kickstarter updates but never in our wildest dreams did we think we would fund this quickly!!! We are joyfully scrambling right now to get a longer update and some stretch goals in front of you as soon as we can. We should have more to say later today.

You are all unbelievably awesome and we could not be happier about receiving your trust in us. For many years we have wanted to get back to making this style of RPG but it appeared that the market was going everywhere but that direction. Almost every article and new game was focused on being an MMO, multi-player or micro-transition based. This wasn’t our style and we couldn’t generate interest in the classical narrative type of RPG that we all grew up making and playing. Thank you for backing our vision once again and we will not let you down. We will continue to communicate and and make sure we solicit input such that the game is hitting all the right notes.

Our goal is to make great RPGs for you all for the rest of our careers.

Thank you,

Brian

• Videonun sonunda tüyleri diken diken olmayan varmıydı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.