|
Kendi çevimiş olduğum bu yama sadece Turnabout Sisters bölümüdür. Oyunun tamamını çevireceğim sadece bu bölümü çevirmem 3 günümü aldı toolu ayarlamak, çeviriden sonra oyuna entegre ederken tool yüzünden çıkan sorunlar dahil herşeyi ile toplam 1 hafta içerisinde tamamladım. Zaten The First Turnabout bölümünü @jepalion adlı kullanıcı şu konusunda paylaşmıştı: Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy The First Turnabout | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com) Çeviriye devam edeceğim ancak sınav haftam yaklaşıyor bu yüzden iki haftalık bir ara vereceğim. Ayrıca oyun içerisinde yaklaşık 2-3 diyalog ingilizce kaldı maalesef tool ile ilgili bir sorun türkçeye çevirdiğimde diyalog döngüye giriyordu ne kadar uğraşsamda düzeltemedim bende öylece bıraktım. Yamaya ait birkaç ekran görüntüsü: ![]() ![]() ![]() ![]() Kurulum: Öncelikle oyunun bulunduğu ana dizine "PWAAT_Data" klasörünü atmalısınız. Daha sonra "Version" klasöründeki hangi sürümü kullanıyorsanız onu seçip onun içerisindeki "PWAAT_Data" klasörünü oyunun ana dizinine atmalısınız. Doğru sıra ile yaptığınızdan emin olun önce "PWAAT_Data" sonra seçtiğiniz sürümün içerisindeki "PWAAT_Data". Bu şekilde yaparsanız oyununuz sorunsuzca açılır. İndirdiğiniz zip içerisinde kurulum talimatları mevcuttur. İndirme linki: https://archive.org/details/phoenix-wright-ace-attormey-trilogy-tr-yama ![]() Android Versiyonu Hakkında: Oyunu normal apk gibi kurmalısınız. VirusTotal maks 650MB desteklediği için ekleyemedim. VirusTotal: https://www.virustotal.com/gui/file/69b23c9327705b0948fee52fdf8fdda3ad24d379d389f34a1145ba98f0722497 Oynarken iyi eğlenceler! Değişiklikler: *Birkaç ingilizce dialog daha türkçeleştirildi. *Font türkçeleştirildi. *Bazı texturelar türkçeleştirildi. *İndirme linki yenilendi, Drive'dan Internet Archive sitesine geçildi. *VirusTotal sonucu eklendi. *Android versiyonu eklendi. *Steam ve Korsan olmak üzere iki adet versiyon eklendi. *Steam font hatası giderildi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsukasa -- 30 Ağustos 2024; 11:22:7 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı