Şimdi Ara

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
404
Cevap
6
Favori
19.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Ya ben bu oyunu US PSN'den PS3'e dijital olarak almıştım ucuzdu, oynayamamıştım The Last of Us gelince yarım kaldı. Bir güzellik yap da PS3'e alanlara indirim yap alalım insafsız PSN.

Heralde Mart ayının plus oyunu olacak.Geçen ayda hatırladığım kadarıyla gene sizdiniz hocam heralde. "Plus Bioshock ile Metroyu aynı anda vermez ama verirsede hayır demeyiz" diyen bu ayda indirim yap dediniz plus ile gelicek mübarek adamsınız saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 18 Şubat 2014; 3:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

quote:

Ya ben bu oyunu US PSN'den PS3'e dijital olarak almıştım ucuzdu, oynayamamıştım The Last of Us gelince yarım kaldı. Bir güzellik yap da PS3'e alanlara indirim yap alalım insafsız PSN.

Heralde Mart ayının plus oyunu olacak.Geçen ayda hatırladığım kadarıyla gene sizdiniz hocam heralde. "Plus Bioshock ile Metroyu aynı anda vermez ama verirsede hayır demeyiz" diyen bu ayda indirim yap dediniz plus ile gelicek mübarek adamsınız saygılar..

Yok ben değildim o başkası demişti. Ben Bionun geleceğini söylemiştim. Hatta oyunu 20 dolara aldım diye sevinirken plusa geldi demiştim. Ama madem totem yapalım diyorsun şöyle bir yorum yapayım. Geçen nesil online için plus zorunlu olmadığından güzel oyunlar görüyorduk. Ama bu nesil plus zorunlu, çoğu kişide var. Yeni çıkmış ve 60 dolardan stora'a giren bir oyun plusa hemen gelmez diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

quote:

Yok ben değildim o başkası demişti. Ben Bionun geleceğini söylemiştim. Hatta oyunu 20 dolara aldım diye sevinirken plusa geldi demiştim. Ama madem totem yapalım diyorsun şöyle bir yorum yapayım. Geçen nesil online için plus zorunlu olmadığından güzel oyunlar görüyorduk. Ama bu nesil plus zorunlu, çoğu kişide var. Yeni çıkmış ve 60 dolardan stora'a giren bir oyun plusa hemen gelmez diyorum.

abi ps4 te oynadığım eni iyi oyun diyebilirim
    cunyırcımla beraber oynuyoz aksamları

• Grafiker bey oynuyoruz degil hakan cabaliyor ben yol gosteriyorum gidecegi yeri uc dk once whatsappdan yaziyorum hakan uc dk sonra aaaa buldum yukarida yol var diyor ama oyunu bende cok begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ipli ok atmayı öğrendiğim yerlerde bırakmıştım. :P Biraz daha gaz verirseniz alacağım oyunu sizin yüzünüzden. Zaten Thief de geliyor. :P
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Aldiktan sonra twitchten yayin yapip oyununa bizide dahil edeceksn al etmeyeceksen alma

• Oyun film gibi akip gidiyor mezarlarda oyalanmazsaniz takilip geceneyeceginiz bolum yok gibi .. butun mezarlari ksfetmeden oyunu elden cikarmayin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Grafiker bey oynuyoruz degil hakan cabaliyor ben yol gosteriyorum gidecegi yeri uc dk once whatsappdan yaziyorum hakan uc dk sonra aaaa buldum yukarida yol var diyor ama oyunu bende cok begendim

Hahayyt baya keyifli okuyo gercii seni bilmem ama

Cem abi oyun cidden cok iyi. Basindan kalkmak istemiyorum, birde ds4 un hakkini vermis adamlar aldiginda goreceksin super

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 18 Şubat 2014; 10:32:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben egleniyorum ya bide twitch yazdiklarimi yollasa .s spoiler olayina pek takilmadigim icin sorunda olmuyor ps4 alinca tr alir oynarim yine

• Dedikleri kadar FPS düşüşleri varmı PS4'te ? 60'ın altına çokmu düşüyor,yoksa bazı yerlerdemi düşüş var sadece ?
  • Oyunu % 100 ile pazar günü bitirdim satışa çıkardım ama satamazsam da dert değil arşivimde durur birde 60 fps gerçekten farkını hissettiriyor bu oyunun üzerine AC IV oynim dedim resmen ağır çekim gibi geldi zor alıştım....:)

• quote:

Orijinalden alıntı: goxel1989

Arkadaşlar PS4 için aldığım tomb raider oyununu bitirdim ve Call of Duty ile takas etmek istiyorum. Oyunu US PSN üstünden aldım yani 1. ve 2. hakkıda vereceğim. Karşılığında Call of Duty Ghost oyununu istiyorum aynı şekilde 1. ve 2. hak ile birlikte. İlgilenenler PM atabilir.

İyi Oyunlar Herkese.

Arkadaşlar Call of duty olmazsa NFS rivals ile'de takas yapabiliriz
  • Grafikleri çok beğenen var forumda ama ben yetersiz buldum. Kötü demiyorum. Ayrıca çok uzun bi oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 28 Şubat 2014; 20:42:06 >
  • ps4'ten aldım direkt

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER

• arkadaşlar bende aldım gümrükten geçmesini bekliyorum :) single ı zaten sormuyorum,multisi nasıl ? oyunu alırken multisi yokmuş gibi düşünüp aldım beklentim yok yani.İyimi multisi ?
  • Arkadaşlar takaslamak isteyen olursa elimde Fifa 14 var takas yapabiliriz.
  • Uncharted 3'ü severek ve zevk alarak oynamistim. Sizce Tomb Raider'de öyle bir oyunmu? Fifa14 satip almayi düsünüyorum. Sizce deger mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Uncharted 3'ü severek ve zevk alarak oynamistim. Sizce Tomb Raider'de öyle bir oyunmu? Fifa14 satip almayi düsünüyorum. Sizce deger mi?

uncharted dan daha bile iyi düşman çeşitliliği fazla ve düşmanları oldurdugunde kan cikiyo :) ama multisi unc3 un yanına yaklasamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Kac saat sürüyor Single Player? Zaten Multi icin almiyorum.

• Bende oynuyorum cok güzel oyun begendim. Grafikler şahane

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.