Şimdi Ara

torchlight mı diablo 3 mü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
5.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • küçük dağları yaratmayı bitirince haber ver tartışalım. dinini inkar edip blizzarda tapmaya başlamışsın. diablo 3 ün eksiklerini neden belirtmeyelim ? kuran mı bu peygamber mi hazırladı diablo 3 ü ?

yok artık ya

Hocam yapmayın etmeyin diablodan bahsediyoruz abzürd olmamış mı biraz iki oyunu kıyaslamak.Allahtan diablo mu wow mu dememişsiniz oyun ne kadar kötü olursa olsun biraz saygı duyalım eksikleri düzelteceklerdir old republic degil bu ea degil blizzard.Ayrıca burda dinini inkar etmişsin blizzarda tapmışsın tarzı konuşmalar görmek beni üzdü isteyen istedigine tapar istersem barbarian a taparım kimseye düşmez bunun derdi.

Orijinalden alıntı: GoreHowl

Nedir bu herkezin blizzardla alıp veremediği. Her çıkan mmorpg wow katili oluor her çıkan hack & slash diablo katili sonuç hep hüsran Torchlight eğlenceli bir oyun diablonun yokluğunda çerez nietine gitti ancak şu an pek tutacağını sanmıorum. Path of exile dienlerede gülüorm kütük gibi oyunu diabloyla karşılaştırmayn artk lütfen. Grafikleri animasyonları 90 lardan kalma. 90 lardan beri oyn oynamayanlar beğenmiş sanırım.

Biz de seni bekliyorduk, tam da "millet ne güzel ezmeden adam gibi cevap vermiş" diye düşünürken.

• Yukardaki maviylen legendary kıyaslayan şahıs, legendary ninde 2 random magic mod alarak o zırt pırt düşen mavilerden kat kat daha iyi olabileceğini biliyorsun değil mi ?

Legendaryleri zırt pırt dandirik modlarla görmenin hiçbir manası yok, asıl legendary o mavinin aldığı bonusu veya benzerini alıp perfect statlarla düşen bir item olacağını kavramanı tavsiye ediyorum.

Öte yandan random map mevzusu olarakta kuzey doğu demişsin ama şu ana kadar hiç öyle bir tek düzelikle karşılaşmadım.

Saygılar.

benim esas tepkim şu: diablo 2 12 sene oynandı diablo 3 acaba pvp çıkana kadar tutunabilecek mi

siz gerçekten diabloya content patch ya da dlc çıkacak diye mi bekliyorsunuz ? Bashiok un blue postunda aynen bu yazıyor pvp patchinden başka bir şey eklenmeyecek oyuna diye. 2 sene sonra expansion adı altında 6 saatlik bi paketi daha satarlar 60 euroya

wowla diablo kıyaslanmaz haklısınız ama gerçekten görmek isterdim wow formatında diablo 3. tamamen sosyalleşen oyun dünyasında blizzard'ın kapalı kutu politikası gerçekten can sıkıyor.

activisionun blizzardın kilit adamlarını call of duty e yönlendirmesinden bişeyler olacağını anlamalıydık.
    Desktop: i5 4670K @ 4.5Ghz(1.260V) ,Gigabyte Z87-3DH ,Gigabyte G1 GTX 1070 ,G.SKILL 16 GB 1600Mhz CL7 ,Samsung EVO 850 250GB, OCZ Pro Gaming 600W ,Plantronics RIG500HD ,Logitech G500 ,CM Storm QuickFire TK Cherry MX Blue ,Steelseries 4HD ,Asus VG248QE, Philips 239C4QHSW, Samsung TV + Soundbar
    Mobile: iPhone 7 Plus Jet Black 128GB | Zenfone 2 x86 Intel Atom 32GB Server: HP DL360 G6 Xeon E5502
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvzkrts

küçük dağları yaratmayı bitirince haber ver tartışalım. dinini inkar edip blizzarda tapmaya başlamışsın. diablo 3 ün eksiklerini neden belirtmeyelim ? kuran mı bu peygamber mi hazırladı diablo 3 ü ?

yok artık ya

Hocam yapmayın etmeyin diablodan bahsediyoruz abzürd olmamış mı biraz iki oyunu kıyaslamak.Allahtan diablo mu wow mu dememişsiniz oyun ne kadar kötü olursa olsun biraz saygı duyalım eksikleri düzelteceklerdir old republic degil bu ea degil blizzard.Ayrıca burda dinini inkar etmişsin blizzarda tapmışsın tarzı konuşmalar görmek beni üzdü isteyen istedigine tapar istersem barbarian a taparım kimseye düşmez bunun derdi.

Boşverin hocam sallamayın böle tip insanları. Köşeye sıkışınca mevzuyu nerelere çekiyorlar Milyonlarla insanın oynadığı oyunu kendi zevkine uymuyor diye çöp die nitelendirip insanları oyunu almamaya yönlendirmeye çalışmak komik.

@php

Sen oyunun eksiklerini tartışmıyorsun. Senin kullandığın dil tartışma dili değil ezme dili. Oyuna çöp muamelesi çekip yok parama yazık olmuş keşke iade etseydm yok yazıklar olsun bilmemne gibi cevaplar senin amacını gösterio zaten. Sizin gibi tip insanları forumda yıllardır görüyoruz sürekli ya wowu ezmeye çalışır ya starcraftı şimdide diabloyu. Bu oyunları hep başka yeni oyunlarla karşılaştırır. Yok age of conan yok aion vs bilmemne. Sonuçta bu oyunlar fos çıkınca hepiniz azınızın payını alıp gidiyosunuz piyasada blizzard tekel olmaya devam edio. Diablodada bu böyle olucak. Çok övdüğünüz oyunları çıkınca görücez ne kadar tutunucaklar piyasada.Şimdi bi zahmet oyundan bu kadar ağzın yandıysa sat accountunu diablo konularınada uğrama sende rahat et bizde edelim.

Yada adam gibi oyunun eksiklerini tartışmayı öğren bizde tartışalım.

Kimse burda diabloya 4 4 lük oyun demiyor. Ama kalkıpta bu oyuna çöp dersen bu lafları da hakedersin k.bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Php

betasını oynadım da aldım heralde. bağıra bağıra blue postlarda dediler ki beta normal oyundan daha kolay yapıldı oyunun çok çok küçük bir kısmı normal oyunla alakası yok şöyledir böyledir.

benim esas tepkim şu: diablo 2 12 sene oynandı diablo 3 acaba pvp çıkana kadar tutunabilecek mi

siz gerçekten diabloya content patch ya da dlc çıkacak diye mi bekliyorsunuz ? Bashiok un blue postunda aynen bu yazıyor pvp patchinden başka bir şey eklenmeyecek oyuna diye. 2 sene sonra expansion adı altında 6 saatlik bi paketi daha satarlar 60 euroya

wowla diablo kıyaslanmaz haklısınız ama gerçekten görmek isterdim wow formatında diablo 3. tamamen sosyalleşen oyun dünyasında blizzard'ın kapalı kutu politikası gerçekten can sıkıyor.

activisionun blizzardın kilit adamlarını call of duty e yönlendirmesinden bişeyler olacağını anlamalıydık.

Nerde yazıyor pvp patchinden başka patch gelmeyeceği?

• quote:

Orijinalden alıntı: undy1ng

Sana kısaca şu şekilde açıklayım ;

Torchlight Blizzard North ekibinde olan Max Schaefer, Erich Schaefer ve Peter Hu'nun da aralarında bulunduğu çekirdek bir ekip'e sahiptir. Müzikleri diablo'yu benzer demelerinin nedeni ise Blizzard North'un müziklerini yapan Matt Uelmen'ın Torchlight'ın müziklerini yapmasıdır.. Ayrıca oyun 3 sene önce çıkmıştır.. çıkacak olan oyun ise Torclight 2'dir ve müzikler yine Matt Uelmen'e aittir..

İzlenimler için şuraya bir göz atabilirsin ;http://forum.donanimhaber.com/m_41843463/mpage_3/f_/key_//tm.htm#61132517

Gelelim diablo 3 mü Torchlight 2 mi sorusuna.. Temelde aynı gibi olsa da bu biraz da tarz meselesi ve kişiden kişiye değişir.. Diablo 3 diyen eskiler mazisi olduğundan diablo oynayan da çıkacatır, Torchlight daha iyi diyen de.. Bana göre soracak olursan da yaz aylarında Torchlight 2'yi oynamanı ama kesinlikle ve kesinlikle Baldur's Gate: Enhanced Edition'a göz atmanı da tavsiye ederim..

Bunu demek için girmiştim gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

betasını oynadım da aldım heralde. bağıra bağıra blue postlarda dediler ki beta normal oyundan daha kolay yapıldı oyunun çok çok küçük bir kısmı normal oyunla alakası yok şöyledir böyledir.

https://twitter.com/Bashiok/status/166763990544949248

twitterdan anca bunu bulabildim blue post olarak da 2 yerde geçti 1i yine bashiok diğeri de başka birisiydi şu an bulamadım.

WoW'a 2005 in başında ilk patchte başladım starcraftı çıktığı gibi aldım. çok sevdiğim bu oyunları yapan blizzardı her zaman destekledim ama diablo 3 blizzardın elinden çıkmış olamayacak kadar kötü bir oyun. fan boyluğu kenara koyun objektif olarak bakın.
    Blizzardı kötülemek bana birşey kazandırmaz. ama benden 3-4 sene sonra wowa başlayıp benim görüşlerimi eleştirecek tecrübede değilsiniz. iyi halini görmeden kötü hale geldiğini algılayıp eleştiremezsin çünkü sende öyle bir tecrübe yok henüz.
    bazı arkadaşlar gibi forumda yatıp kalkmıyorum öyle olsa 8 senelik donanımhaber üyeliğimde daha çok post'um olurdu. Daha önce yazdığım çizdiğim şeylere bir bakın bi zahmet özellikle LORE ve RP tartışmalarına , oyunları bazı arkadaşlar gibi yüzeysel oynamıyorum ben.
    tekrar ediyorum ve sözlerimin de arkasındayım.. diablo 3 parasını hak eden bir oyun değil. diablo 2 oynamadığınızı farz ediyorum.
    Desktop: i5 4670K @ 4.5Ghz(1.260V) ,Gigabyte Z87-3DH ,Gigabyte G1 GTX 1070 ,G.SKILL 16 GB 1600Mhz CL7 ,Samsung EVO 850 250GB, OCZ Pro Gaming 600W ,Plantronics RIG500HD ,Logitech G500 ,CM Storm QuickFire TK Cherry MX Blue ,Steelseries 4HD ,Asus VG248QE, Philips 239C4QHSW, Samsung TV + Soundbar
    Mobile: iPhone 7 Plus Jet Black 128GB | Zenfone 2 x86 Intel Atom 32GB Server: HP DL360 G6 Xeon E5502

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

https://twitter.com/Bashiok/status/166763990544949248

twitterdan anca bunu bulabildim blue post olarak da 2 yerde geçti 1i yine bashiok diğeri de başka birisiydi şu an bulamadım.

WoW'a 2005 in başında ilk patchte başladım starcraftı çıktığı gibi aldım. çok sevdiğim bu oyunları yapan blizzardı her zaman destekledim ama diablo 3 blizzardın elinden çıkmış olamayacak kadar kötü bir oyun. fan boyluğu kenara koyun objektif olarak bakın.
    Blizzardı kötülemek bana birşey kazandırmaz. ama benden 3-4 sene sonra wowa başlayıp benim görüşlerimi eleştirecek tecrübede değilsiniz. iyi halini görmeden kötü hale geldiğini algılayıp eleştiremezsin çünkü sende öyle bir tecrübe yok henüz.
    bazı arkadaşlar gibi forumda yatıp kalkmıyorum öyle olsa 8 senelik donanımhaber üyeliğimde daha çok post'um olurdu. Daha önce yazdığım çizdiğim şeylere bir bakın bi zahmet özellikle LORE ve RP tartışmalarına , oyunları bazı arkadaşlar gibi yüzeysel oynamıyorum ben.
    tekrar ediyorum ve sözlerimin de arkasındayım.. diablo 3 parasını hak eden bir oyun değil. diablo 2 oynamadığınızı farz ediyorum.
    (ama benden 3-4 sene sonra wowa başlayıp benim görüşlerimi eleştirecek tecrübede değilsiniz. iyi halini görmeden kötü hale geldiğini algılayıp eleştiremezsin çünkü sende öyle bir tecrübe yok henüz.bazı arkadaşlar gibi forumda yatıp kalkmıyorum öyle olsa 8 senelik donanımhaber üyeliğimde daha çok post'um olurdu. Daha önce yazdığım çizdiğim şeylere bir bakın bi zahmet özellikle LORE ve RP tartışmalarına , oyunları bazı arkadaşlar gibi yüzeysel oynamıyorum ben.)

tamam kötü abi almasın kimse diablo 3 blizzard da batar inş.sen başka birşeye sinirlenmişsin belli kendi düşünceni monte edemezsin kimseye senin yazdıklarını herkes okuyor zaten illa üst üste kötü herkes kötü diyecek oynamayın demene gerek yok,oynarım cunku.sırf tristram daki müzik için oynarım.bak ben saygı duyuyorum sana benım en yakın arkadaşlarımda beğenmedi ama bana sen ne anlarsın diabloyamı tapıyosun dininimi degiştirdin demedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcg

dayanamıyorum torchlight'ı satın alacağım sanırım. diablo3 ile çok problem duydum ama :) biri de bişey deseydi yaw

İkisini de satın alabilirsin benim gibi.
    Birinden sıkılınca ötekine geçersin. Torchlight güzel bir oyun, duyduğum kadarıyla 2.si daha da iyi bir oyun. D3 de gayet başarılı bir oyun, serverlara bağlanabildiğin sürece zevk alarak oynayacağını garanti ediyorum.

Bu arada D3 günümüzün kısa süreli oyunlarıyla karşılaştırılınca gayet parasının karşılığın veren bir oyun.
    Sadece single bile oynasanız haftalarca oyalar sizi. Eğlenceli, sürükleyici, zorluk seviyeleri tatmin edici.

Eğer 2. oyun gibi yıllarca eşya peşinde koşmak isteyen(ben gibi) varsa AHı kullanmazsınız.
    Skillerde de 2. oyun havasını istiyorsanız(gene ben gibi) kapatırsınız "Elective Mod"u baştan hangi skilleri istediğinize karar verip, onları değiştirmeden bütün oyun boyunca aynı 6 skille dolaşırsınız.

Blizzard bir kaç sene önce Activision ile birleştiği andan itibaren ben beklentimi en aza indirdim. Keşke sizlerde aynısını yapsaydınız.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• torchlight süper. 2'yi de bekliyorum bir beta key bile yok.

ne zaman ki 2'den sıkılırım o zaman diabloya bakacağım. eğer bu sıkıntılar filan giderildiyse o zaman onu alıp devam edeceğim :)

iki oyun da güzel gerçi. bizim çocukluğumuzda böyle güzel oyunlar yoktu şimdi arasından seçiyoruz çok şükür.

http://www.ign.com/articles/2012/05/14/diablo-iii-review-in-progress?page=2

Oyuna mok atıp duran çok bilmişler bi zahmet yol alın artık

Dünyanın önde gelen oyun inceleme sitesi ign diabloya 9.5 vermiş.

bence bu puanı hakediyor diablo 3

PSN : Efilyan

• quote:

Arkadaşım şunu yapmaktan vazgeçin dünyanın önde gelen oyun sitesi önde gelen film sitesi vs vs onlar yüksek puan verdi diye
    ben sevmek yada pof poflamak zorunda değilim.Dünyada 6 milyar insan yaşıyor hadi 6 sını 5 ni 4 nü geçtim bana 3 milyar insanın
    insan olmak dışında bir ortak noktasını gösterirmisin?Zevkler ve renkler tartışılmaz ben severim sen sevmeye bilirsin
    yada tam tersi saygı göstermek lazım.

Not.:Oyunla ilgili herhangi bir yorumum mevcut değil henüz oynamadım ama bu fikir empoze etmesi işine her daim karşıyım
    bunu belirtmek istedim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 25 Mayıs 2012; 3:27:54 >
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur

• Diablo 3`teki vurus zevki ve oyun zevkinden sonra Torchlight 2 ucuz basit sig geliyor bana... Tabi ki su anda D3 ile ilgili zilyon tane sorun var basta takilmalaar loading asset problemleri server problemleri ama hakkini vermek lazim oyun muthis zevkli.

Bu arada PHP arkadasim Blizzard da resmi forumda bu gibi denge sorunlarinin oldugunu itiraf etti zaten ve patch lerle hepsini duzelteceklerinin sozunu verdi, D2`de de olmustu 30 kere patch cikti dengeleyen bu sorunlar hallolur yeter ki oyun kaliteli zevkli olsun, Diablo 3 kaliteli zevkli bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 25 Mayıs 2012; 5:44:59 >

Diablo 3'ün RPG yapısında çok fazla kesinti yapıldı, bu hayal kırıklığı yarattı. Yani hiçbirşey seçmeden level atlamak ve skillerin sadece "unlock" olup istediğiniz zaman değiştirebilmeniz, oyunun içini boşaltmış. Bir de kopya koruması yüzünden, online oynama mecburiyeti, hack, dc, lag gibi sorunlar çıkmış.

Torchlight 2, birçok yönden Diablo 3'ten daha iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=IizebnmRj4Y

Orijinalden alıntı: dewilswale

ben bunları geçtim grim dawnı bekliyorum gayet güzel bir oyun yapıyorlar titanquest ekibi gerçi oyun içeriğiyle ilgili pek bir şey görmedik ama videoda güzel gözüküyor hayırlısı bakalım

http://www.youtube.com/watch?v=IizebnmRj4Y

Grimdawnın son haliyle ilgili bütün bilgiler burada;

http://www.kickstarter.com/projects/crateentertainment/grim-dawn?ref=live

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Arkadaşım şunu yapmaktan vazgeçin dünyanın önde gelen oyun sitesi önde gelen film sitesi vs vs onlar yüksek puan verdi diye
    ben sevmek yada pof poflamak zorunda değilim.Dünyada 6 milyar insan yaşıyor hadi 6 sını 5 ni 4 nü geçtim bana 3 milyar insanın
    insan olmak dışında bir ortak noktasını gösterirmisin?Zevkler ve renkler tartışılmaz ben severim sen sevmeye bilirsin
    yada tam tersi saygı göstermek lazım.

Not.:Oyunla ilgili herhangi bir yorumum mevcut değil henüz oynamadım ama bu fikir empoze etmesi işine her daim karşıyım
    bunu belirtmek istedim sadece.

Ben kimseye sevmek zorunda olduğunu söylemiyorum ancak bu forumda oyunu kendi sevmedi diye yok verdiğim paraya pişmanım oyun çöp sakın almayın gibi kelimeler kullanan pek çok kişi bulunmakta. Böle kişilere kulak asmaktansa böle siteleri referans almak daha mantıklı olduğu için yazdım. Düzgün şekilde eleştri olabilir oyunun + - yönleri belirtilir herkezin bi fikri vardır. Ancak oyuna direk çöp muamelesi çekenlere böle cevaplar vermek gerekiyor bazen

• MC de yapılan kullanıcı oylamasında Diablo 3 yaklaşık 3.4 puan almıştı 10 üzerinden... ve oylamaya 5000 üzerinde insan katılmıştı... Oyunu beğenmeyen birkaç kişi değil anlayacağınız... Bir ara CE almak için dünyanın parasını gözden çıkartmıştım... ( 240 lira değil, karaborsa... ) İyiki sıra bana gelmeden tükenmiş... İyiki gözümü karartıp bi tomar para verip almamışım... Şu anda Diablo 3 oyununun buldunduğu hesaplarını satmaya çalışan kaç kişi var piyasada biliyor musunuz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.