Şimdi Ara

Half Life Anthology diye Bir Sürüm Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İnternetten oyunlarını indirip arşive atacağım. Fakat takıldığım warez sitesinde Anthology diye bir sürüm gördüm. Bu anthology sürümü hangisidir? Benim bildiğim;

Half-Life

Half-Life Deathmatch: Source

Half-Life: Blue Shift

Half-Life: Opposing Force

Half-Life: Source

Ben bu sürümlerini biliyorum. HL2 ve TF oyunlarını katmayalım. Bunlar dışında Anthology diye bir sürümü var mı? Yoksa asıl Half Life, Anthology diye mi geçiyor?

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • Tüm serileri içeren özel bir paket olmalı.
  • Valve Complete Pack'te öyle bir sürüm göremedim. Acaba ilk oyuna Anthology mi deniyor? Hani G-man oyunun sonunda Freeman ile konuşuyor. Hatta tramvaydayız oyun başında güvenlik görevlisi kapıyı açıyor falan. Acaba o oyun olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 28 Temmuz 2009; 22:33:17 >

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • Yukarı.

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • Yok demek istediğimi anlatamadım. Anthology kelimesi ingilizcede yayıncı tarafından seçilmiş, derlemeler için kullanılır. Muhtemelen torrentteki eleman beğendiği sürümleri bir paket olarak uploadlamış.

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • Half life 1'in yamaları ve işte patch'idir falan onları kapsayan bişi olması lazım veya diskografi gibi düşünülebilir. Bütün hl oyunları da olabilir.
  • Sunum sadece Half life 1 ile ilgiliydi. Hem orjinal dosyalarını paylaşmış hem de anthology'i paylaşmış.

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • t den baktım Half Life 1: Anthology is a compilation that includes the original Half Life, the Opposing Force and Blue Shift expansion packs, and the Half Life: Deathmatch and Team Fortress Classic multiplayer games.
  • Yok benim baktığım yer Torrent değildi? Warez-BB de aratıyorum. Zamunda da var ama seeder yok. O yüzden Warez-BB'ye yöneldim. Orjinal Half Life 6 parttı. Anthology sürümü de 6 parttı. Sanırım sadece Half Life'ı ele almışlar. Diğer sürümler yoktu.

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.