Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ps4 te yeni başladım oyuna level 5 im biraz zorlanıyorum ara ara oyuna giriyorum psn burakgnydn aktif olup yardımcı olabilecek arkadaşlar ekleyebilir mi teşekkürler

• Bu episode 2 görevlerini nerde bulunabilirim daha çıkmadı bende?

• Online oyuncu sayisi olarak nasil oyun? 3 kisi almayi dusunuyoruz oyuncu bulmada sikinti yasar miyiz ?

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Oyuncu sayısında sıkıntı yaşamazsın bu oyunun da belli bir fan kitlesi var.

• Raid yapacak Türk klan arıyorum. PSN kullanıcı adım peacetr.
    halihazırda ODB diye bir klana üyeyim ama aktif bir türk klana katılmak isterim.
  • Merhabalar,
    Çözemediğim bir sorunla karşı karşıyayım. Playstation Pro sahibiyim. Yaklaşık 2 ay önce Ps store dan indirimli olarak Gold edition paketini almıştım. Bu pakette 1 year paketi dahil olduğunu yazıyor ama bir türlü year 1 pass paketini indiremiyorum. İndir butona bastığımda herhangi bir hata vermiyor. Sürekli aynı yerde kalıyor. İndir butona bastığınızda indirebilen var mı?

Tahmin olarak ayrı olarak indirmiş olabilir belki ama harita da Classfieal assignment olan 3 yer var. Gold pakette yazıyordu ama arkadaşıma sorduğumda o ayrı dedi.

Son çare olarak Playstation desteke mail yazdım ve cevapların hepsini yaptım olmadı. Lisans geri yükleme de çare olmadı. :( Sanıyorum bütün bölümleri oynadıktan sonra mı 3 ayrı yeri açılıyor.
  • Benide ekleyin dostlar. Varsa klan falan orayada ekleyin

muratseber37

• Arkadaşlar oyunu indirdim giriyorum alpa 02 hatası veriyor. servera baglanılamadı diyor. 2 gündür aynı sorun. bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ? kablo ile de denedim wireless ile de denedim hep aynı hatayı veriyor. yardımcı olabilir misiniz ?
  • Oyuna haftasonu başlamayı düşünüyorum. Oynamak isteyen varsa psn: kalemistik
  • quote:

Orijinalden alıntı: emovic

Merhabalar,
    Çözemediğim bir sorunla karşı karşıyayım. Playstation Pro sahibiyim. Yaklaşık 2 ay önce Ps store dan indirimli olarak Gold edition paketini almıştım. Bu pakette 1 year paketi dahil olduğunu yazıyor ama bir türlü year 1 pass paketini indiremiyorum. İndir butona bastığımda herhangi bir hata vermiyor. Sürekli aynı yerde kalıyor. İndir butona bastığınızda indirebilen var mı?

Tahmin olarak ayrı olarak indirmiş olabilir belki ama harita da Classfieal assignment olan 3 yer var. Gold pakette yazıyordu ama arkadaşıma sorduğumda o ayrı dedi.

Son çare olarak Playstation desteke mail yazdım ve cevapların hepsini yaptım olmadı. Lisans geri yükleme de çare olmadı. :( Sanıyorum bütün bölümleri oynadıktan sonra mı 3 ayrı yeri açılıyor.
    Hocam gold için ayrı bir şey indirmiyorsun ,oyunun icinden aktif oluyor.Level 30 olup karakter sınıflarını açınca o gorevler yapılıyor diye biliyorum,hani gorev mi onu da bilmiyorum benim Gold değil çünkü ama o zaman bi bakın yani :)

• Şu lanet alfa 02 hatasının çözümü nedir arkadaşlar deli oldum. Dns leri modemden sıfırlayıp hafta sonu oynadım hiçbir ayarla oynayamama ragmen bugün yine alfa 02 hatası veriyor oyun. Modem Huawei normal superonline fiber modem. Aynı modemi kullanıp sorun yaşamayan var mı. Nası düzelecek bu lanet hata. Oyundan soğuttu

• quote:

Orijinalden alıntı: aron2186

Hocam gold için ayrı bir şey indirmiyorsun ,oyunun icinden aktif oluyor.Level 30 olup karakter sınıflarını açınca o gorevler yapılıyor diye biliyorum,hani gorev mi onu da bilmiyorum benim Gold değil çünkü ama o zaman bi bakın yani :)

Alıntıları Göster
    Anladım. Ben 30. level a geldim. Daha bir sürü iş var. Dediğin gibi olabilir. İnşallah öyledir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Şu lanet alfa 02 hatasının çözümü nedir arkadaşlar deli oldum. Dns leri modemden sıfırlayıp hafta sonu oynadım hiçbir ayarla oynayamama ragmen bugün yine alfa 02 hatası veriyor oyun. Modem Huawei normal superonline fiber modem. Aynı modemi kullanıp sorun yaşamayan var mı. Nası düzelecek bu lanet hata. Oyundan soğuttu
    Bu sorunu araştırdm ben. Sanırım sizin modeminizde sorun var gibi görünüyor. Modemde DMZ ayarından sadece ps makinanın ipsini yazın öyle deneyin. Birde division oyun güncellemesi yapıldığından emin olun. Bende superonline fiber kullanıyorum ve bağlantı da hiç sorun yaşamadım. Umarım sorununuza çözüm olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emovic

Bu sorunu araştırdm ben. Sanırım sizin modeminizde sorun var gibi görünüyor. Modemde DMZ ayarından sadece ps makinanın ipsini yazın öyle deneyin. Birde division oyun güncellemesi yapıldığından emin olun. Bende superonline fiber kullanıyorum ve bağlantı da hiç sorun yaşamadım. Umarım sorununuza çözüm olur.

Alıntıları Göster
    Hocam oyunu geçen perşembe indirdim 2 gün bu sorunu verdi. Sonra bilmiyorum alakalı mı ama modem arayüzünden dns tanımlamıştım onu sildim default yaptım düzeldi. Cuma cumartesi pazar sorunsuz oynadım. hiçbir ayarı değiştirmeden bugün tekrar açtım bu hatayı veriyor. Oyunu Ps4 ten oynuyorum. oynadığım Diger tüm online oyunlara sorunsuz girebiliyorum sadece bu oyunda sıkıntı çıkıyor. modem arayüzünden ps4 için dmz ayarlarını açtım ama yine aynı hata ne yapacagımızı şaşırdım. oyunu amerikan hesabından aldım tr ipsi oldugu için mi sıkıntı çıkıyor desem o zaman 3 gün nası sıkıntısız oynacagım onu anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 22 Ekim 2019; 0:54:43 >

• Arkadaşlar Division 1 tecrübesiyle beraber bir süredir division 2 oynuyorum. Hatta oynadığım tek oyun.
    Fakat ne kadar ingilizceniz iyide olsa sağdan soldan matchmaking ile raidler ciddi zor oluyor.
    Mevcut Türkçe konuşulan gruplar ya dolu ya aktif değiller.
    Haliyle bende bir clan kurdum
    Hem lvl atlamak isteyen arkadaşları hemde raidlerde kendi ana dilimizde iletişim halinde oyunu oynamak isteyen arkadaşları bekliyorum.
    PSN KursatErdal
    Psn Quhurushatto
    Clan TSK / Turkish Armed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quhurushatto -- 24 Ekim 2019; 22:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quhurushatto

Arkadaşlar Division 1 tecrübesiyle beraber bir süredir division 2 oynuyorum. Hatta oynadığım tek oyun.
    Fakat ne kadar ingilizceniz iyide olsa sağdan soldan matchmaking ile raidler ciddi zor oluyor.
    Hem lvl atlamak isteyen arkadaşları hemde raidlerde kendi ana dilimizde iletişim halinde oyunu oynamak isteyen arkadaşları bekliyorum.
    PSN KursatErdal
    Psn Quhurushatto
    Clan TSK / Turkish Armed
    Referans vereyim ben de clan'dayım. Akşamları ve hafta sonları hep oyundayız. Gayet eğlenceli oluyor. Gelen olursa memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quhurushatto

Arkadaşlar Division 1 tecrübesiyle beraber bir süredir division 2 oynuyorum. Hatta oynadığım tek oyun.
    PSN KursatErdal
    Psn Quhurushatto
    Clan TSK / Turkish Armed
    "Kutsalerdal" beni 5 . Level den aldi 500 world premier 5 haritasina kadar getirdi. Hatta tasidi resmen. Dunde 8 saat oynadik. Uzun suredir bu kadar bir oyundan zevk almamistim .
    Konuya hakim basarili ve yardimsever . cok yardimci oldu. tekrar tesekkurler
    Takim olarak oynanabilecek en harika oyun

• arkadaslar oyunu almayi düsünüyorum. paketler konusunda kafam karisti. yani ben gold edition yada standart paket alsam tek farki Gold edition yeni gelen haritalara erken giriyor geri kalan hersey ayni mi ? tüm dlc ler bedava mi bu oyunda ?
  • Bazen psn de güzel indirime giriyor almayı planlıyorum ama tek başıma oynucam. Zevk alabilir miyim? Tek oynayan eden var mı öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.