Kendi çevimiş olduğum bu yama sadece Turnabout Sisters bölümüdür. Oyunun tamamını çevireceğim sadece bu bölümü çevirmem 3 günümü aldı toolu ayarlamak, çeviriden sonra oyuna entegre ederken tool yüzünden çıkan sorunlar dahil herşeyi ile toplam 1 hafta içerisinde tamamladım. Zaten The First Turnabout bölümünü @jepalion adlı kullanıcı şu konusunda paylaşmıştı: Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy The First Turnabout | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com) Çeviriye devam edeceğim ancak sınav haftam yaklaşıyor bu yüzden iki haftalık bir ara vereceğim. Ayrıca oyun içerisinde yaklaşık 2-3 diyalog ingilizce kaldı maalesef tool ile ilgili bir sorun türkçeye çevirdiğimde diyalog döngüye giriyordu ne kadar uğraşsamda düzeltemedim bende öylece bıraktım. Yamaya ait birkaç ekran görüntüsü: ![]() ![]() ![]() ![]() Kurulum: Öncelikle oyunun bulunduğu ana dizine "PWAAT_Data" klasörünü atmalısınız. Daha sonra "Version" klasöründeki hangi sürümü kullanıyorsanız onu seçip onun içerisindeki "PWAAT_Data" klasörünü oyunun ana dizinine atmalısınız. Doğru sıra ile yaptığınızdan emin olun önce "PWAAT_Data" sonra seçtiğiniz sürümün içerisindeki "PWAAT_Data". Bu şekilde yaparsanız oyununuz sorunsuzca açılır. İndirdiğiniz zip içerisinde kurulum talimatları mevcuttur. İndirme linki: https://archive.org/details/phoenix-wright-ace-attormey-trilogy-tr-yama ![]() Android Versiyonu Hakkında: Oyunu normal apk gibi kurmalısınız. VirusTotal maks 650MB desteklediği için ekleyemedim. VirusTotal: https://www.virustotal.com/gui/file/69b23c9327705b0948fee52fdf8fdda3ad24d379d389f34a1145ba98f0722497 Oynarken iyi eğlenceler! Değişiklikler: *Birkaç ingilizce dialog daha türkçeleştirildi. *Font türkçeleştirildi. *Bazı texturelar türkçeleştirildi. *İndirme linki yenilendi, Drive'dan Internet Archive sitesine geçildi. *VirusTotal sonucu eklendi. *Android versiyonu eklendi. *Steam ve Korsan olmak üzere iki adet versiyon eklendi. *Steam font hatası giderildi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsukasa -- 30 Ağustos 2024; 11:22:7 > |
Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy Türkçe Yama (PC/Anroid)

-
-
zamanını ayırıp çevirdiğin için çok saol
-
Selamlar linki yenileyebilme şansınız var mı acaba
-
Elinize sağlık, çeviri zor iş, bazı oyunlara entegre etmek bazen daha da zor olabiliyor. Bu arada imla kurallarına da dikkat etmek lazım.
-
Link yenileme şansın var mı?
-
Link güncellendi.
-
eski yama çalışıyordu ancak güncellediğin halinde oyun hata veriyor
-
Nasıl bir hata hocam? Kendi bilgisayarımda sorunsuz çalışıyordu.
-
beyaz ekranda yanıt vermiyor yazarak açılmıyor. Yamayı kaldırdığımda ise sorunsuz açılıyor.
-
Unity ile alakalı bir sorun gibi duruyor. Yamanın içindeki "sharedassets0.assets" dosyasını silip deneyin birde. Türkçe font için bulunuyor o dosya büyük ihtimalle bu yüzden açılmıyor. Birde oyun orjinal mi?
-
oldu,çok sağolun. evet steam sürümü
-
Ben çeviriyi korsan üzerinden yapmıştım bu yüzden olmalı eğer font gözüne batıyorsa sharedassets0.assets dosyanı yollarsan fontunu düzeltebilirim.
-
oynayıp part 2'yi bitirdim hiçbir sorun olmadı. İlgin için teşekkürler
-
dediğini yaptım o dosyayı sildim sorunsuz açıldı ama bi sorun var yazılar görünmüyor sadece
-
Yazılar görünmüyor derken oyun içindeki diyaloglar falan mı yoksa menü mü? Ve oyun korsan mı orjinal mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsukasa -- 1 Ağustos 2024; 20:29:55 > -
Benzer içerikler
- dark souls 3 türkçe yama
- zelda breath of the wild türkçe yama
- warband osmanlı modu
- stranded deep kaç kişilik
- witcher 2 türkçe yama
- roleplay ne demek
- oblivion remake
- witcher 4 ne zaman
- mmorpg oyunlar
- bannerlord hileleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X