Yüzbaşı
23 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 0)
Gönderileri

R7 5800x icin performansli bir hava sogutma onerirmisiniz

Merhaba arkadaslar oncelikle eski bir pc oyuncusuyum yeni bir sistem almak istiyorum ama hazir sistemler daha makul fiyata satiliyor 3-4 varsyonlu bir dusunceye sahipbim suan oncelikle sistemdeki ana bilesenler su sekilde olmali

Ekran karti rtx 3060ti

Amd 5700x yada 5800x tabiki 5800x daha yakinim

1-direk böyle sistem alip hic ugrasmamak 18 bine patliyor

2- genelikle islemcisi dusuk 5600yada 5600x li bi sistem alip ilerde tek islemci alip uprage edebilirim 14 bin tl civari

3- intel islemci anakarti sistem alip daha sonra islemci anakarti satip amd islemciye gecmek yada alir almaz sifir kullanmadan satmak 12 bine sistemler var

Tabi hazir sistemle farkli farklioldugu icin guzel bir sistem bulmak cok zor

Yani arkadas sistemler 12-13 bin ekran kartlari tek basina ayni civarda yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhaba arkadaslar yeni bi kasa almak istiyorum ve en yogunlastigim model corsair 680x ozelikle air 740 ve 540 benzedigi icin ve gosterisli kasa oldugu icin hosuma gitti once corsair 500d ve coolermaster h500m modelerininde inceledim karar veremedim henuz 680x bana gore en itici yani hdd ssd eski kafes sistemi seklideki montaj kutulari anakart plakasinin arkasina yerlesmis kafesler bi itici geldi bu haric cok cekici bi kasa airflowu yuksek ikinci bolmesi oldugu icin ozelikle air540 740 kullanalar perfomanslarindan memnun mu cevap yazarlarsa sevinirim farkli kasa onerilerinizi bekliyorum
! onceden kullandigim kasalar zalman z3 plus corsair 780t bundan onceki pc kasalarini kasadan saymiyorum her turlu mesajiniz icin tessekur ederim
arkadaslar pc topluyorum bi monitor kaldi aradigim ozelikler asagidadir fiyat araliigi 1000 2000tl arasi simdiden tessekur ederim
144hz
1080p
cercevesiz yada ince cerceveli
27 yada 24 inch
konu yeri burasimi bilmiyorum fakat resimdeki kasani egzoz fan bolumunde tableti bunun gibi sicakli fps degerlerini gostermesi icin hangi yazilimi kurmam ve ya nasil yapmam gerekir pc acildigin tablet direk acilir mi oneri ve fikirlerinizi
kasa modlama yardim
merhaba arkadaslar yeni bir gaming pc topliyacagim butun her parcaya karar verdim ancak kasa secemedim ekran kartimi dik sekilde konumladirabilcegim hava akisi guzel bir kasa onerirmisiniz tesekkurler alacagim parcalar asagidadir
ryzen 7 2700x
gigabyte aurus ultra gaming x470
2x8 16 gb gskil rgb
asus strix rtx 2070
rm750
Corsair 780t kasami kırmızı renkte Sprey boya ile boyadım çok kolay ve guzel oldu gibi sadece dökme takma işi uzun suruyor
 Corsair 780t kırmızı siyah Corsair 780t kırmızı siyah Corsair 780t kırmızı siyah
merhaba arkadaslar uzun zamandır sıvı sogutma yapmak ıstıyordum ve ana parcaları alarak basladım 2x R9 290 ve ı7 4790k ıslemcım var suan elımde bulunan parcalar asagıdadır. !sorum su bende tek radyator var hem ıslemcı ve 2x ekran kartını sogutmada yeterlı olurmu ek radyator pompa almam gerekıyormu ?

EK-XTOP Revo D5 PWM Pompa
EK-FCR9290X ekran kartı sogutucusu
EK-360 PE radyator
Bitspower 250mm su tankı

Ayrıca boru ve rakorlarla daha karar veremedım sıparısde veremedım tam parcaları alıp ondan sonra kuruluma baslamam lazım lutfen bılgılı deneyımlı arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım
Merhabalar 3x monitör alarak similasyon vari oyunlar oynamak istiyorum oyunların benim hayatımda önemi büyük ve Çerçeve Kenari az olan bi monitör ariyorum kaliteli ve ekonomik olması onemlibir asus vn247h ve AoC i2481fxh modeleri ni beğendim başka önerisi olan tavsiyesi olan arkadaşlar varsa bekliyorum şimdiden tesekurler
arkadaslar full moduler yada yerı moduler guc kaynagı ıhtıyacım var suan 600w bır guc kaynagım var 700 750w bır guc kaynagı ısmı gorur sıvı sogutma yapcagım ıcın full moduler olması ıyı bır tercıh olackatır dıye dusunuyorum
Hakkında
Hakkımda:
Arkasında dusmanı hisseden önündeki düşmanla savasamaz
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
ev
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.070
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 8.781 (Bu ay: 386)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 136 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.