Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayirli olsun

bende std surum alicam sanirim derken vatan comp. de days gone kutulu 149 tl gorunce atladim hemen..bakalim division 2 de oldukca cazip fiyatta,yaza kadar zor iner bu rakama bidaha..onu da alip uzun sure bisey almicam sanirim..RDR2 bitiremedim daha yaw

ilk izlenim nasil division 2 de ilk oyuna gore ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Sağolun 😊 Şimdilik güzel gidiyor oyun ilk oyuna göre bazı iyileştirmeler, geliştirmeler yapılmış. Vuruş hissiyatı biraz daha oturaklı gibi geldi hoşuma gitti. Çatışmak zaten ilk oyundaki gibi keyifli oyunda 🙂 Ayrıca düşmanlar, bosslar ile çatışırken ilk oyuna göre biraz daha iyileştirme yapılmış gibi öldürmek biraz daha rahat oluyor gibi. İlk oyunda tonlarca mermi harcardık bazı düşmanlara 😁 Tabi oyunun ileriki aşamalarında zorluklar arttıkça durum değişebilir 😁 Oyun yine keyifli ya oynattırıyor kendini.

Bunların dışında Standart Ps4 üzerinde oynuyorum. 2.oyunda çizim mesafesi ve kaplamaların biraz düşük olduğunu söyleyebilirim. Grafik takıntısı olanlar için rahatsız edici olabilir biraz. Tabi grafik-görsellik durumu Pro versiyonu veya Xbox, PC tarafında daha iyidir muhtemelen.

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    evet div1 de bazi boss lari oldurmek icin nerdeyse kirk dereden su getiriyorduk,bikkinlik geliyordu..boss degil sanki savaş tanrisi

indirim bitmeden alicam bende artik..mathcmaking ile gorevler zevkli oluyordu cogunlukla..ilk oyunu da ozlemedim diyemem ama canlilik epey azalmistir..yenisine sağlik..iyi oyunlar..

İlk oyunun karlı hava atmosferi muazzamdı benim için. O açıdan ilk oyunu özlüyor insan ama 2.oyunda da gayet güzel tasarlanmış mekanlar bulunuyor

evet,div1 de karlı dış mekanlar çok guzeldi..girmedik sokak bina kalmamisti..acik.kalmis araba kapilarini bile kapatirdik

hocam std versiyon da dlc bulunuyor mu ? sanki dlc ler ucretsiz olacak vs diye okumustum,gold yada ultimate alinca dlc vs ek icerik veriyor heralde ?

birde oyuncu durumu nasil matchmaking ile oyuncu buluyor mu rahat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 6 Ocak 2020; 9:11:25 >
    DLC’leri ücretsiz gibi hocam. Standart sürümde Specializations özel karakterler var 30lvl sonrası için onların bazıları kilitli onları açmak için puan, para falan kasıp biraz uğraşmak gerekecek anlaşılan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Oyuncu durumu da yeterli geldi bana, oyuncu bulurken çok sıkıntı yaşamadım.

yani gold almak o dedigin kilitleri baştan açmak mi demek olacak ? seasons pass li gold olan 84 TL su an..

ilk oyun gibi ilk sayfada rehber de yok bunda,tirmala dur şimdi ne ne işe yarar...

Aynen hocam bildiğim kadarıyla bu şekilde yani. Başka ekstra içerik falan gelecekse ilerde Season Pass’e bilemiyorum tabi. Siz bilirsiniz yinede ama bence almışken Gold Edition da alabilirsiniz. Benim aldığım dönem indirimde olsaydı onu tercih edebilirdim.

eyv hocam tşk..arada pek fark kalmamiş zaten..bu div2 kisa zamanda bu fiyata dusmesi sasirtti acikcasi,100 tl alti beklemiyodum yaza kadar..

inşallah ilk oyunun basindaki gibi hem ps4 hemde bu tarz ilk loot oyun acemiligi yuzunden kafa utulemesi bunda yasamam..zaten aksamdan aksama vakit kalirsa bakiyoruz,ekrana full kilitlenesim de hic yok aslinda..cunku biliyorum ki bir goreve girdinmi hayt huyt derken saatler gececek bunda da ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 6 Ocak 2020; 12:33:14 >
    Rica ederim hocam. Ben de öyle ara ara oynuyorum oyunu daha çok ilerlemiş sayılmam 😊

gold edition la girdik bakalim ajanlarin sis li dunyasina..Alllah sonumuzu hayir etsin

aksama kadar anca indirir 100gb,ama indirme yerini ps4 kendi diski secili degildi..ben online oyunlari sistem hafizasina,hikayeli oyunlari yedek hdd ye atiyorum..tekrar sisteme tasimasi da bu geceye kaldi artik..

bir baslangic videosu izledim de youtube,bu sis olayini abartmamislardir umarim..gozler.zaten yoruluyor ekran basinda..kar olsaydi daha iyiydi..

Hayırlı olsun keyifli oyunlar dilerim. Daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi 2.oyunun Ps4 görselliği biraz göze batıyor ne yazık ki ama bir süre sonra alışınca çok rahatsız edici olmuyor. Oyunun ayarlarında bazı ufak değişiklikler yapma seçeneği var onları tercihinize göre ayarlayınca biraz daha hoş görünüyor.

tşk..size de iyi eglenceler...

• çatişmalar gayet zevkli gorunuyor

çunku henuz evladin elinde Ds4, sira gelirse bi taduya bakacuk

• oyun guzel olmuş..std 64 gold 84 TL bu fiyatlara guzel eglence..ilk oyuna gore daha keyifli buldum..acaip te ozlemisim yaw oyunu farkinda degilmisim.. Div1 den taniyan yabanci uyruklu arkadaslar hemen işinlandilar yanima..

ilk oyuna gore sanki cok daha comert item konusunda..sokakta bile guzel esyalar dusuyor gibi..bir iki saat gecmeden 5 level olduk bile..inşallah ilk oyuna gore çok kisa bisey degildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 7 Ocak 2020; 23:55:15 >
  • 13 level olduk ama bu silah modlari sarjor grip vs neden yok,hicbiryerden dusmuyor,saticilarda da yok sanirim ?

gear modar ne zaman acilacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

13 level olduk ama bu silah modlari sarjor grip vs neden yok,hicbiryerden dusmuyor,saticilarda da yok sanirim ?

gear modar ne zaman acilacak ?
    Safehouse lar da ki görevlerini alıp tamamlaman lazım. Div1 den tek eksi yanı bu sanırım. Artık görevi bitirip o şekilde takmak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    tşk..sanirim birkac gorev daha yaptik ki modlar gelmeye basladi..oyun guzel olmuş,ilk oyunda ki gibi genelde dandirik item dusmuyor..yalniz vur deyince oldurmusler gibi,etrafta sandik canta bavul cop teneke vs derken loot manyaği oluyorsun..catismada bile sandiğa vs yoneliyorsun alişkanliktan

birde ilk oyunda perk ler icin birsey yapmaz,gorevlerden sonra otomatik aciliyorlardi,simdi SHD TECH ile aktif etmen gerek sanirim..bu SHD tech ler ilk oyundaki Division TEch mi oluyor simdi ?

birde recalibraton ve optimizasyon masasi craft masasinin oldugu yerde goremedim,ayrica masa olarak acilcaklar sanirim ?en cok recalibration işime yariyordu ilk oyunda,craft masasindan pek bi hayir gormemistim..

birde bomba atanlara alisamadim hala,pek belli olmuyor bomba attiklari..

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.