Şimdi Ara

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
404
Cevap
6
Favori
19.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu ps4 e aldım yorumlar iyi görünüyor bakalım nasıl çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Kac saat sürüyor Single Player? Zaten Multi icin almiyorum.

Hocam %100 ile bitireceksen 12 saat civarı sürüyor, survival intinct sistemini kullanmazsan daha fazla, Speedrun olarak 4 - 4.5 saat arası bir sürede bitirilebilir.
  • Ps3 de bitirmiştim,değer mi almaya tekrar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • challangelerin yerini mapte gosteren bir gelistirme fln var mi acaba gonlumu cok yoruyolar bazi bolumlerde

birde oyunla ilgili sahsi kanaatim ps4`un suan acik ara en iyi oyunu, senaryo, oynanis, cevre dinamikleri, grafikler her seyiyle obur oyunlarin yuzune bakmama sebep oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ps3 de bitirmiştim,değer mi almaya tekrar.

Asla pişman olmazsin arada büyük fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

challangelerin yerini mapte gosteren bir gelistirme fln var mi acaba gonlumu cok yoruyolar bazi bolumlerde

birde oyunla ilgili sahsi kanaatim ps4`un suan acik ara en iyi oyunu, senaryo, oynanis, cevre dinamikleri, grafikler her seyiyle obur oyunlarin yuzune bakmama sebep oldu

Kesinlikle. Hatta bugüne kadar oynadığım herşeyiyle 4x4 lük nadir oyunlardan. PS4 ünse açık sra en iyi oyunu şuan için.

• ps3 te bitirmiştim ps4 te grafikler dışında bir farkı var mı aynı oyun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

ps3 te bitirmiştim ps4 te grafikler dışında bir farkı var mı aynı oyun mu ?

yukarıda sorulup cevap verilmiş görmemişim
  • Arkadaşlar oyunu bitirip takaslamak isteyenler için elimde FİFA 14 var takas yapabiliriz.
  • ne bıtmez oyunmus arkadas cok uzun geldı bana
  • PS3'te bitirdim... Bir ara işten ve okuldan çıkınca hadi eve gidip şu adaya bakalım neler oluyor diye

Oyunu normal modda bitirdim , söyleyebileceğim tek şey ; Normal Mod'da yaapy zeka vasattı...

Birde her bölüm başında , en fazl 3 düşman saydım , 3 tane geliyor ve bitiyor.... Üç veya üç , üç geliyordu düşmanlar .

Oyun kolay , ancak çok sürükleyiciydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal ve hard modda birer kez bitirdim oyunu çok beğendim ps4 de bu kadar oyun sıkıntısı yaşarken ilaç gibi geldi valla. Us hesaptan almıştım satacağım şimdi ilgilen olursa 100 tlye veririm 2 indirme hakkını

• Kıyafetlerin işlevsiz olması kötü olmuş hepsinin kendine has bazı özellikleri olsa ve oynayış tarzımıza göre biz seçsek daha iyi olurmuş. Böyle sadece görüntüden ibaretler.

• Kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim çok eğlenceli ;)
  • Güzel oyun da şu Lara'nın meşhur kısa şortlu kiyafeti olsa iyi olurdu
  • Oyunu PS4'de yeni oynama şansı buldum aman allahım dedim bu nasıl bir oyundur böyle muhteşem yapmışlar..
  • Oyunu pc de bitirdikten sonra dun ps4 te oynadim grafikleri disinda bi degisiklik yok hikayesinde galiba ama bu oyun kitliginda bitirmis daha once oynamis olanlar bile oynasin kesinlikle grafikleri harika suan ps4 e cikmis en iyi nextgen grafiklerine sahip oyun

• Oyun bitmesin diye oynamak istemiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu birkaç gündür oynuyorum (daha %11'ini oynadım) ama grafik olarak öyle abartılacak bir şey görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaddict

Oyunu birkaç gündür oynuyorum (daha %11'ini oynadım) ama grafik olarak öyle abartılacak bir şey görmedim.

Bencede hatta berbat paraya yazik ettik

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.