Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyuna yeni başladım ve yeni başlayan arkadaşlar ile oynamak istiyorum. Psn ıd: alcnarslan

Sesli sohbet sadece zırt bırt, ota böceğe küfür etmeyen ve belirli bir yaşın üzerindeki arkadaşlar ile olabilir. Ne değişik diyebilirsiniz. Sohbette çatır çutur cips yiyen, sürekli küfür eden, iki lafından biri yalan olan o kadar çok insan var ki artık sıkıldım peşinen söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcnarslan

Merhabalar,
    Oyuna yeni başladım ve yeni başlayan arkadaşlar ile oynamak istiyorum. Psn ıd: alcnarslan

Sesli sohbet sadece zırt bırt, ota böceğe küfür etmeyen ve belirli bir yaşın üzerindeki arkadaşlar ile olabilir. Ne değişik diyebilirsiniz. Sohbette çatır çutur cips yiyen, sürekli küfür eden, iki lafından biri yalan olan o kadar çok insan var ki artık sıkıldım peşinen söylüyorum.
    harika ilan hocam çatır çutur cips

• m.bolumsonucanavari.com
    The Division 2'nin 5. Güncellemesi Bugün Yayınlandı
    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Division_2nin_5_Guncellemesi_Bugun_Yayinlandi-95125.htm

Ajanlar nerdesiniz:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelmiş güncelleme ps4 e

• The Division 2 | Episode 1 Oynanış Fragmanı | PS4

• ne yaptım ne ettim craft masasında exotic silahları göstermesini saglayamadım. craft masası 500 full fakat hiç exotic itemleri göremiyorum. bunun için görev mi var bişi mi toplamam gerekmekte yardımcı olun arkadaşlar bende exotic silah üretmek istiyorum
  • kellezar kullanıcısına yanıt
    Bütün exoticler craft edilmiyor. Edilenler için parçalarını bulman lazım bazıları bildiğin görevlerde gizlenmiş sandıklarda örneğin hyenas key ile açılanlarda bazıları level 4 control pointlerde bazısı dark zone da düşüyor en kralı raid de düşüyor.

• cimbomman kullanıcısına yanıt
    craft masasında videolarda izliyorum 400 lvl'da bile craft masasıda exotic silahlar gozukuyor. Bende hiç gözükmüyor. Nasıl yapabilirim?
  • Merhaba arkadaşlar; son güncelleme ile gelen BTSU Gloves Exotic eldiveni en kısa yoldan nasıl elde edebiliriz sizce ?
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    İşgaldeki black tusk bossların düşüyor dostum.. ben şu yeni gelen kenly görevinden düşürdüm..

• kellezar kullanıcısına yanıt
    Exotic smg parçaları hynes kutularından çıkıyor.. hepsini tamamladığın zaman blueprinti geliyor craft masasına.
    Pompalı exo görevlerden düşüyor.
    Keleş benzeri rifle oda aynı görevden düşüyor.
    Şu yeni açılan kenly görevinde yeni bölümleri tamamlar sonunda yeni gelen exo rifle veriyor.
    Nemesis sniperda işgalde bosslardan parça parça düşüyor
    Exo assaultda raid de ya bosstan düşer yada 5 anahtar toplayıp görev sonundaki kutuyu açman lazım

• Side mission %97 de kaldı gitti.Muhtemelen gizli görev bunu nasıl çözerim?

• Merhabalar,

Oyuna yeni başladım beraber oynamak isteyen eklesin.
    PSN: Mortiss_

• Oyunu alıp almamak konusunda çok kararsızım alsam severmiyim mantığını cozebilirmiyim en önemlisi beraber oynayacak kişi bulabilirmiyim😀

• Oyun indirime girmiş gold edition almaya değer mi arkadaşlar? One year pass oyunda farklilik yaratıyor mu?

Yoksa 40 lira fazla vermeye değmez mi?

• Cypon kullanıcısına yanıt
    Hocam; benim bildiğim kadarıyla standart oyun alırsan season pass ile gelecek şeyleri açmak için görev yapman gerekiyor,
    eğer one year pass varsa vereceklerini görev yapmadan veriyor (yeni sınıfları vs.)
    ayrıca kozmetik veriyor.

Yani oyunu zaten kana kana oynarım diyorsan hikayeye bir eklentisi yok one year season paketinin.
  • Tek basına bitirebilir miyim oyunu ? Yoksa ilk oyun gibi mi ?

• furandor kullanıcısına yanıt
    Hocam ben oyunu tek başıma bitirdim, divison 1 de çok zorlanıp bırakmıştım (solo bitirme inadı yüzünden) ama bunda bikaç yer haricinde pek zorlamadı.

Ancak şöyle bir durum var oyun bittiği zaman başka gruplar geliyor tier1 olarak haritaya, o kısımlarda durum nedir bilmiyorum.

• Tesekkur ederim cevap icin 135 tl fiyati da uygun pc de 200 tl ..ayrica kasması vs dertleri de bi baska ilk oyunu pc de oynadim buna da kararsiz kaldim ama.sanirim ps4 en uygunu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Tesekkur ederim cevap icin 135 tl fiyati da uygun pc de 200 tl ..ayrica kasması vs dertleri de bi baska ilk oyunu pc de oynadim buna da kararsiz kaldim ama.sanirim ps4 en uygunu olur.
    Hocam bütçe durumunu ve pc özelliklerini bilmiyorum ancak ps4 de oyun grafik anlamında pc ye göre çok çok kötü haberin olsun.Her iki yerde de saatlerce oynadım oyunu.1080p de ultra ayarlarda 70-100 fps ile oynuyorum pc de yalnız,ona göre yorum yapıyorum hani haberiniz olsun.ps4 de de oynanmaz değil ancak pc de gerçekten bambaşka bir oyun her anlamda.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.