Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana hiç denk gelmedi enteresan bi vaka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler tek başına oynanır mı sıkar mı

• Oyunu xbox one x te oynadım. Ubisoft oyunları genelde bana içi boş geliyor bu benim düşüncem. (Hikaye anlamımda değil) Division 2 almayı düşünüyordum, bu hafta sonu denemeye açıldı şansıma oyunu 2 saat gördüğüm kadarıyla. Beni hiç cezbetmedi. Oyun birincisi ile çok benzer konsept ve vuruş hissiyatı azda olsa gelişmiş ama halen yetersiz. Yani tps ekranında oyun yapıyorsanız vuruş hissiyatı çok çok önemli. Bunu bu oyun veremiyor. Ubisoft bence sadece pazarlama yapmalı bu işte çok iyiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmiş yanlış mı görüyorum 47.711 GB ohann 😂

• Ps4 için güncelleme 6 küsür gb

Bu arada hala raid yapamadım. Bi el atan çıksa da raidlesek.
    Karakter fena değil iyi dps

• oyunu xbox one platformunda yeni edindim...ilk oyunu severek uzun süre oynamıştım..ama aradan epey süre geçti..divison 2 de bazı noktalarda takıldım..maddeler halinde bir kaç soru saorcağım..cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

1-level 10 seviyedeyim henüz..haritada neleri yapmamı önerirsiniz..ana görev yan görev kontrol noktaları falan...önem sırasına göre ilerleme taktiği alabilir miyim sizlerden

2- silah modlarını hiç anlamadım..önceden düşmanlardan düşüyordu silahımıza uygunsa takıyorduk..ya da craftlıyorduk güzel bişey çıkana kadar...şimdi sanırım tek tip özelliklerde craft oluyor..ayrıca silah modlarında 1 kere craftladığım bir dürbünü mesela üç dört silahıma birden takıyorum..e o zaman 1 kere craftlasam yeter..sürekli craft yapmanın anlamı ne olacak

3-perk menüsündede silah modlarına ait perkler var..muzzle grip falan..bunlar neden perk olarak koyulmuş ve bir kaç levelide var..kısaca bu perki açıklayabilir misiniz?

4-oyunda armor u nasıl tamir edeceğimizi anlamadım..tamir için bir skill e sahip değilim..ama iki üç düşman vuruyorum bölgeyi temizleyince birden armorum fulleniyor gibi gördüm..yanılıyor olabilirim..armoru armor kit kullanmadan nasıl fulleyebiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Domatore

Beyler tek başına oynanır mı sıkar mı
    oyunu tek başına oynaman imkansız booslar karşına çıkınca kalıyorsun öyle
  • Tom Clancy’s The Division 2 - The Gunner Specialization Trailer | PS4

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahincopy

oyunu tek başına oynaman imkansız booslar karşına çıkınca kalıyorsun öyle

Alıntıları Göster
    Ben tek kişi bitirdim sorun olmuyor ama hard’ı yapamadım tabii.

• Bir arkadaşımla beraber oynamaya başladık. 20-25 levelız. Beraber oynamak isteyenler eklesin, tercihen 20 yaş üstü. Nick Wyvdaddy

• merhaba arkadaşlar bu set konusunu pek anlamadım. Sürekli bounty yapıyoruz key vs fakat kutu açtıkça güzel item vermiyor? set konusunda komple gear giydim ama 496 gear score bu gear setin tam özelliğini nedir ? bu arada psn tam hatırlamıyorum ama akşamları aktif oluyorum. Eklemek isteyen arkadaşlar varsa psn paylaşırlarsa özelden beraber oynarız.
  • merhaba arkadaşlar oyuna kutulu sahip olan var ise kutulu alırsam tahminen ne kadar güncelleme yaparım?
  • hocam ben kutulu aldım 1 ay önce 40-45 gb civarı bişey indirdim yeni güncellemelerle birlikte 50-55 arasıdır hocam

• Peki teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, oyunu almayı düşünüyorum ama tek başıma oynamak istemiyorum. Hala aktif olarak oynayanlar varsa iletişime geçerse sevinirim: Hikaye olarak başlayıp bitirmek istiyorum ama dediğim gibi tek sıkacağını düşündüğüm için ve tek zorlayacağını düşündüğüm için arkadaşlarla oynamayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Selamlar herkese, ilk oyunu çıktığı zaman oynamistim. Dark zone gayet hareketli ve nispeten kalabalıktı. Ancak şu oyunda 2 haftadır dark zone a giriyorum. İnanır misiniz gördüğüm insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Nedendir ? Hiç mi oynayan yok yani ?

• x box da oynayan varsa eklesin.cenk4k

• bende almayı düşünüyorum baştan başlayıp oynayacak arkadaşlar varsa bana ulaşabilir.
  • Arkadaşlar Raid için 2 kişiyiz. Aktif arkadaşlar var mı ps4

• Arkadaşlar Tom Clancy’s The Division 2 oyunu var uplay kütüphanemde ama oyun sarmadı satmak istiyorum, acaba satılır mı ne düşünüyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.