hangısı olacak cod2 butun omlıne 2 alıstık artık ve oyun ılelerdıkce 3-4-5 gıbı bzuluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Drc|Nash
hangısı olacak cod2 butun omlıne 2 alıstık artık ve oyun ılelerdıkce 3-4-5 gıbı bzuluyor
benim kararaımda COD 2 :D
quote:
Orijinalden alıntı: brktsn
benim kararaımda COD 2 :D
Alıntıları Göster
COD2 forever
quote:
Orijinalden alıntı: theraptorx
COD2 forever
Alıntıları Göster
sanki cod3 pc e çktıda soruosun tabiki cod2
quote:
Orijinalden alıntı: atacans
sanki cod3 pc e çktıda soruosun tabiki cod2
Alıntıları Göster
cod1>cod3>cod2
...
quote:
Orijinalden alıntı: elessarTT
cod1>cod3>cod2
...
Alıntıları Göster
çıktıgı tarih olarak ve o zamanki mevcut teknolijiye göre cod 1 bence bir evsanedir çünkü digerleri hep onun geliştirilmiş birer kopyasıydı 80 li yıllardan beri ta comodor 64 den öncesinden beri oyun oynarım cod 1 bir çok yeniliyle devrim yapmıştır benim için en iyi oyunlar içinde tarzındada bir numaradır
çıktıgı tarih olarak ve o zamanki mevcut teknolijiye göre cod 1 bence bir evsanedir çünkü digerleri hep onun geliştirilmiş birer kopyasıydı 80 li yıllardan beri ta comodor 64 den öncesinden beri oyun oynarım cod 1 bir çok yeniliyle devrim yapmıştır benim için en iyi oyunlar içinde tarzındada bir numaradır
Alıntıları Göster
Call of Duty : United Offensive.Efsanedir benim için
quote:
Orijinalden alıntı: KoMiKaZe
Alıntıları Göster
cod2
quote:
Orijinalden alıntı: KoMiKaZe
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
katılıyorumya.defalarca bitirmiştim.single olarak tek gecerim.ama multide cod 2.zaten cod 3 kiç oynamadim
quote:
Orijinalden alıntı: yolge
quote:
katılıyorumya.defalarca bitirmiştim.single olarak tek gecerim.ama multide cod 2.zaten cod 3 kiç oynamadim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yolge<er
quote:
bende katılıyorum son görev manyaktı.
ama mp de cod2 tartışılmaz....
quote:
Orijinalden alıntı: Khán
quote:
Orjinalden alıntı: yolge<er
quote:
bende katılıyorum son görev manyaktı.
ama mp de cod2 tartışılmaz....
Alıntıları Göster
forza cod2
quote:
Orijinalden alıntı: Slash
forza cod2
Alıntıları Göster
Cod2
quote:
Orijinalden alıntı: Delgado1
Cod2
Alıntıları Göster
Biz cod1 ler başladık ama suan da tabiki cod2
cod1 diyince hey gidi günler yaa
quote:
Orijinalden alıntı: WE neED
Biz cod1 ler başladık ama suan da tabiki cod2
cod1 diyince hey gidi günler yaa
Alıntıları Göster
Madem Acılmıs Yapalım Yorum CoD2 Üzerine Tanımam cod3 tutabilrdi pc versiyonu çıkmadı cod4 ün bir çok yerde demoalrını fragmanlarını izledim bir cod bağımlısı olarak yorumluyim cod4 multiplayer tutmaz anca single oynarsın oyun fps istiyen bir oyun tutsabile yogunluk olmucak çünkü çoğu kişini sistemi kaldırmıyacak.
quote:
Orijinalden alıntı: pAtrQwinsz
Madem Acılmıs Yapalım Yorum CoD2 Üzerine Tanımam cod3 tutabilrdi pc versiyonu çıkmadı cod4 ün bir çok yerde demoalrını fragmanlarını izledim bir cod bağımlısı olarak yorumluyim cod4 multiplayer tutmaz anca single oynarsın oyun fps istiyen bir oyun tutsabile yogunluk olmucak çünkü çoğu kişini sistemi kaldırmıyacak.
Alıntıları Göster
Single olarak United Offensive'ın eline hiç biri su dökemez ama Multiplayer bazında CoD2 en iyisi
quote:
Orijinalden alıntı: Avrim
Single olarak United Offensive'ın eline hiç biri su dökemez ama Multiplayer bazında CoD2 en iyisi