Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Exotic düşmüyor :) blueprintte yok . Kolay yol var mı bildiğiniz?
    Adam gibi videoda bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ds4 yöntemi çalışıyor mu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmıyor dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

Çalışmıyor dostum
    Anladım dostum. Teşekkür ederim cevabınız için.

• Grafikleri hala çok kötü mü ? Ps4 ile.pc arasında.cok buyuk fark varmış..pc de low ayarlar bile ps4 den daha iyi diyorlar.

• indirimde iken şeytan durtuyo al diye ama bir yanim da bosver diyor..cok mesai isteyen gorevleri basladinmi yarim birakamiyorsun derken hayatini çaliyor adeta..ne bileyim ilk oyunda biktirdi sanirim..

division 1 de mevzuyu çõzene kadar belli bir süre yoğun tempo oynadik,daha sonra dark zone tier1-5 ler ledendary gorevler,global event lar vs o kadar çok mesai verince zihnim fena yorulmustu..ps4 te platinleyince birden bıçak gibi biraktim..daha tamamlanmamiş setler varken..ubisoftun zahmetinin karsiligini hiçe sayan gorev-item odul mantigi nefret ettirmişti..2 saat legendary gorev yap sonunda çer çöp versin surekli..eminim bunda da aynidir ve kafam kaldirmaz artik diye bulaşmak istemiyorum..ama coop ta cok guzel saatler yasadik..ozlemedim diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 2 Aralık 2019; 14:53:40 >

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Emin ol division 1 daha basit daha sade :) zihnini yorduysa hiç bulaşma division 2’ye. Puzzle içinde puzzle.

• eren_eren1 E kullanıcısına yanıt
    div 2 pc versiyonda menu vs biraz kurcalamistim evet div1 daha basit gelince bu ne ya boyle iyice pokuyu cikarmislar demistim..div1 de butun skill perk talent vs vs herseyin ne nedir degildir tek tek yazicidan cikarip cevirilerini yapmistim..

• Exotic holster için 100 tane ıvır zıvır yaptık ve en son görev barda black tusk düşmanı var onu öldür diyor. Abv git gel helak oldum. Sadece zamanından önce gitme diyor. Youtube sağolsun Pm 12 den önce gidilecekmiş.

• Arkadaşlar mission görevlerini biz gruba girmeden gorev geçmiş sayılır mi

• Arkadaslar raid yapmak isteyen yokmu ulassin 3 kisiyiz toplasip yapmayi deneyelim serhann_tr psn hesabim

• Klan kurarmısın? Bilmediğimden matchmakingle yapıyorum discovery modla 1 haftadır eagle bearer düşmüyor, normal zorlukta düşüyormuş.
    Klan varsa üye olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren_eren1

Klan kurarmısın? Bilmediğimden matchmakingle yapıyorum discovery modla 1 haftadır eagle bearer düşmüyor, normal zorlukta düşüyormuş.
    Klan varsa üye olalım.
    Ekleyin hocam psn den discovery modda dusmuyor dropu yok standart zorlukta var ama olay 8 kisi olmakta

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Grafikleri hala çok kötü mü ? Ps4 ile.pc arasında.cok buyuk fark varmış..pc de low ayarlar bile ps4 den daha iyi diyorlar.
    Ps4 de 250 saat ,daha sonra pc alınca 50 saat oynadım ve hala oynuyorum hocam. Pc yi gördükten sonra ps4 de harcadığım vakite o kadar üzüldüm ki anlatamam.

Aradaki farkı gosteren 2 resim atayım buraya ama hangisi hangi platforma ait onu belirtmiycem,kendiniz görün :)

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★

• aron2186 A kullanıcısına yanıt
    Indirim.de almak istedim.ama.kimisi tek.oynanır kimisi oynanmaz zevkli vs olmaz dedi kaldı oyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Indirim.de almak istedim.ama.kimisi tek.oynanır kimisi oynanmaz zevkli vs olmaz dedi kaldı oyle.
    50 saate yakın çok rahat tek oynarsın , sonrasında takım yoksa eğer matchmaking ile oyuncu bularak yine oynarsın.

İlla konuşarak oynamak isterim,takımlı oynamak isterim dersen discorddan falan oyuncu bulursun pc de isen eğer.

• 64 TL dusmus ps store da std oyun..şeytan dürtúp duruyor yine

• The Division 2 Ultimate sürümü almaya değer mi yoksa Standart almamız yeterli olur mu arkadaşımla oynayacağız?

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    ultimate edition icinde year 1 pass demiş,gold edition da da year 1 pass demiş,nasil iş bende anlamadim.

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Aynen bizimde kafamız karıştı kararsız kaldık. Season Pass ile 2 özel sınıf karakter falan açılıyormuş öğrendiğimize göre. Standart sürümle o kilitli olan karakterleri açmak bayağı zaman alır diyorlar da, oynayan arkadaşlar tavsiye verirse seviniriz.

Edit: Standart sürüme karar kılıp aldık dostlar. Bakalım nasılmış 2.oyun, bu arada 100gb indirme dosyası var beklediğimizden yüksek boyutlu çıktı oyun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLdacTrack -- 21 Aralık 2019; 13:42:14 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.