Şimdi Ara

torchlight mı diablo 3 mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
5.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belki bazılarını çok kızdıracak ama iki oyun arasında kaldım. Fiyat farkı da bir etken olabilir ama forumlarda sürekli torchlight'ın diablo 3 kadar iyi olduğu söyleniyor.
    Hatta diablo 1-2 yi yapan ekip yapmış.

bir de bu videoda olduğu gibi herşey aynı mı gerçekten?

http://www.youtube.com/watch?v=nABmp7OkoIU

teşekkürler

Üniversiteyi bitirene kadar free trial, sonra pay-to-win'e dönüyor hayat. Kollayın kendinizi iyi level kasın yoksa boss'lara yem olursunuz.
  • Torchlight fiyatını sonuna kadar hakeden bir oyun. İlk oyun oynanabilirlik olarak güzeldi, ama birşeyler eksik gibiydi. Yani oyun tam gelmemişti bana. Ayrıca online olayının olmaması da kötü bir yanıydı. Fakat yine de parasının hakkını veriyordu.
    İkinci oyunda birçok eksiklik düzeltilmiş, güzel içerikler eklenmiş; sağlam geliyorlar gibi. Fiyat yine aşırı uygun, pre-Order'ımı yaptım bekliyorum. Steam'de şu an pre-orderın 20$ olup üstüne bir de ilk oyunu hediye ettiklerini düşünürseniz almayanı dövüyorlar.
    When you think you're really alone, feel the eyes of someone looking in on you...
  • $15'a Torchlight 1 ve 2'yi aldım, ikincisi henüz çıkmadı ama baktığım kadarıyla gayet sağlam gözüküyor. Ayrıca yazdığın gibi yapımcıları Diablo 1-2 ve LoD'da çalışan Blizzard North'tan gelme elemanlar.

İlki hakkında yorum yapmak gerekirse, Diablo 3 gelene kadar oynuyorum, en iyi yapılmış Diablo kopyalarından işte. Daha bir parlak, nasıl anlatsam daha bir neşeli yani.

Unutmadan T2'de co-op'ta olucak, alabilirsen ikisini beraber almanı tavsiye ederim

Torchlight Blizzard North ekibinde olan Max Schaefer, Erich Schaefer ve Peter Hu'nun da aralarında bulunduğu çekirdek bir ekip'e sahiptir. Müzikleri diablo'yu benzer demelerinin nedeni ise Blizzard North'un müziklerini yapan Matt Uelmen'ın Torchlight'ın müziklerini yapmasıdır.. Ayrıca oyun 3 sene önce çıkmıştır.. çıkacak olan oyun ise Torclight 2'dir ve müzikler yine Matt Uelmen'e aittir..

İzlenimler için şuraya bir göz atabilirsin ;http://forum.donanimhaber.com/m_41843463/mpage_3/f_/key_//tm.htm#61132517

Gelelim diablo 3 mü Torchlight 2 mi sorusuna.. Temelde aynı gibi olsa da bu biraz da tarz meselesi ve kişiden kişiye değişir.. Diablo 3 diyen eskiler mazisi olduğundan diablo oynayan da çıkacatır, Torchlight daha iyi diyen de.. Bana göre soracak olursan da yaz aylarında Torchlight 2'yi oynamanı ama kesinlikle ve kesinlikle Baldur's Gate: Enhanced Edition'a göz atmanı da tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undy1ng -- 22 Mayıs 2012; 22:36:11 >

• Tartışmasız Diablo III Torchlight cok güzel bir oyun ama Diablo 3 gerek hikaye gerek oyun olarak herkesin cok sevdigi ve cok güzel olan bi oyun. Kesinlikle Diablo almanı öneririm

tekrar teşekkürler iyi oyunlar
  • diablo 3 aldığıma para verdiğime pişman olduğum ilk oyun. oynamayı bırak satın alıp kurmadığım dolu oyun var steam hesabımda onlar için bile böyle bir pişmanlık duymuyorum
    Desktop: i5 4670K @ 4.5Ghz(1.260V) ,Gigabyte Z87-3DH ,Gigabyte G1 GTX 1070 ,G.SKILL 16 GB 1600Mhz CL7 ,Samsung EVO 850 250GB, OCZ Pro Gaming 600W ,Plantronics RIG500HD ,Logitech G500 ,CM Storm QuickFire TK Cherry MX Blue ,Steelseries 4HD ,Asus VG248QE, Philips 239C4QHSW, Samsung TV + Soundbar
    Mobile: iPhone 7 Plus Jet Black 128GB | Zenfone 2 x86 Intel Atom 32GB Server: HP DL360 G6 Xeon E5502
  • torchlight çok güzel.ben diablo 3 de aldım.almadan 2 hafta önce ffalan torchlight oynadım.güzel bi oyun.grafikleri bence diabloya göre daha güzel.ama diablonun hikayesi daha iyi.torchlight de kasabanın maden ocagını işgal etmiş yaratıklarla kapılşşıyosun.40 50 kat aşşalara iniyosun.ben bi ara üsstten girip amerikadan çıkıcam sandım:D

Icerik acisindan (item cesitliligi),customization/karakter gelistirme acisindan ve muzikler acisindan Torchlight 2. Skill Stat sistemi devam ediyor, gelistirilmis bile hatta.

Vurus hissi, animasyonlar, zevk ve hikaye acisindan ise Diablo 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 23 Mayıs 2012; 0:10:51 >
  • Path of exile guzel de animasyonlari kotu, o konuda calismalari lazim, animasyonlarini halledebilirlerse yani oyun kutuk gibi olmazsa her turlu HAck n Slash oyunu sollar gecer Diablo katili olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 23 Mayıs 2012; 2:17:07 >
  • Nedir bu herkezin blizzardla alıp veremediği. Her çıkan mmorpg wow katili oluor her çıkan hack & slash diablo katili sonuç hep hüsran Torchlight eğlenceli bir oyun diablonun yokluğunda çerez nietine gitti ancak şu an pek tutacağını sanmıorum. Path of exile dienlerede gülüorm kütük gibi oyunu diabloyla karşılaştırmayn artk lütfen. Grafikleri animasyonları 90 lardan kalma. 90 lardan beri oyn oynamayanlar beğenmiş sanırım.

Grafikleri itibariyle -18 e hitap eden şeker çubuğu gibi bir oyun. Ağac ve "stat koyunca karakterimle özdeşleşiyom" sevdalıların son beklentilerinden. 20 dolar gibi bir fiyatla birçok kitleye uygun, online koruması olmadığından modlar ve singleplayer karakterin multide de oynanacağından dolayı "edit" e açık , bu özelliklerinden dolayı halka açık rpg. Preorder yaptık mı ? He ya. Net gidince oynarık.

Diablo ;

Şu an ki haliyle online oynanma açısından server sıkıntısı çeken, konseptinin ve hikayesinin gerek skill tasarımıyla birçok çeşide sahip olan bir oyun diablo. Torchlight gibi eskiye bağlı kalmayıp yeniliklerle oyunculara sunulmuş türüne daha farklı bir yön katmak için hazırlanmış. İşte bu yüzden burda bu postu görüyoruz.

Bence cevap titan quest 2

edit : cevap olarak üslup açısından vesvese olmakla beraber zaten bu sorunun finansal açıdan kazanan ve kaybedeni bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 23 Mayıs 2012; 4:49:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Php

diablo 3 aldığıma para verdiğime pişman olduğum ilk oyun. oynamayı bırak satın alıp kurmadığım dolu oyun var steam hesabımda onlar için bile böyle bir pişmanlık duymuyorum

Nedeni nedir? Guildimdeki 80 kisiyle aynı anda oynuyoruz ve açıkcası bastaki (-ki bana göre normal bir sıkıntıydı onlar) problemler beni ne soğuttu ne kızdırdı deli gibi kasmaya devam ediyoruz herkes 60 bile oldu. Nedir Yani sizi bu kadar kızdıran?

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

diablo 3 aldığıma para verdiğime pişman olduğum ilk oyun. oynamayı bırak satın alıp kurmadığım dolu oyun var steam hesabımda onlar için bile böyle bir pişmanlık duymuyorum

Nedeni nedir? Guildimdeki 80 kisiyle aynı anda oynuyoruz ve açıkcası bastaki (-ki bana göre normal bir sıkıntıydı onlar) problemler beni ne soğuttu ne kızdırdı deli gibi kasmaya devam ediyoruz herkes 60 bile oldu. Nedir Yani sizi bu kadar kızdıran?

Hocam böle insanlar bu tip şeyler yazarak dikkat çekip tartışma ortamı yaratmaya çalışıor. Kendilerini farklı gösterip tatmin oluyorlar sanırım. Yoksa normal bir insan diablo 3 te ne kadar eksik ve hata olursa olsun bunları yazmaya çekinir hatta utanır. Çözüm kolay bunları hiç kaale almıosnz başk konuya veya foruma gidiolar

• Torchlight'ı oynadım, Diablo'ya acayip benziyor. Torchlight 2 daha da güzel olacak gibi. Fakat tabi kide Diablo'yu seçerim. Ama yinede oynarım ikisini de. Bu tarz oyunları severim.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoreHowl

quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Hocam böle insanlar bu tip şeyler yazarak dikkat çekip tartışma ortamı yaratmaya çalışıor. Kendilerini farklı gösterip tatmin oluyorlar sanırım. Yoksa normal bir insan diablo 3 te ne kadar eksik ve hata olursa olsun bunları yazmaya çekinir hatta utanır. Çözüm kolay bunları hiç kaale almıosnz başk konuya veya foruma gidiolar

küçük dağları yaratmayı bitirince haber ver tartışalım. dinini inkar edip blizzarda tapmaya başlamışsın. diablo 3 ün eksiklerini neden belirtmeyelim ? kuran mı bu peygamber mi hazırladı diablo 3 ü ? Fanboylar dışarı!!
    quote:

Orijinalden alıntı: GoreHowl

Kangal döver bence :)

sen gerçekten çok derin düşüncelerin adamısın..

@hyprosoft: 50 tane başlıkta benzer şey tartıştığımız için copy-paste olmasın diye her yere yazmadım ama genel olarak durum şu:
    - Random haritalarla sınırsız içerik; ALAKASI YOK bütün haritalar birbirinin aynısı resmen diablo 2 de %10 u tahmin edilebilir %90 ı randomdu bunda %90 ı tahmin edilebilir %10 u random. bütün dungeon girişleri hep kuzey doğuda queen archease nın olduğu dungeon var misal öncesi çok karmaşık görünüyor ilk ilerlediğin yerde kuzey doğu açık görünüyorsa direkt oraya gittiğinde kapıyı buluyorsun hepsinde kalıp var o kalıba uyuyorlar. Oasis aynı şekilde 50 kere girdim temizledim cellar'lar haricinde birbirinin aynısı. Event sayısı çok çok çok çok az. ya burada çıkması 12 sene sürmüş bir oyundan bahsediyoruz içeriğe bakıyorsun 1 senede HER YÖNDEN daha iyi hazırlanmış oyunlar var piyasada ki bunların yarısı indie

- İtem sistemi saçmalığın daniskası, statların %90 ı işe yaramaz statlar.. Söylesene kaç kişi gold pick up distance kasıyor ? neymiş efendim randommuş , random silah görmek isteyenler bi zahmet açıp borderlandse baksın olasılık miktarı katrilyonlarla ölçülüyor ama yinede çöp eşya çok az. Blizzard gidiyor yine de borderlands in ilk bossuna selam olsun diye item koyuyor oyuna.
    http://borderlands.wikia.com/wiki/The_Clipper
    http://tumblr.theorange.me/post/23265122403
    Legendary'nin hiçbir artısı yok ayrıca

- Bir horadric cube vs yok. keşfetmeye kapatmışlar oyunu alın tüketin diyor.

- Horadric staff kalitesinde bir görevi yok bütün görevler çok kısa ve RPG den çok çok uzak. Diablo 3 ü PC oyunu olmaktan çıkarıp konsol oyunu haline getirmişler.

yada yada yada
    Desktop: i5 4670K @ 4.5Ghz(1.260V) ,Gigabyte Z87-3DH ,Gigabyte G1 GTX 1070 ,G.SKILL 16 GB 1600Mhz CL7 ,Samsung EVO 850 250GB, OCZ Pro Gaming 600W ,Plantronics RIG500HD ,Logitech G500 ,CM Storm QuickFire TK Cherry MX Blue ,Steelseries 4HD ,Asus VG248QE, Philips 239C4QHSW, Samsung TV + Soundbar
    Mobile: iPhone 7 Plus Jet Black 128GB | Zenfone 2 x86 Intel Atom 32GB Server: HP DL360 G6 Xeon E5502

• 1. Böyle sert cevaplara gerek yok insanlara sert cevap vermek yerine eleştirilerini yazarsın beğenen fikir paylaşımında bulunmak isteyen yazar. Diablo serisinin zaten rpg ile alakası oldukça azdır. Diablo 1 i oynadıysanız gayet bilirsiniz.

Her neyse dostum bence sen beklentilerini çok yüksek tutmuşsun. netice de bu bir oyun ve ticari amaçlı herkesi tatmin etmek mümkün değil. blizzard zebil gibi beta ve guest pass dağıttı hatta betayı oyunculara açtı bir hafta sonu. keşke satın almadan önce oynasaydın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.