Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • coop yada mp oynamak isteyenler ekleyebilir thepro3511
  • Beyler multi nasıl oynanıyor? CS gibi server list veya başka birşey yok mu? lobi kuruyorum host olarak kimse gelmiyor. Quick match yapıyorum hiç bir oyun yok. Hata vs yok. Nedir yav?
  • co op yada multı yapmak ısteyen varsa ekleyebılır : waroflords

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 29 Eylül 2013; 19:52:41 >
  • Oyunu kendi bilgisayarıma kurdum 64 bit çalıştı oynadım ama arkadaşın bilgisayarına kuramıyorum o da 64 bit uyumlukuk sorunu diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

co op yapalım mı arkadas elınde orjınal oyunu olan var mı

azarath34 ekle dost.
  • Beyler şu save sorununu bir türlü çözemedim.

Araştırdım crack dosyasıyla çözenler olmuş ama bende işe yaramıyor.

C'ye kurmadım acaba ondan olabilir mi?
  • Arkadaşlar oyunda mermi nasıl alınıyor sürekli mermim bitiyor ve alacak biryerde yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Arkadaşlar oyunda mermi nasıl alınıyor sürekli mermim bitiyor ve alacak biryerde yok?

Perfectionist de oynamıyorsan bölümlerde etrafta çantalar var onlara gidip alabilirsin.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Çok Sağol hocam zorlukla alakalı olduğunu bilmiyordum :) Birde oyuna girerken ekran kartın desteklemiyor diyor ama yinede giriyor. İkincil ekran kartıyla oynuyorum yani intel 3000 le. Asıl ekran kartım ati hd6630. Onu nasıl düzeltenbiliriz.
  • Intel 3000 ile oyunu Low'da bile açamazsın gibi geliyor belki öyle bir uyarı vermesine rağmen HD6630 ile oynuyorsundur.Nvidia kullandığım için yardımcı olamayacağım Nvidia'da bir ayar var bunun için AMD içinde vardır bir araştır internette derim.
  • oyunda ilk bölümü bir türlü geçemedim, 3 tane şifreyi hacklemem gerekiyor. deniz üstünde bir platformdayım.. ilk 2sini hacliyorum ama 3. hackelyecekken mesela adamlar beni görüyor ve hooop en baştan başlıyorum.
    bunun bir çaresi yok mu mesela oyun bölümü içinde save etme gibi bir özelli.. çünkü mesela 1 saat harcadım ben ilk 2 şifreyi hacklemek için.. sonra bir bakmışssın yine sıfırdan başlamış oyun
  • şimdiye kadar başladığım tüm oyunları bitirdim. ancak bu oyunda nedense beni bağlayan bir şey bulamadım. sürükleyici gelmedi. belli bir yere kadar oynadım. duruyor öyle.
  • uplay deluxe edition bulunmaktadır uygun fiyata verebilirim
  • Arkadaşlar elimde fazladan bir tane splinter cell blacklist keyi var.Hesap değildir oyun keyidir.Oyuna orjınal sahip olmak isteyenler pm atsınlar görüşelim.
  • Oyuna başlamayı düşünüyorum, ancak sistemimden tam emin değilim.
    HD4650 ile oyunu lowda oynayabilirmiyim ?
  • Key için uppp
  • Use tuşu değişti E yerine 0 oldu düzeltemedim, bi çözümü varmı ?
  • Arkadaşlar elimde deluxe edition key'i var. Eğer oyunu almak isteyenler varsa çok ucuza bırakacağım ulaşabilirsiniz.
  • Oyunu bugün almayı düşünüyorum, multiplayer sekmesinin görünümü nasıl oluyor acaba? Kişileri ülkeye göre görüp arkadaşlarımızı belirleyebiliyor muyuz? Co-op için Teamspeak mutlaka gerekiyor mu?

Bu oyunu sırf Co-op modu için alıyorum 2 arkadaş başlayacağız ama diğer arkadaşım pek oynamayacak, bende değer mi değmez mi emin olamadım.
  • Aldım bakalım;
    Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU]

Co-op yapacak varsa haberleşebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.